Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
Gaia:
--- Quote from: taja6 on August 22, 2010, 02:19:09 PM ---
--- Quote from: Tea on June 14, 2010, 08:01:16 AM ---METULJ
Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:
Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.
--- End quote ---
danes so me na sprehodi oranžni metuljčki spremljali, eden se mi je v čelo zaletel :D
in kako resnično in na mestu je to sporočilo ;D
--- End quote ---
Super, glavno, da ti služi. :-* :-* :-*
Zarja:
--- Quote from: Gaja on August 21, 2010, 11:11:39 PM ---Jaz sem pa danes v okolju prečudovite Soče naletela na ogromno veščo, veliko kot moja dlan in martinčka.
Najboljši približek za martinčka je kuščar:
Bodi posebej pozorna na svoje sanje, še posebej na ponavljajoče se teme in podobe. Zapisuj si jih v dnevnik in meditiraj na pomen svojih sanj in njihova sporočila.
Ta situacija kliče po tišini in mirnosti, dokler ni čas za premik. Ko je čas za premik, moraš to narediti hitro in učinkovito.
V tem obdobju si še posebej občutljiva na znake, zvoke in vibracije, zato pazi na to kdo in kaj te obkroža.
Meditiraj in prikliči tisti globok in starodavni delček sebe, in ga zaprosi, da ti pokaže vizijo svoje življenjske poti.
Prisluhni svoji lastni intuiciji in se ne oziraj na druge.
:-* Gaja
--- End quote ---
Olala, ja martinčki :) Sem ravno danes razlagala romy, kako sem spet doživela čisto identično situacijo, kot sem jo nekoč sanjala, s tem da mi takrat neki čudni ljudje niso bli jasni, no danes jih poznam:)
sasa:
No jaz se pa danes peljem z veselice domov in mi čez cesto steče zajček... Ker sem ravno razmišljala o sebi in o preteklih dogodkih, se mi je zdelo, da ni ravno naključje... No in zajec pomeni:
To je zelo ustvarjalen čas zate, zato je pomembno, da hitro izkoristiš vsako priložnost, ki ti nepričakovano pride naproti.
Bodi posebej pazljiva naslednjih nekaj dni, in če se pojavi kaj grozečega, odidi hitro, kolikor se le da.
Naslednjih nekaj dni uživaj vegetarijansko hrano in bodi pozorna na svoje počutje.
Stvari se ti ne bodo dogajale počasi in postopoma, ampak hitro in obilno.
Zalotila se boš iti skozi obdobja tišine in miru, ki jim bodo sledili izbruhi intenzivne dejavnosti.
Izražaj svojo ljubezen svobodno in brez zadržkov do tistih, ki so ti najbližje.
vir: http://www.eshambeila.mojforum.si/eshambeila-about26-0-asc-120.html
:o :o :o
pa še kako res! zadnje čase mi meso tako ali tako ne paše kaj preveč...
Gaia:
Mi se danes zvečer peljemo od sorodnikov in ravno razlagam prijatelju iz tujine, da na poti skozi gozd večkrat vidimo kakšne lisice, srne in podobne gozdne živali, in res zagledamo zadnjo plat srne. Srna pa pomeni:
Deluj v skladu z vsako in vsemi priložnostmi, ki se ti ponudijo, brez obotavljanja.
Bodi pozorna na kakršnekoli znake, ker te želijo voditi, ne glede na to ali so vizualni, slušni ali gibalni.
Še posebej bodi jasna in direktna v svojem govornem sporazumevanju. Govori tisto, kar misliš in istočasno pozorno poslušaj, kaj ti govori druga oseba.
Poskušaj zagotoviti uporabo svojih intuitivnih in psihičnih darov s čisto namero služenja brez vpletanja ega.
Sedaj je pomembno, da se spraviš v ravnovesje; če si preveč naravnana v eno ali drugo skrajnost je to potrebno uravnati, npr. moški-ženski princip, intelekt-emocije ali duhovno-materialne razsežnosti.
:-* Gaja
taja6:
Včeraj zvečer sem imela bližnje srečanje z ježkom.
Jež ti prinaša naslednje sporočilo:
Ne glede na vse, kar se ti trenutno dogaja v življenju, naredi vse, kar je v tvoji moči, da uživaš življenje.
Prenehaj opravljati vsakdanja opravila za dan ali dva, da osvežiš svoje telo in duha.
To je zelo plodno i n ustvarjalno obdobje zate, zato se umetniško izrazi, na način, pri katerem boš uživala.
Imaš močno povezavo s starodavno energijo boginj.
Ob prvi priložnosti pojdi vrtnarit, saj je zate pomemben stik z zemljo.
Napočil je čas, da spoštuješ svojo naravno radovednost in jo zadovoljiš z uresničevanjem svojih muh, intuitivnih vzgibov ali notranjih porivov.
nice ang:
http://www.mychi.si/forum/topic,90.180/?lang=si
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version