Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranzit Neptuna
Andres:
Tea. Hvala lepa, si mi zelo obširno napisala in tako tudi pomagala. Tekst bom moral še večkrat prebrati in počasi malo preklopiti vse to v njegov trenutni vsakdanjik. Pravzaprav je te dni le doma in dela svoje stvari, nekaj malega pa se tudi uči, ne vem pa kaj piše na privat njegovi družbi, do česar se moram še dokopati nekako.
Mihael sicer hitro najde nepravičnost kar ni po njegovi volji. Četudi razmišljati logično zna, pogosto rad izsili, kar se pri meni ne da, torej se lahko zaradi teh stvari kar hitro udariva.
Glede njegovega umetništva. On to načeloma ni, le da mu Ukulele leži in opažam, da je na tem področju samouk in mu nekako tudi gre. Pravi tudi, da bo šel v šoli na krožek za film in podobno. Upam, da ga bodo te stvari potegnilo kjer bo našel sam sebe, ne pa v družbi kakršno ima sedaj.
Andres
Jane:
--- Quote from: Andres on October 24, 2012, 05:51:06 AM --- ne vem pa kaj piše na privat njegovi družbi, do česar se moram še dokopati nekako.
--- End quote ---
Zakaj moraš pa to vedeti ;)
Tejka:
--- Quote from: Jane on October 24, 2012, 07:15:35 AM ---
--- Quote from: Andres on October 24, 2012, 05:51:06 AM --- ne vem pa kaj piše na privat njegovi družbi, do česar se moram še dokopati nekako.
--- End quote ---
Zakaj moraš pa to vedeti ;)
--- End quote ---
Se tudi jaz sprašujem.
sanjalka:
Zato, da mu bo lahko pomagal, da ga bo lažje razumel, da bo vedel kaj se z njim v resnici dogaja.
Tako to jaz razumem.
Jane:
--- Quote from: sanjalka on October 24, 2012, 10:05:12 AM ---Zato, da mu bo lahko pomagal, da ga bo lažje razumel, da bo vedel kaj se z njim v resnici dogaja.
Tako to jaz razumem.
--- End quote ---
Ja ampak to so privatne stvari. Starši dostikrat pod pretvezo pomagati nadzorujemo otroke, mogoče nekdo nenamerno. Jaz osebno sem kot otrok in še vedno to dojemala kot hud vdor v mojo zasebnost. Nimaš kaj brati mojih dnevnikov in brskati po predalih ko mene ni. Zaupanje se dobiva na drug način in žal še danes s starši ne razglabljam nič, ker sta zaupanje zgubila že zdavnaj.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version