Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
Jane:
Kaj si pa vprašala ???
Daia*:
--- Quote from: Lovely on July 16, 2010, 12:01:35 PM ---Eno vprašanje. Ko sem včeraj nekaj vprašala KVKJ mi je kazal nekaj kar mi sploh ni jasno. A obstaja kaka legenda simbolov al kaj za kar jaz ne vem? Navaden drevesni (ala lipov) list mi je kazal iz vseh zornih kotov, ful se je premikal v vetru in nič jasno kaj je s tem misli. Moram dans še mal k njemu, da mi razloži kolega :)
--- End quote ---
Dobila sem asociacijo, da je to verjetno pomenilo kot go with the flow..kao prepusti se situaciji kot list v vetru ;)
Gaia:
--- Quote from: Daia* on July 16, 2010, 12:22:09 PM ---
--- Quote from: Lovely on July 16, 2010, 12:01:35 PM ---Eno vprašanje. Ko sem včeraj nekaj vprašala KVKJ mi je kazal nekaj kar mi sploh ni jasno. A obstaja kaka legenda simbolov al kaj za kar jaz ne vem? Navaden drevesni (ala lipov) list mi je kazal iz vseh zornih kotov, ful se je premikal v vetru in nič jasno kaj je s tem misli. Moram dans še mal k njemu, da mi razloži kolega :)
--- End quote ---
Dobila sem asociacijo, da je to verjetno pomenilo kot go with the flow..kao prepusti se situaciji kot list v vetru ;)
--- End quote ---
Ali pa, da se več povezuj z naravo, kjer te čakajo odgovori na vprašanja. ;)
Lovely:
:) oboje sovpada z vprašanjem, tnx
Jane:
Kakšno prepričanje bi lahko bilo za poškodbo desnega očesa? Sin se je ponoči butnil v to oko, seveda nismo videli, dokler se nismo zjutraj zbudili, da je poleg desnega očesa opraskan in je rahlo zatečeno.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version