Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranzit Neptuna
Tejka:
Se ne bi mogla bolj strinjat Maja. Imam 2 ki imata super neptunski potencial. Tudi kakšno zasvojenost že zraven (računalnik, igre, ...). Se tega zavedam in delamo na temu, pa vseeno dobro vem, da je velika verjetnost da bosta alkohol, cigarete, travo in še kaj vsaj poskusila. Koliko in kaj mi bosta o temu zaupala ne vem, vendar jima skušam pokazati da sem odprta, svojih poskusov na to temo ne skrivam, se z njima odkrito pogovarjam. Za zdaj mi še zaupata in marsikaj povesta. Sem v bistvu pričakovala več skrivanja in zidu sploh od 15 letnika ;) Ne vem, verjetno delam nekaj prav, je pa res da ga bluzi na področju učenja kjer mu moram za ritjo stat.
sasa:
Ja, vpliv starša že prej je zelo pomemben in je velik pokazatelj tega, kako se bodo stvari odvile. Moj oče je strogo proti kakršnikoli vrsti kajenja, prav tako drog, pa vendar nikoli nisem kadila.
Hecno, ampak ko tako razmišljam, ugotavljam, da je na moje življenje ogromen vpliv imela vera, krščanstvo, cerkev. Priznam, da če ne bi tega imela, nekega varnega zatočišča, potem bi zabluzila.
Maja:
--- Quote from: Tejka on October 25, 2012, 11:22:23 AM ---Se ne bi mogla bolj strinjat Maja. Imam 2 ki imata super neptunski potencial. Tudi kakšno zasvojenost že zraven (računalnik, igre, ...). Se tega zavedam in delamo na temu, pa vseeno dobro vem, da je velika verjetnost da bosta alkohol, cigarete, travo in še kaj vsaj poskusila. Koliko in kaj mi bosta o temu zaupala ne vem, vendar jima skušam pokazati da sem odprta, svojih poskusov na to temo ne skrivam, se z njima odkrito pogovarjam. Za zdaj mi še zaupata in marsikaj povesta. Sem v bistvu pričakovala več skrivanja in zidu sploh od 15 letnika ;) Ne vem, verjetno delam nekaj prav, je pa res da ga bluzi na področju učenja kjer mu moram za ritjo stat.
--- End quote ---
ja, najti je treba pravo ravnovesje med disciplino in zaupanjem. Če že do česa pride, da se razčisti, preden je prepozno.
Maja:
--- Quote from: sasa on October 25, 2012, 11:41:06 AM ---Hecno, ampak ko tako razmišljam, ugotavljam, da je na moje življenje ogromen vpliv imela vera, krščanstvo, cerkev. Priznam, da če ne bi tega imela, nekega varnega zatočišča, potem bi zabluzila.
--- End quote ---
Ehhhhmmmm ... Po čem mi tole diši? ;D
sasa:
--- Quote from: Maja on October 25, 2012, 11:52:14 AM ---
--- Quote from: sasa on October 25, 2012, 11:41:06 AM ---Hecno, ampak ko tako razmišljam, ugotavljam, da je na moje življenje ogromen vpliv imela vera, krščanstvo, cerkev. Priznam, da če ne bi tega imela, nekega varnega zatočišča, potem bi zabluzila.
--- End quote ---
Ehhhhmmmm ... Po čem mi tole diši? ;D
--- End quote ---
:P :P
Tako je, se ne strinjam z njihovimi načeli, ne bom postala verski fanatik, AMPAK samo ugotavljam, da vsa ta leta nisem imela prave hvaležnosti do njih v smislu tega, da so mi pomagali. Nekako tako, kot da sedaj končno sprejemam svoje "starše" in sem jim hvaležna, da so me pač vzgojili tako, kot so me znali, vendar pa razmišljam s svojo glavo. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version