Author Topic: Neptun  (Read 11299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Neptun
« on: May 15, 2010, 03:34:16 AM »
O Neptunu pravzaprav govorimo zelo malo. Kot bi bil nek planet pač, ki je čisto nepomemben.  A ni tako.

Andres

« Last Edit: September 03, 2014, 01:48:14 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Neptun
« Reply #1 on: September 16, 2012, 07:44:14 AM »
Pa se malo o  :NE :)
Opazanja za  :NE v 1.hisi ali na Asc. Oseba zelo tezko vidi samo sebe v pravi luci, velikokrat se pocuti zrtev, vedno je krivda na drugih, oseba se pocuti kot ubogi jaz, ki se mu dela krivica, skratka zelo popacena slika o samem sebi, podobno je z asc v  :ri. Seveda je ta oseba tudi zelo mila na izgled, nekako se ljudem kar zasmili, saj izzareva ogromno neznosti, miline, nebogljenosti, seveda je to samo maska. Predvsem tezko soocanje z resnico o samem sebi, tezko vidi pravo sliko samega sebe. Tezko soocanje z zivljenjem, z zemeljskimi stvarmi. So lahko odlicni igralci, znajo se vzivljati v raznorazne vloge, znajo se stapljati z okolico, zato se morajo nauciti postavljati meje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: September 16, 2012, 09:07:40 AM »
Opazanja za  :NE v 1.hisi ali na Asc. Oseba zelo tezko vidi samo sebe v pravi luci, velikokrat se pocuti zrtev, vedno je krivda na drugih, oseba se pocuti kot ubogi jaz, ki se mu dela krivica, skratka zelo popacena slika o samem sebi, podobno je z asc v  :ri. Seveda je ta oseba tudi zelo mila na izgled, nekako se ljudem kar zasmili, saj izzareva ogromno neznosti, miline, nebogljenosti, seveda je to samo maska. Predvsem tezko soocanje z resnico o samem sebi, tezko vidi pravo sliko samega sebe. Tezko soocanje z zivljenjem, z zemeljskimi stvarmi. So lahko odlicni igralci, znajo se vzivljati v raznorazne vloge, znajo se stapljati z okolico, zato se morajo nauciti postavljati meje.

tole pa zelo drži.
moj T  :NE je trenutno in še kaaaaaaaaaaaaaaar nekaj časa bo 1.hiši..se srečujem dnevno,  z zgornje opisano problematiko.
čez par let bo(še vedno v 1.hiši) objel N :Me in N :So, ki sta vladarja 5. in 7.hiše...
 jaooooo ???

drugače je v natalni karti v 10.hiši in je v  :kv z  :So in  :Me:ri..
kaj več si res ne bi mogla želeti... ;D
« Last Edit: September 16, 2012, 09:13:44 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: September 16, 2012, 12:03:18 PM »

Da se javim  :P

Delno res drži tole zgoraj. Velikokrat sem se počutila kot žrtev, vse drugi krivi, jaz uboga. Ampak, naučit se je pač treba, kako stvari vidit v pravi luči. Včasih res rabim eno skalo v glavo, da se prebudim in opazim, vendar važno je, da na koncu to dejansko naredim.

Mila oseba. Verjetno zaradi  :U:kon z ASC ne delujem tako zelo milo, vendar pa znam spretno skrivati svoja leta, velikokrat tudi čustva, opažam, da me vsaka družba nekako dojema po svoje. Se pa zelo učim postavljati meje, še posebej s T  :PL skozi 1. hišo.
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: September 17, 2012, 11:28:28 AM »
Ali lahko,  :NE v 10.hiši,  nakazuje idealiziranje matere?
Ker pri men bi znalo to držati. ;)
« Last Edit: September 17, 2012, 11:34:31 AM by Lisa »

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: November 20, 2012, 06:59:06 AM »
Ali lahko poistovetimo  :NE z izgubo?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: November 20, 2012, 07:58:39 AM »
Ali lahko poistovetimo  :NE z izgubo?

Lahko, čeprav je potrebno gledati bolj povezano še z ostalimi planeti, aspekti...
Splošno pa ja, pri :NE se lahko soočamo tudi z izgubami..
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #7 on: November 20, 2012, 08:00:44 AM »
Ali lahko,  :NE v 10.hiši,  nakazuje idealiziranje matere?
Ker pri men bi znalo to držati. ;)

Lisa, tudi idealiziranje je  :NE, res je.
Kot sem že v prejšnjem postu napisala, pa je potrebno vedno gledati celoto.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: November 20, 2012, 08:43:27 AM »
Če želiš preveriti, če se to nanaša na mater, je za pogledat Saturna in njegovo vpletenost z Luno oz. 4 hišo

Če želiš preveriti tvoj družbeno-socialni status - pa Jupitra - tudi 6 hišo

In seveda še kar je Sanjalka omenila - aspekte Neptuna - ki te bodo vodili do idealizacije oz. če so disonantni do izgube
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: November 22, 2012, 03:19:03 PM »
Hvala obema. :)

če pogledam celoto:
 :Sa  :kv :Lu
4.hiša - v  :dv, vladar  :Me:ri:kv:NE

defenitivno se  :NE v 10.hiši nanaša na mamo...pa še v znamenju  :st je...

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: December 04, 2012, 03:16:07 PM »
Nekje sem prebrala, da 10.hiša prikazuje tudi živlejnje pred našim rojstvom...kaj se je takrat dogajalo z nami v maternici??
če to drži, potem bi tale  :NE bil zelo smislno položen....

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #11 on: January 23, 2014, 08:29:06 AM »
Bi mogoče raje tukaj pisale o naših in partnerjevih  :NE, tako da predlagam, da se iz sobane Uslužbenci hotela Spletni simbol preselimo sem in tukaj kaj napišemo o naših opažanjih glede neptunskih tem :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: January 23, 2014, 09:20:57 AM »
Ni problema  ;D

Kot rečeno, jaz imam totalnega  :NE, vendar se mu res pozna  :Ma:B...

Pa še  :Me ima v  :vo...

Pa ASC na 29. stopinji  :Le...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #13 on: January 23, 2014, 10:00:55 AM »
Ni problema  ;D

Kot rečeno, jaz imam totalnega  :NE, vendar se mu res pozna  :Ma:B...

Pa še  :Me ima v  :vo...

Pa ASC na 29. stopinji  :Le...

Se pravi ima trd(n)ega :Ma  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #14 on: January 23, 2014, 10:02:15 AM »
Jaz imam tudi  :Ma:B In to kotnega.
 :D
Torej take iščem, a ne.
Katera jih pa ne.