Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2011 /mrki,retrogradnosti,prehodi v znamenja/  (Read 3952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Slučajno sem našel na astro zanimivo datum v naslednjem letu 3. in 4. marca bo precej zanimiva postavitev planetov.
 :J  :Lu  :NE :ki :Ma :So :Me :U bodo postavljeni v zaporedju precej skupaj in sicer  v  :vo :ri  ter :ov .

Konkretno pri meni to vse pade v sedmo in osmo hišo, razen :JU kli bo za stopinjo prišel v deveto hiđo. Je pa ena naša članica, ki ima vse to v prvi hiši. Morda več kot ena, saj nenazadnje nič ni čudnega, če se vaših kart ne učim na pamet.

Andres
« Last Edit: June 29, 2010, 04:53:59 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Meni ti vsi planeti padejo v 3. hišo, edino  :J je za stopinjo v 4. Kot zanimivost pa še to, da imam poleg vseh teh planetov še  :Ve na začetku 3. hiše.  :o
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Slučajno sem našel na astro zanimivo datum v naslednjem letu 3. in 4. marca bo precej zanimiva postavitev planetov.
 :J  :Lu  :NE :ki :Ma :So :Me :U bodo postavljeni v zaporedju precej skupaj in sicer  v  :vo :ri  ter :ov .

Konkretno pri meni to vse pade v sedmo in osmo hiši, razen :JU kli bo za stopinjo prišel v osmo hiši. Je pa ena naša članica, ki ima vse to v prvi hiši. Morda več kot ena, saj nenazadnje nič ni čudnega, če se vaših kart ne učim na pamet.

Andres

pri meni bo očitno takrat na udaru 7. hiša  ::) pet tranzitnih planetov v 7. hiši, le luna v 6.  ::)  :J in  :U pa v 8. hiši na N :ki
T :So  in T  :Ma bosta v  :op na N :So,
T  :U v  :op na N :U....

komaj čakam, da se mi T  :Sa skida iz 2. hiše  ??? sem že naveličana razmišljanja in skrbi glede denarja..nisem vajena tega  ::) nekje od oktobra dalje sledijo lekcije 3. hiše..
« Last Edit: June 29, 2010, 08:49:44 AM by taja6 »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
 :Lu:NE 7.  :ki :Ma :So :Me 8.,  :U :J 9.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
:Lu:NE 7.  :ki :Ma :So :Me 8.,  :U :J 9.

madonca se nam bo dogajalo...bo pestra pomlad očitno  :D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
10H in 11H over here...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Pri meni pa 9 in 10.

Uf ampak a je možno da čutiš vplive sončnega mrka tako zgodaj...mislim ni da ni danes. Jaz, ki sem ponavadi vedno tiho in si mislim svoje, sem se danes skregala s sosedom, da so kar iskre letele  >:D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/