Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Neptuna

<< < (13/39) > >>

Andres:

--- Quote from: Regina on March 28, 2008, 09:38:56 AM ---
--- Quote from: Tea on March 28, 2008, 09:17:21 AM ---
--- Quote from: Andres on March 27, 2008, 12:22:27 PM ---Točno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseliš k meni ali pa k Tei.  Boš na ta način v lažjo oporo.

Andres

--- End quote ---

Hmmm ....... pa smo spet pri prvo ali drugo  ;)

--- End quote ---

Kaj če bi se obadva kar k meni preselila?  ;D

--- End quote ---

Predlagam letečo menjavo. Malo jaz pri vama malo vidve pri meni.  To je tudi uransko delo, saj potrebno bo iti v  višino, da se lahko sploh sem pride.  In seveda. Uransko in pa Neptunsko se potem pri meni ob pogovoru  izvaja kar samodejno.

Andres

Andres:

--- Quote from: Tea on March 28, 2008, 07:08:51 PM ---Seveda andres ......... pa saj smo že zmagali  ;)

--- End quote ---

Absolutno.  Po tem komaj vidim, da mnogi niti ne vedo kaj so problemi. :)  MIslim, da se tu skozi Neptuna  bližamo tisti temi o kvadratih.

Andres

Tea:
Vsak kvadriran aspekt je po svoje dejaven. To je neka notranja napetostna sila, ki nas provocira, da delujemo. Na fizičnem nivoju se odražajo tako, da "mi sami" poskrbimo za nastale probleme. Če pa gledamo opozicije, pa smo soočeni z izzivi preko drugih, ki so ali vstopajo v naše življenje.

Pri Neptunskih kvadratih je pa težava pravzaprav ta, da se jih ne zavedamo na pravi način. Zato tudi ne moremo natančno ugotoviti odkod psihoza, ki nas preganja.

mavrica:
No zdaj mi je bolj jasen tisti moj kvadrat jupitra in neptuna, ki sta vladarja moje sedme hiše...

Ali to, da so osi pod pravim kotom pomeni, da je človek sam sebi izziv?  ;D

Tea:

--- Quote from: mavrica on April 03, 2008, 10:09:02 AM ---No zdaj mi je bolj jasen tisti moj kvadrat jupitra in neptuna, ki sta vladarja moje sedme hiše...

Ali to, da so osi pod pravim kotom pomeni, da je človek sam sebi izziv?  ;D

--- End quote ---

;D  Jaz temu rečem, postavljam se na glavo  ;D mečem se na popek  ;D včasih rata, včasih ne odvisno kakšen tranzit je trenutno zajel kvadratno sceno

Drugi pa to le začudeno opazujejo in ne morejo pogruntat kaj se sploh dogaja  :P ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version