Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
Gaia:
Prepričanja pridejo na površje takrat, ko smo si jih pripravljeni odstranit. Seveda poznam primerke, ki kljub theti ne sprejmejo odgovornosti za lastno spreminjanje in se obrnejo stran, kao, da to ni njihovo.
Veliko začetnikov ima to prepričanje v zvezi s Kreatorjem in zdravljenjem. Tu zadaj leži sicer dvom v to, da smo sami delci Kreatorja in posledično dobri zdravilci, ker smo v kakšnem od prejšnjih življenj koga kaj 'zašuštrali'.
Tkole mamo, glavno, da nam ni dolgčas. :D
Me pa veseli, da si tako pridna še pred opravljenim seminarjem. :o
sasa:
ja gaja, priznam, da me je theta čisto prevzela. pucam se tam, kjer se lahko, nekako mislim, da je čas za to. drugače pa saj veš da ne bi začela s tem, če ne bi mi dala knjigice. preprosto grem samo po njej. je pa res, da grem lepo in počasi. na plaži sem ponavadi prebrala eno poglavje, pa še to ne, pa so me že klical v vodo ali kartat ;D
in potem človek ugotovi, da je tale theta prav preprosta in nič zahtevna :D
čeprav se mi je pa zgodilo danes, ko sem sedela na terasi, da ko sem brala knjigo od vianne, se je na klopci prikazal en moški. me je tako hudičevo strah ratal, sem šla v theto, poklicala NA mihaela, da me je zaščitil, ker sem kar mravljince dobila po telesu, ko sem ga dobro pogledala in ko sem vprašala prek thete kdo je, se mi je pa začel smejat in dejal, da dobro vem, kdo je.
no, še sedaj ne vem ;D :o
Gaia:
--- Quote from: sasa on July 13, 2010, 11:45:59 PM ---ja gaja, priznam, da me je theta čisto prevzela. pucam se tam, kjer se lahko, nekako mislim, da je čas za to. drugače pa saj veš da ne bi začela s tem, če ne bi mi dala knjigice. preprosto grem samo po njej. je pa res, da grem lepo in počasi. na plaži sem ponavadi prebrala eno poglavje, pa še to ne, pa so me že klical v vodo ali kartat ;D
in potem človek ugotovi, da je tale theta prav preprosta in nič zahtevna :D
čeprav se mi je pa zgodilo danes, ko sem sedela na terasi, da ko sem brala knjigo od vianne, se je na klopci prikazal en moški. me je tako hudičevo strah ratal, sem šla v theto, poklicala NA mihaela, da me je zaščitil, ker sem kar mravljince dobila po telesu, ko sem ga dobro pogledala in ko sem vprašala prek thete kdo je, se mi je pa začel smejat in dejal, da dobro vem, kdo je.
no, še sedaj ne vem ;D :o
--- End quote ---
U, si že začela k sebi privlačit druge vibracije. Zanimivo. :o
Jane:
Uf Saša tebi pa dogaja, no sej ne zaostajam veliko ;D :D
sasa:
--- Quote from: jane on July 14, 2010, 07:16:38 AM ---Uf Saša tebi pa dogaja, no sej ne zaostajam veliko ;D :D
--- End quote ---
oh jane, mi tako dogaja, da se kar bliska za mano :D
ma se mi zdi, da je treba samo res odprt bit za te zadeve. se zavedam, da ne morem vsega naenkrat dobit, tako da grem lepo počasi. tudi pri testiranjih grem enega po enega in ga zamenjam, zato da obenem še vadim zraven. sem pa zelo aktivna z roza sprejem. so bili vsi včeraj tako zelo mirni na sestanku, da sem še sama gledala, kako je to mogoče. :o
pa pride mami do šefa in mu pove, da smo nekaj naredili narobe zaradi napačnih informacij, pa se šef že dere po hodniku, saša, rabim roza sprej. :D
jane, sedaj pe res že mislim, da je skrajni čas za tole najino kavo :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version