Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (25/90) > >>

Jane:

--- Quote from: sasa on July 14, 2010, 09:01:00 AM ---jane, sedaj pe res že mislim, da je skrajni čas za tole najino kavo  :P

--- End quote ---

Sem ravno o tem razmišljala včeraj  :o  :P

sasa:

--- Quote from: jane on July 14, 2010, 09:07:07 AM ---
--- Quote from: sasa on July 14, 2010, 09:01:00 AM ---jane, sedaj pe res že mislim, da je skrajni čas za tole najino kavo  :P

--- End quote ---

--- End quote ---

:o :o :o

no, bolje rečeno sladoled bo tole, ne kava  ;D

Lovely:
Kaj pa pri moji pikici, ki ima rahlo pordel sluhovod in take ful občutljive dlesni? 5 dni že thethkam in sem se že ful veselila, da smo jo dobro odnesli, brez neke vročine in to, skoz je bila na mejni 37..., Včeraj pa kot strela z jasnega vročina in čez noč spet nič, danes nič, je v vrtcu. ???

Jane:

--- Quote from: sasa on July 14, 2010, 09:08:16 AM ---
--- Quote from: jane on July 14, 2010, 09:07:07 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

:o :o :o

no, bolje rečeno sladoled bo tole, ne kava  ;D

--- End quote ---

Hehe lahko tudi ledena kava  :P

Gaia:

--- Quote from: Lovely on July 14, 2010, 10:28:29 AM ---Kaj pa pri moji pikici, ki ima rahlo pordel sluhovod in take ful občutljive dlesni? 5 dni že thethkam in sem se že ful veselila, da smo jo dobro odnesli, brez neke vročine in to, skoz je bila na mejni 37..., Včeraj pa kot strela z jasnega vročina in čez noč spet nič, danes nič, je v vrtcu. ???

--- End quote ---

A ji poganjajo zobje, al kaj? Če ji, naloži občutke dlesnim, kako so popolnoma prepustne za nove zobe, brez kakršnegakoli upiranja dlesni in celotnega telesa. Da se vse to zgodi lahkotno, milostno... Sicer pa, če ti že 5 dni thetkaš in to ni obrodilo želenih sadov, je najbrž tvoja vera omajana in polna dvomov, zato se ne zgodi, kar bi se moralo. Glede sluhovoda očitno obstaja nekaj, kar ne sliši rada. Mislim, da boš zmogla to urediti sama.

:-* Gaja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version