Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Neptuna

<< < (14/39) > >>

mavrica:

--- Quote from: Tea on April 03, 2008, 10:11:57 AM ---
--- Quote from: mavrica on April 03, 2008, 10:09:02 AM ---No zdaj mi je bolj jasen tisti moj kvadrat jupitra in neptuna, ki sta vladarja moje sedme hiše...

Ali to, da so osi pod pravim kotom pomeni, da je človek sam sebi izziv?  ;D

--- End quote ---

;D  Jaz temu rečem, postavljam se na glavo  ;D mečem se na popek  ;D včasih rata, včasih ne odvisno kakšen tranzit je trenutno zajel kvadratno sceno

Drugi pa to le začudeno opazujejo in ne morejo pogruntat kaj se sploh dogaja  :P ;)

--- End quote ---

...in trenutno to sceno "dirigira" uran...še dobro, da ima natalno dobre aspekte...je vsaj upanje, da se akrobacije dobro končajo  ;)  ;D

Tea:
No, meni je Uran vedno prinašal pestrost
prva poroka: Uran opozicija Luna, druga poroka Uran kvadrat Sonce, tretja ... hehe, je še ni sam spoznala sva se ko je Uran kvadriral Venero in delal sekstil na Marsa  ;D
Moj Uranček je pač v sedmi in mi nosi takele scene  ;D

Ampak kako me je Neptun vozil zadnja leta .... to pa svet ni videl  ;D Mam rajši vse Urane, Saturne in Plutone, kot pa kakšen Neptunov aspekt. No, še tegale čez luno moram preživet pa bo.

mavrica:
O neptunu pa raje ne bi...moram ga pogruntat, da me ne odpelje predaleč, ko se že tam okoli sonca suče...sicer pa, kdaj pa kdaj si je treba nadeti mavrična očala... :D

;D zgleda, da sem si izbrala kar pestro karto za tole življenje ;D

Lunca:

--- Quote from: Tea on April 03, 2008, 10:41:03 AM ---No, meni je Uran vedno prinašal pestrost
prva poroka: Uran opozicija Luna, druga poroka Uran kvadrat Sonce, tretja ... hehe, je še ni sam spoznala sva se ko je Uran kvadriral Venero in delal sekstil na Marsa  ;D

Ampak kako me je Neptun vozil zadnja leta .... to pa svet ni videl  ;D Mam rajši vse Urane, Saturne in Plutone, kot pa kakšen Neptunov aspekt. No, še tegale čez luno moram preživet pa bo.

--- End quote ---

Ja verjetno je lažje vižat pri tranzitih saturna, tle je treba mal več dela in gre s problemi naprej, ampak pri neptunu, to je le naše nezavedno, je pa težko.

Zanima me, kolk časa si bla poročena prvič, ker glede na veze rojene pod uranovimi vplivi trajajo ponavadi eno uranovo dobo, mogoče dve?

Tea:

--- Quote from: Lunca on May 09, 2008, 01:44:14 PM ---
--- Quote from: Tea on April 03, 2008, 10:41:03 AM ---No, meni je Uran vedno prinašal pestrost

--- End quote ---

Ja verjetno je lažje vižat pri tranzitih saturna, tle je treba mal več dela in gre s problemi naprej, ampak pri neptunu, to je le naše nezavedno, je pa težko.

Zanima me, kolk časa si bla poročena prvič, ker glede na veze rojene pod uranovimi vplivi trajajo ponavadi eno uranovo dobo, mogoče dve?

--- End quote ---

15 let

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version