PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gaja on July 10, 2010, 12:22:15 AMQuote from: sasa on July 09, 2010, 08:58:34 PMQuote from: Andres on July 09, 2010, 02:05:50 AMOb tej pozni uri bi mi kozmeričarka prav pasala. Resda še bolj maserka, zato upam, da obvladaš tudi to. Za primerno masažo bi se kajpak odpovedal tudi rogljičkom. Andrespa veš, da te bom tudi zmasirala Erotično masažo prepusti Bojanu. Lahko noč, forum. Bojan ima tako dolgo vrsto, da bom jaz na vrsti komaj naslednje leto. Torej se bom prepustil lar Sasi, saj nenazadnje roke ima verjamem bolj ženske kot ne. Andres
Quote from: sasa on July 09, 2010, 08:58:34 PMQuote from: Andres on July 09, 2010, 02:05:50 AMOb tej pozni uri bi mi kozmeričarka prav pasala. Resda še bolj maserka, zato upam, da obvladaš tudi to. Za primerno masažo bi se kajpak odpovedal tudi rogljičkom. Andrespa veš, da te bom tudi zmasirala Erotično masažo prepusti Bojanu. Lahko noč, forum.
Quote from: Andres on July 09, 2010, 02:05:50 AMOb tej pozni uri bi mi kozmeričarka prav pasala. Resda še bolj maserka, zato upam, da obvladaš tudi to. Za primerno masažo bi se kajpak odpovedal tudi rogljičkom. Andrespa veš, da te bom tudi zmasirala
Ob tej pozni uri bi mi kozmeričarka prav pasala. Resda še bolj maserka, zato upam, da obvladaš tudi to. Za primerno masažo bi se kajpak odpovedal tudi rogljičkom. Andres
Jutro forum...Upam da ste dobro spali....kavica je kuhana, čokoladni rogljički na mizi, postrezite si Še malo poklepetam, pa grem pakirat
Quote from: Neska on July 10, 2010, 08:42:58 AMJutro forum...Upam da ste dobro spali....kavica je kuhana, čokoladni rogljički na mizi, postrezite si Še malo poklepetam, pa grem pakirat Hvala, Neška. Rogljički so odlični. Kam pa kam, Rdeča Kapica?
Andres na FB sem ti eno komentirala in ti jo "naročam" povečano za v okvir, ko boš prvič v Slo, prosim, hvala hvala