NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Andres on August 04, 2010, 08:19:05 PMMimogrede Tea. Bojan je dobil zelo dobre rekomendacije za njegovo erotično masažo. Svoj čas je bila vrsta, tako, da sem se kar vstran postavil. Zdaj sicer ne vem koliko prometa ima, a vendarle menim, da bi imela več od tega, če te zmasira on, kot pa jaz. AndresHvala za novo delovno orodje - jupi - spet bomo s sesalcem okrog letali Andres, definitivno bi tvoja masaža zalegla - konec koncev že dolgo skupaj korakava skozi tale življenja.
Mimogrede Tea. Bojan je dobil zelo dobre rekomendacije za njegovo erotično masažo. Svoj čas je bila vrsta, tako, da sem se kar vstran postavil. Zdaj sicer ne vem koliko prometa ima, a vendarle menim, da bi imela več od tega, če te zmasira on, kot pa jaz. Andres
Quote from: Tea on August 05, 2010, 07:05:40 AMQuote from: Andres on August 04, 2010, 08:19:05 PMMimogrede Tea. Bojan je dobil zelo dobre rekomendacije za njegovo erotično masažo. Svoj čas je bila vrsta, tako, da sem se kar vstran postavil. Zdaj sicer ne vem koliko prometa ima, a vendarle menim, da bi imela več od tega, če te zmasira on, kot pa jaz. AndresHvala za novo delovno orodje - jupi - spet bomo s sesalcem okrog letali Andres, definitivno bi tvoja masaža zalegla - konec koncev že dolgo skupaj korakava skozi tale življenja. Glede na to da mi je bilo tvoje telo nekoč zelo blizu, bi torej tudi tokrat prislonil svoje roke in te tako masiral, kar bi ti dalo hitrejšo povrnitev v čas, ko sesalca še nisi uporabljala. Najbolje, da prideš zvečer v portirnico in vse uredim na mestu. Andres
Le kdo neki hehe.
Dobro jutro Tea in ostali
Quote from: Andres on August 05, 2010, 03:52:48 PMQuote from: Tea on August 05, 2010, 07:05:40 AMQuote from: Andres on August 04, 2010, 08:19:05 PMMimogrede Tea. Bojan je dobil zelo dobre rekomendacije za njegovo erotično masažo. Svoj čas je bila vrsta, tako, da sem se kar vstran postavil. Zdaj sicer ne vem koliko prometa ima, a vendarle menim, da bi imela več od tega, če te zmasira on, kot pa jaz. AndresHvala za novo delovno orodje - jupi - spet bomo s sesalcem okrog letali Andres, definitivno bi tvoja masaža zalegla - konec koncev že dolgo skupaj korakava skozi tale življenja. Glede na to da mi je bilo tvoje telo nekoč zelo blizu, bi torej tudi tokrat prislonil svoje roke in te tako masiral, kar bi ti dalo hitrejšo povrnitev v čas, ko sesalca še nisi uporabljala. Najbolje, da prideš zvečer v portirnico in vse uredim na mestu. AndresO tem, kaj se je dogajalo ponoči v portirnici ne bom tukaj pisala Se je pa fajn vrnit včasih tud v stare čase.Dobro jutro forumKava ....... danes imam na zalogi jogurt in rolado. Bi kdo?