Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Neptuna

<< < (35/39) > >>

cvetka:

--- Quote from: Tea on July 17, 2007, 09:40:11 AM ---Težko da tukaj vprašam, kateri planet je kateri punci iz foruma prinesel meno. Vse tako mlade  ;D ;D

--- End quote ---

Evo, tukajle je pa takšnole vprašanje že bilo postavljeno.
Sem pa v tole temo pokukala, ker se mi bliža  T :NE :kon na N :So, vse skupaj v  :ri. Lep večer vsem  :-*

Maja:
O, o :NE pa že dolgo nismo ničesar rekli. A nikogar ne trka?  :)

Meni se obeta T :NE :kv N :Me in ta tranzit bo trajal vse do leta 2019. Resnično se ga ne veselim, ker bo prihodnjih nekaj let zelo pomembnih zame. Najbrž bom sklepala življenjske odločitve in zamegljen vid mi pri tem, vsaj na prvi pogled, ne bo najbolj pomagal.  :-X

Tea:

--- Quote from: Maja on December 01, 2016, 09:29:07 AM ---O, o :NE pa že dolgo nismo ničesar rekli. A nikogar ne trka?  :)

Meni se obeta T :NE :kv N :Me in ta tranzit bo trajal vse do leta 2019. Resnično se ga ne veselim, ker bo prihodnjih nekaj let zelo pomembnih zame. Najbrž bom sklepala življenjske odločitve in zamegljen vid mi pri tem, vsaj na prvi pogled, ne bo najbolj pomagal.  :-X

--- End quote ---

Ja, štala :(

Maja:
Pa se da kljub temu odločit pravilno?  ???
Pa ne po sreči, ampak s tehtnim razmislekom.

cvetka:
Sem hotela pogledat, katerim hišam vlada Majin  :Me; zanimivo, da nobeni?? a je to možno?

SE POPRAVLJAM, 6 H vlada. Pa pardon  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version