Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.  (Read 138733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
« Reply #30 on: June 24, 2010, 08:52:16 AM »
tokrat imam pa jaz eno vprašanje.

namreč moj želodec mi bo razgnalo! natančneje povedano, me je ravnokar pričel tako bolet, da še sedeti ne morem. vem, da je ponavadi vzrok jeza, zamera ali kaj podobnega, toda včeraj nisem imela nič takega, ravno nasprotno. sem pomirjena, se ne jezim ne nič.

ali pozna še kdo kak vzrok?  ???

Trebuh je včasih povezan tudi s tem, koliko se počutimo srečni, zadovoljni (tudi sami s sabo). Pa z občutki lastne vrednosti in negovanosti.
 :-*

hm... se mi je res podila po glavi ena misel glede nečesa, pa sem jo kar zatrla. mogoče me samo notranjost telesa priganja, da končno naredim čiščenje jeter, za katerega se odločam že kar nekaj časa.  ;D

sem pojedla eno banano, spila veliko vode in si umirila misli, pa je sedaj že boljše.

hvala neška  :-*

Prosim :-*
Vsekakor smo pri "prebavljanju" občutkov ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #31 on: June 28, 2010, 10:55:50 PM »
Imam eno, mogoče celo dva  vprašanja in lep prosim za odgovore.
1) Kako v theti tretirate stare babice in dedke, ki pojma nimajo o Kreatorju in teoriji o prepričanjih? Kako pristopate zdravljenju pri starejših ljudeh?
2) kako pristopate pri ateistih? Ne moreš reči "Gospod, vi ste ateist, ne verjamete v Boga in ta terapija ne bo prejela." Zdi se mi, da je Vianna rekla, da pri tistih ki ne verjamejo ne pride do zdravljenja.

Hvala in lep pozdravček, ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #32 on: June 29, 2010, 12:59:24 AM »
Imam eno, mogoče celo dva  vprašanja in lep prosim za odgovore.
1) Kako v theti tretirate stare babice in dedke, ki pojma nimajo o Kreatorju in teoriji o prepričanjih? Kako pristopate zdravljenju pri starejših ljudeh?
2) kako pristopate pri ateistih? Ne moreš reči "Gospod, vi ste ateist, ne verjamete v Boga in ta terapija ne bo prejela." Zdi se mi, da je Vianna rekla, da pri tistih ki ne verjamejo ne pride do zdravljenja.

Hvala in lep pozdravček, ang:

Vsakdo verjame v energijo, ki nas je ustvarila. Ni nujno, da ji rečeš Bog, s tem poimenovanjem prestrašiš veliko ljudi. Sicer pa lahko ljudi samo vprašaš, če želijo, da jim pomagaš. Enkrat, ko zadeva prime nobenega ne zanima, na kakšen način to deluje.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline romy

• Novinec
  • *
« Reply #33 on: June 29, 2010, 07:36:41 AM »
Jaz tudi mislim, da ni nikogar, ki ne bi verjel vsaj v neko ustvarjalno energijo. Meni se je to potrdilo, ko sem previdno razlagala moji prijateljici o teh stvareh. Ona je najbolj zagrizena ateistka, kar jih poznam, pa mi je priznala, da v "nekaj nad nami" pa vendarle verjame, saj je jasno da iz nečesa smo. Eco, vsakdo najde nekaj, kar potem lahko uporabimo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: June 29, 2010, 07:49:29 AM »
Mislim, da je bolj problem, da t.i. ateisti ne verjamejo v krščanskega Boga, če mu lahko tako rečem. Čim omeniš cerkev, vsi zbežijo stran ali pa prenehajo o tem govort. jaz imam sodelavca, ki ne verjame v krščanskega Boga, toda me podpira pri vsem kar delam, še reče, če lahko kaj pomagam, zelo fino se pogovarjava o theti in vsem. verjame, da nekaj je, toda ne verjame v hm... lahko temu rečem kar zadeve, ki jih prodaja krščanska cerkev in pa tudi islam, da ne bom delala krivice.
9ZK 674

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #35 on: June 29, 2010, 09:03:36 AM »
Jaz pa moram priznati, da zaenkrat ne čutim potrebe, da bi nekoga v nekaj prepričevala če sam ni pri stvari. Ne vem, zanj je očitno tako OK, pol jaz nimam kaj. Lahko samo povem, razložim in pol naj se pač ta oseba sooči in zdila s tem.

Pa bi še jaz nekaj vprašala. Mene je med nosečnostjo in po porodu spremljala slabokrvnost, torej premalo železa. Zadnja dva tedna čutim podobno in grem jutri dat kri. Me zanima kak vaš info kaj bi znalo biti, da vidim če je še kaj na kar morda pozabljam...
Lovely

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: June 29, 2010, 02:00:50 PM »
OK, tole je pa zgleda res opozorilo.

Zopet želodec hoče nekaj bolet, pri malici sem se še spekla, ko sem juho jemala, pa še včeraj zvečer sem malo "bentila" zarad dogodkov preteklih in kot zanalašč, sem danes še roževec doma pozabila  >:(

Najbolš da grem eno boksarski vrečo pretepst, da dam lahko jezo ven  ;D
9ZK 674

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #37 on: June 29, 2010, 02:04:23 PM »

Zopet želodec hoče nekaj bolet, pri malici sem se še spekla, ko sem juho jemala, pa še včeraj zvečer sem malo "bentila" zarad dogodkov preteklih in kot zanalašč, sem danes še roževec doma pozabila  >:(

;D
Lovely

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #38 on: June 29, 2010, 03:31:39 PM »
Hvala Gaja, sasa, romy, Lovely za vaše odgovore.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: June 29, 2010, 03:36:46 PM »

;D

Mam kolega, ki trenira eno rokoborsko veščino in je rekel, da mi je vreča na voljo kadar koli želim.  ;D pa še brcaš jo lahko kolikor želiš. sem enkrat probala, pa je blo zlo fajn  :D
9ZK 674

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #40 on: June 29, 2010, 04:26:21 PM »

Prenehaj se obtoževat (in očitat drugim ;))...si dovolj dobra ravno takšna kot si. Ne čakaj da te nekdo osreči, najprej moraš najti srečo v sebi in vedeti kaj točno si želiš.
Zaslužiš si, vredna si...dovoli si biti negovana. ;)

Tole mi je kar okrog priletelo, pa sem začutila da te moram na to spomnit :-*

Masaže

DZK 555

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: June 29, 2010, 07:30:07 PM »

Prenehaj se obtoževat (in očitat drugim ;))...si dovolj dobra ravno takšna kot si. Ne čakaj da te nekdo osreči, najprej moraš najti srečo v sebi in vedeti kaj točno si želiš.

Hvala neška! Sem nekako že vedla, da mora neki bit v tej smeri, sam ne pa čist točno kaj.
 :-* :-*
9ZK 674

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #42 on: June 29, 2010, 09:24:40 PM »

Hvala neška! Sem nekako že vedla, da mora neki bit v tej smeri, sam ne pa čist točno kaj.

Masaže

DZK 555

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #43 on: June 30, 2010, 12:05:59 AM »

Želodec lahko boli tudi od preveč skrbi. Tako na kratko pomaga tudi Umeboshi sliva (fermentirane japonske marelice) - dobiš v Mercatroju v bio oddelku in v vsaki bio štacuni.
Sicer Umeboshi močno pomaga tudi pri pomanjkaju železa, o katerem je bilo govora v enem od zgornjih postov.
Sicer pa pri obeh težavah pomaga tudi pravilna in redna prehrana.
Lep dan!
Iza

Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: June 30, 2010, 06:57:46 AM »

Pa bi še jaz nekaj vprašala. Mene je med nosečnostjo in po porodu spremljala slabokrvnost, torej premalo železa. Zadnja dva tedna čutim podobno in grem jutri dat kri. Me zanima kak vaš info kaj bi znalo biti, da vidim če je še kaj na kar morda pozabljam...

Meni je pomagalo, ko sem nehala jesti meso, res ne moreš verjet. Ampak podzavestno mislim, da sem samo sebe obtoževala kako lahko jem trupla in ko sem to nehala, nobenih problemov več, pa ne trdim da je isto pri tebi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/