Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (82/90) > >>

Gaia:

--- Quote from: sasa on November 03, 2010, 09:34:25 AM ---Bom tega jaz vodila, ker čutim tko. Se bom z njim prek zs dogovorila vse podrobnosti in bom dala potem ven urnik.

Tea, ti pa le poglej še astrološko, bomo še kaj več odkrili, če bo seveda pripopal karto v podpis.

Meni moj ata  :Sa v  :te že vleče na plano vse staro, bomo vidli, kaj bo danes ginekologinja rekla  ;D

--- End quote ---

Ti prinesem šiva lingam za tvoje ženske težave. :o

Pa še na seznam za zdravljenje bi dodala Vladovo levo ramo. ::)

sasa:

--- Quote from: Gaja on November 03, 2010, 10:33:50 AM ---
--- Quote from: sasa on November 03, 2010, 09:34:25 AM ---Bom tega jaz vodila, ker čutim tko. Se bom z njim prek zs dogovorila vse podrobnosti in bom dala potem ven urnik.

Tea, ti pa le poglej še astrološko, bomo še kaj več odkrili, če bo seveda pripopal karto v podpis.

Meni moj ata  :Sa v  :te že vleče na plano vse staro, bomo vidli, kaj bo danes ginekologinja rekla  ;D

--- End quote ---

--- End quote ---

Bom dodala še Vladovo ramo.

Šiva lingam, spet nekaj novega  ::)

Maja:

--- Quote from: sasa on November 03, 2010, 11:08:17 AM ---
--- Quote from: Gaja on November 03, 2010, 10:33:50 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Bom dodala še Vladovo ramo.

Šiva lingam, spet nekaj novega  ::)

--- End quote ---

Mhm ...  ;)

Fresita:

--- Quote from: sasa on November 03, 2010, 07:38:08 AM ---
--- Quote from: Tea on November 03, 2010, 07:09:38 AM ---Odvisno je na kateri del kože misliš.

Koža na splošno je povezana s Saturnom, ki vlada nad vsemi omejitvami. Če gre pa za kakšen določen predel pa lahko še kaj dodam.

--- End quote ---

Men pa Saturn buta ven na rodilih, ker se potika po  :te.

Drugače pa Fresita, nekako imam občutek, da je to koža na obrazu pri tebi. Ponavadi so to omejitve do sebe, nesprejemanje sebe, strah pokazati svoj pravi jaz, svoja prava čustva.

--- End quote ---

Tea, Sasa, res je, gre za kožo na obrazu. In si ne znam razložit zakaj? Zadnjič sem dobila občutek, da je eno izmed mojih prepričanj, ki bi se ga mogla znebiti, to, da si pravim, da tega ne morem obvladovati. Če mi je uspelo rešiti že hujše probleme in na splošno dokaj uspešno 'obvladujem' življenje, potem se pa zalotim s prepričanjem, da je moja koža edina stvar, ob kateri sem nemočna :D ker sem tako drugače čisto zdrav in zadovoljen deklič  ;D

Fresita:

--- Quote from: Tilc on November 03, 2010, 09:12:25 AM ---Pozdravljeni! Imam neko zdravstveno težavo, ki jo ne uspem rešiti sam, ker se ne morem uspešno povezati, od kar imam težave, zato mi ne uspe samemu stvari popraviti. Pa bi vas prosil za pomoč, v kolikor bi kakšen pomagal. Seveda proti plačilu.

--- End quote ---

To se da tudi na daljavo ali je bolje na štiri oči se zdraviti?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version