Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
sasa:
gaja, saj sem sklicala sestanek z njo, da ji povem, da nisem več njen otrok. sem se postavila zase, sva mele z neško pogovor na to temo. to me niti ni prizadelo, verjamem, da je zanjo še posebej težko sprejeti kako dejstvo. sem rekla, da kot njen odnos z mamo vpliva nanjo, da tudi moj odnos z njo vpliva name. da je ne napadam, ampak, da me mora spustiti iz rok. pa sem res lepo povedala in vse, nisem se drla, čisto mirno vse rekla. to da mi je rekla, da nisem psihoterapevt, da bi njo preučevala, pa dojamem kot "prepoved" uporabljanja thete na njej. sem ji rekla, če rabi kdaj kar koli, sem ji na voljo in da naj ne projecira odnosa, ki ga ima s sestro, tudi name, ker imava midve popolnoma drugačen odnos.
sem se že takoj danes testirala glede thete, da sem jo sposobna uporabljati itd, pa je bilo vse pozitivno. ne vem, če bi bil lahko še kak občutek za tem.
Gaia:
Malo prečekiraj prepričanja glede odnosov z mamo, ki sem jih izluščila iz tvojega pisanja:
Mama težko sprejema dejstva.
Moj odnos z mamo je enak njenemu odnosu z njeno mamo.
Moj odnos z mamo vpliva name.
Mama projecira odnos, ki ga ima z mojo sestro name.
Mama me zmore spustiti iz rok.
Če te nekaj sprovocira, je to vedno tvoj problem in ne od nikogar drugega. ;)
Uživaj pri testiranju. :-* :-* :-*
sasa:
bom pretestirala prepričanja, brez skrbi.
drugače me pa ni sprovocirala, prej jaz njo kot ona mene ;D jaz sem še sedaj čisto mirna, samo žal mi je, da sem pozabila na roza sprej pred sestankom. jaz se celo boljše počutim sedaj, ko sem povedala svoje ;)
hvala gaja :-*
Gaia:
Prosim, Saša. Pa še sebe malo našpricaj za lahko noč ;)
sasa:
--- Quote from: Gaja on July 12, 2010, 10:58:46 PM ---Prosim, Saša. Pa še sebe malo našpricaj za lahko noč ;)
--- End quote ---
uu, dobra ideja ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version