Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Neptuna

<< < (30/39) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Jane on October 24, 2012, 11:28:13 AM ---
--- Quote from: sanjalka on October 24, 2012, 10:05:12 AM ---Zato, da mu bo lahko pomagal, da ga bo lažje razumel, da bo vedel kaj se z njim v resnici dogaja.
Tako to jaz razumem.

--- End quote ---

Ja ampak to so privatne stvari. Starši dostikrat pod pretvezo pomagati nadzorujemo otroke, mogoče nekdo nenamerno. Jaz osebno sem kot otrok in še vedno to dojemala kot hud vdor v mojo zasebnost. Nimaš kaj brati mojih dnevnikov in brskati po predalih ko mene ni. Zaupanje se dobiva na drug način in žal še danes s starši ne razglabljam nič, ker sta zaupanje zgubila že zdavnaj.

--- End quote ---

Ja, saj bo Andres povedal za kaj gre, jaz ne vem. Zase vem, da če bi moj otrok hudo zabredel, da bi se žal poslužila tudi tega, vse bi naredila, da bi prišla do nekih uvidov kaj se z njim dogaja, pa četudi bi bilo to vohunjenje, priznam.
Mi to nikoli ni bilo treba, ker smo zelo povezani, ampak se zgodi, da včasih stvari ne gredo tako kot bi morale iti in potem iščeš vse možne rešitve, ki pač obstajajo.

Jane:
Sej nikoli ne veš kaj je prav in kaj ne. Samo otrok bo zvedel, da vohuniš in verjemi da bo to zelo zameril, sploh če je škorpijonski kot pri Andresu. Itak vsak zase ve kaj je najbolje, govorim iz perspektive nekoga, ki je bil zelo nadzoravan.
Pa so zame tudi govorili da sem ZELO zabredla. Pa ni blo nič hujšega. Če bi bila danes še enrkat stara bi šla še enkrat skozi to. Sem pa pogrešala to, da bi se še lahko šla staršem zaupat ne da bi me zraven obsojala.

sasa:

--- Quote from: Jane on October 24, 2012, 11:34:43 AM ---Sej nikoli ne veš kaj je prav in kaj ne. Samo otrok bo zvedel, da vohuniš in verjemi da bo to zelo zameril, sploh če je škorpijonski kot pri Andresu. Itak vsak zase ve kaj je najbolje, govorim iz perspektive nekoga, ki je bil zelo nadzoravan.
Pa so zame tudi govorili da sem ZELO zabredla. Pa ni blo nič hujšega. Če bi bila danes še enrkat stara bi šla še enkrat skozi to. Sem pa pogrešala to, da bi se še lahko šla staršem zaupat ne da bi me zraven obsojala.

--- End quote ---

Jaz tudi!

Meni je tudi hud vdor v zasebnost, da greš brskat po mojih stvareh in se posluževati tehnik vohunjenja. Najhuje je bilo, da sta verjela (predvsem mati) govoricam, ki so bile popolnoma neosnovane, izmišljene. Ko sem povedala, da temu ni tako, pa mi nista verjela. Kaj boš potem?

Jaz še dandanašnji ne delim izjemno zaupnih informacij in ja, tudi jaz sem pogrešala zatočišče pri starših, da se jima lahko zaupam. Dejstvo pa je, da če ne bi počela tega, kar sta, potem bi imela zaupnika, tako pa jih nimam, ker sta vsakič, ko sem se jima skušala zaupat, to zaupanje zlorabila. Kaj mi potem to pomaga?

Pa vem, da delata najbolje, kar pač lahko, smo drugačnih nazorov, vrednot, tako pač je.

Maja:
Skratka, če kdo vohuni, naj naredi to tako, da se ne bo izvedelo.  ;D Sicer raje ne.

Meni so tudi kdaj povohunili, ampak so s tem samo sebi nakopali slabo voljo.
Ker vseh stvari nisem mogla zaupat, jih nisem pravila. Povem toliko, kot okolica lahko prenese. Razumeti bi morali, da je v njihovo dobro, če sem kdaj kaj prikrila. In kar sem, je bilo vse lepo speljano in izvedeno in nisem bila nikoli v nobeni nevarnosti.

sanjalka:
Ah, vsi imamo skrivnosti-drugace bi bil clovek pac tako narejen, da bi videl v drugega, da bi mu bral misli, pa zaenkrat se nismo na tej stopnji. Je pa res, da ce si z nekom zelo povezan, to ze deluje. Tukaj gre za osebno zgodbo 16 letnika in oceta in mislim, da ni prav, da dajemo predpostavke kaj se sme in kaj ne. Naj uredita tako, da bo za oba najbolje, nacin tukaj niti ni najbolj pomemben. Zelim jima, da se zopet najdeta. Vso sreco Andres in "mali" Andres :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version