Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.

<< < (83/90) > >>

Gaia:

--- Quote from: Fresita on November 03, 2010, 11:37:52 PM ---
--- Quote from: Tilc on November 03, 2010, 09:12:25 AM ---Pozdravljeni! Imam neko zdravstveno težavo, ki jo ne uspem rešiti sam, ker se ne morem uspešno povezati, od kar imam težave, zato mi ne uspe samemu stvari popraviti. Pa bi vas prosil za pomoč, v kolikor bi kakšen pomagal. Seveda proti plačilu.

--- End quote ---

To se da tudi na daljavo ali je bolje na štiri oči se zdraviti?

--- End quote ---

Vse se da tudi na daljavo. Jaz imam za sabo nekaj uspešnih seans, ki sem jih opravila brez direktne komunikacije s klientom. Pogovor je potekal z osebo v theti preko Kreatorja in stvari so se uspešno razrešile že samo na podlagi takšne terapije. Se pa strinjam, da je potrebno določeno zaupanje v terapevta, drugače se ne zgodi veliko.

sasa:

--- Quote from: Gaja on November 04, 2010, 12:17:08 AM ---
--- Quote from: Fresita on November 03, 2010, 11:37:52 PM ---
--- Quote from: Tilc on November 03, 2010, 09:12:25 AM ---Pozdravljeni! Imam neko zdravstveno težavo, ki jo ne uspem rešiti sam, ker se ne morem uspešno povezati, od kar imam težave, zato mi ne uspe samemu stvari popraviti. Pa bi vas prosil za pomoč, v kolikor bi kakšen pomagal. Seveda proti plačilu.

--- End quote ---

To se da tudi na daljavo ali je bolje na štiri oči se zdraviti?

--- End quote ---

Vse se da tudi na daljavo. Jaz imam za sabo nekaj uspešnih seans, ki sem jih opravila brez direktne komunikacije s klientom. Pogovor je potekal z osebo v theti preko Kreatorja in stvari so se uspešno razrešile že samo na podlagi takšne terapije. Se pa strinjam, da je potrebno določeno zaupanje v terapevta, drugače se ne zgodi veliko.

--- End quote ---

Fresita, je tudi odvisno, za kaj se gre. Kot pravi Gaja, veliko zaupanja je potrebnega, je pa res, da se da marsikatera stvar opraviti na daljavo, brez kontakta, če gre recimo za kake male zadeve pa sploh. Tak primer so glavoboli, bolečine itd. Je pa potem potrebno odpraviti vzrok, zakaj se to pojavlja, ker če ne, smo opravili Sizifovo delo.

sasa:
Jst mam pa eno vprašanje.

Ali sta dve duši, ki se odločita, da bosta na svet prišli kot dvojčka/dvojčici, nujno iz iste dušne družinne? Ker ponavadi so taki otroci med seboj še dodatno povezani.

Gaia:

--- Quote from: sasa on November 04, 2010, 08:12:46 AM ---Jst mam pa eno vprašanje.

Ali sta dve duši, ki se odločita, da bosta na svet prišli kot dvojčka/dvojčici, nujno iz iste dušne družinne? Ker ponavadi so taki otroci med seboj še dodatno povezani.

--- End quote ---

Not necesarrily. ;)

sasa:

--- Quote from: Gaja on November 04, 2010, 09:58:43 PM ---
--- Quote from: sasa on November 04, 2010, 08:12:46 AM ---Jst mam pa eno vprašanje.

--- End quote ---

Not necesarrily. ;)

--- End quote ---

Thought so, but had to ask  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version