Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
Luna:
Mojega kolesa se zmeraj od nikoder :'( :'(, se mi je pa danes sanjalo, da sem ga ponovno dobila nazaj. Je to kaksen znak? Kako lahko pospesim dogajanje oz. kako ga pripeljem spet k sebi?
Neska:
Si narediš manifestacijo ;)
sasa:
--- Quote from: Gaja on July 06, 2010, 04:16:03 PM ---Saša, ustni? ???
--- End quote ---
mislim, da tvoj smeško vse pove. začela je ravno s tistim, kar mi ni šlo >:( pa čeprav sva naložili znanje iz teh listov. :-\ več me naprej ni spraševala, meni je bilo pa tako ali tako važno, da naredim pisnega. konec avgusta oz začetek septembra me čaka samo še ustni del in potem naprej diplomci. to bomo pa sfural, brez skrbi ;D
pa že včeraj sem mela tako čuden občutek glede ustnega, samo sem si rekla, da je to samo moj ego ???
sasa:
sedaj pa eno drugo vprašanje. danes sem se spet (!!!!!) butnla v vrata z nogo. spet trpi moj prstanec na levi nogi :(
že 3 mesece nazaj sem se počla vanj in sem si odkrušila kost, danes mi je pa celo ratalo odbit si stran noht. boli me, samo upam, da je kost cela. vem, da naj bi prst na nogi predstavljal podrobnosti iz prihodnosti, samo kaj?! a se moja podzavest res še tok sekira? ???
a ma kdo še kako idejo, kako naj si pozdravim tale moj bogi prst in kaj bi še bil možen vzrok? pa lih zdej ko sem pomirjena s prihodnostjo in vsem, me tkole zadane spet :'(
Neska:
--- Quote from: sasa on July 06, 2010, 06:24:27 PM ---sedaj pa eno drugo vprašanje. danes sem se spet (!!!!!) butnla v vrata z nogo. spet trpi moj prstanec na levi nogi :(
že 3 mesece nazaj sem se počla vanj in sem si odkrušila kost, danes mi je pa celo ratalo odbit si stran noht. boli me, samo upam, da je kost cela. vem, da naj bi prst na nogi predstavljal podrobnosti iz prihodnosti, samo kaj?! a se moja podzavest res še tok sekira? ???
a ma kdo še kako idejo, kako naj si pozdravim tale moj bogi prst in kaj bi še bil možen vzrok? pa lih zdej ko sem pomirjena s prihodnostjo in vsem, me tkole zadane spet :'(
--- End quote ---
Meni se pa ravno zdi, da te obremenjujejo podrobnosti...se spomneš: "kdo mi je prinesel čokolado?" :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version