Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
sasa:
ja sej tale čokolada me je res vrgla ;D
sej sem se spomnila na 3 mesece nazaj, ko se mi je to zgodilo, kaj točno se je takrat dogajalo z mano in kaj sem potem naredila, da se mi je prstek res lepo zacelil. sem razmišljala na poti na fuzbal :D
hvala neška :-*
Gaia:
--- Quote from: sasa on July 06, 2010, 06:19:44 PM ---
--- Quote from: Gaja on July 06, 2010, 04:16:03 PM ---Saša, ustni? ???
--- End quote ---
mislim, da tvoj smeško vse pove. začela je ravno s tistim, kar mi ni šlo >:( pa čeprav sva naložili znanje iz teh listov. :-\ več me naprej ni spraševala, meni je bilo pa tako ali tako važno, da naredim pisnega. konec avgusta oz začetek septembra me čaka samo še ustni del in potem naprej diplomci. to bomo pa sfural, brez skrbi ;D
pa že včeraj sem mela tako čuden občutek glede ustnega, samo sem si rekla, da je to samo moj ego ???
--- End quote ---
Očitno profesorice nisi našpricala z roza sprejem. ::)
Neska:
--- Quote from: Gaja on July 07, 2010, 11:26:56 AM ---
Očitno profesorice nisi našpricala z roza sprejem. ::)
--- End quote ---
As simple as that? :o
sasa:
ma evo, sem mela sestanek z mami in sem jo prej pozabila pošpricat z roza sprejem in je šlo bolj kot ne narobe :-\
jo špricam zdej ko je šla spat, sem ji tudi danes pošiljala brezpogojno ljubezen, sam tale roza sprej morm naslednjič uporabit. na koncu mi je naprej vrgla vse in ji rečem, da super, se njen ego upira, sem naletela na nekaj, in ona men ti nisi psihoterapevt da boš mene preučevala. pa sploh nisem hotla tega. sem ji rekla, da je moja mami, da ji nič ne zamerim, da jo mam rada in da sem ji hvaležna za vse, ona pa potem tkole ???
jo bom preden grem spat tok pošpricala da bo še tri dni taka okol hodila ;D
Gaia:
--- Quote from: sasa on July 12, 2010, 10:04:56 PM ---ma evo, sem mela sestanek z mami in sem jo prej pozabila pošpricat z roza sprejem in je šlo bolj kot ne narobe :-\
jo špricam zdej ko je šla spat, sem ji tudi danes pošiljala brezpogojno ljubezen, sam tale roza sprej morm naslednjič uporabit. na koncu mi je naprej vrgla vse in ji rečem, da super, se njen ego upira, sem naletela na nekaj, in ona men ti nisi psihoterapevt da boš mene preučevala. pa sploh nisem hotla tega. sem ji rekla, da je moja mami, da ji nič ne zamerim, da jo mam rada in da sem ji hvaležna za vse, ona pa potem tkole ???
jo bom preden grem spat tok pošpricala da bo še tri dni taka okol hodila ;D
--- End quote ---
Rajši se poglobi v to, kar ti je mami sprovocirala. :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version