Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
Daia*:
Sasa..si me kr nasmejala z besedo sestanek, ko si se dobila s svojo mamo.
Fajn se pospricaj in lepo spi :-*
sasa:
no evo, sem se pretestirala.
gaja, prav si imela. sem se testirala pozitivno na dva občutka, in sicer moj odnos z mamo vpliva name in mam me zmore spustiti iz rok, ki se je testiral na ne. zraven sem se še pretestirala na občutek mama me razume, ki se je prev tako testiral na ne. no in sedaj lahko rečem, uspešno sem zamenjala svoja prva prepričanja! ;D
sem se na koncu še enkrat pretestirala in se je vse lepo testiralo :D :) 8)
jeeeeejjj!!! hvala kreator, hvala gaja in hvala vsi ostali ;D ang: :-*
sasa:
ok, me je theta čist prevzela. sedaj pa imam eno vprašanje. testirala sem se na prepričanje, zaupam v kreatorja, kreator lahko vse ozdravi in zanimivo sem se testirala na NE. :o
ko sem šla odstranit ta prepričanja, sem ob opazovanju zelo močno občutila, da se je iz mene odstranilo prepričanje na dušnem nivoju, povezano s preteklim življenjem. :o celo priklicano sem imela v spomin točno tisti moment, ko se je to prepričanje zasadilo vame. to sem seveda odstranila, testirala sem se tudi na občutke, tako da to sedaj štima.
mi je pa tale spomin dal za mislit. sedaj me zanima, ali vi mislite, da bi bilo fino delat na tem spominu, kaj je bilo, da odstranim še morebitna druga prepričanja, ali pač pustim enostavno zaenkrat, pa če se kdaj pojavi še spomin v zvezi s tem življenjem, ga grem raziskovat, ker konec koncev sem to prepričanje odstranila.
Jane:
Če te firbec muči pojdi raziskovat, če pa ne in vse klapa, pusti ;)
sasa:
ma mi je vseeno, važno, da je prepričanje odstranjeno ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version