Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (29/90) > >>

Jane:
Kaj si pa vprašala  ???

Daia*:

--- Quote from: Lovely on July 16, 2010, 12:01:35 PM ---Eno vprašanje. Ko sem včeraj nekaj vprašala KVKJ mi je kazal nekaj kar mi sploh ni jasno. A obstaja kaka legenda simbolov al kaj za kar jaz ne vem? Navaden drevesni (ala lipov) list mi je kazal iz vseh zornih kotov, ful se je premikal v vetru in nič jasno kaj je s tem misli. Moram dans še mal k njemu, da mi razloži kolega  :)

--- End quote ---

Dobila sem asociacijo, da je to verjetno pomenilo kot go with the flow..kao prepusti se situaciji kot list v vetru  ;)

Gaia:

--- Quote from: Daia* on July 16, 2010, 12:22:09 PM ---
--- Quote from: Lovely on July 16, 2010, 12:01:35 PM ---Eno vprašanje. Ko sem včeraj nekaj vprašala KVKJ mi je kazal nekaj kar mi sploh ni jasno. A obstaja kaka legenda simbolov al kaj za kar jaz ne vem? Navaden drevesni (ala lipov) list mi je kazal iz vseh zornih kotov, ful se je premikal v vetru in nič jasno kaj je s tem misli. Moram dans še mal k njemu, da mi razloži kolega  :)

--- End quote ---

Dobila sem asociacijo, da je to verjetno pomenilo kot go with the flow..kao prepusti se situaciji kot list v vetru  ;)

--- End quote ---

Ali pa, da se več povezuj z naravo, kjer te čakajo odgovori na vprašanja. ;)

Lovely:
 :) oboje sovpada z vprašanjem, tnx

Jane:
Kakšno prepričanje bi lahko bilo za poškodbo desnega očesa? Sin se je ponoči butnil v to oko, seveda nismo videli, dokler se nismo zjutraj zbudili, da je poleg desnega očesa opraskan in je rahlo zatečeno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version