Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja

<< < (34/82) > >>

Rena:
Meni je pa prav hecno in hkrati prijetno, ko se spravim v meditacijo, reiki ali theto, kar naenkrat vidim pred sabo neko žival. V zadnjih dveh dnevih sem videla, ko sem delala za druge: sovo in rakuna. Vsaj mislim  :D. Sem že brskala, ampak danes se nimam še časa posvetit temu. Če bo katera našla, hvala.

Jane:
Kako se reče tistim polžem, ki pridejo ven po dežju, brez hišic, pa niso deževniki, ampak tisti ta rjavi debeli, ki zgledajo ko pijavke?
Včeraj sem stala sredi travnika in kar naenkrat okrog mene cel kup teh polžev, me je streslo, tak čuden filing mi je bil brrrrr še zdaj se stresem ko pomislim  :o

sasa:
jane, slepec je to

rena, ko bom mela par minutk časa, bom probala zbrskat

Tea:

--- Quote from: jane on September 07, 2010, 08:34:59 AM ---Kako se reče tistim polžem, ki pridejo ven po dežju, brez hišic, pa niso deževniki, ampak tisti ta rjavi debeli, ki zgledajo ko pijavke?
Včeraj sem stala sredi travnika in kar naenkrat okrog mene cel kup teh polžev, me je streslo, tak čuden filing mi je bil brrrrr še zdaj se stresem ko pomislim  :o

--- End quote ---

to je pož Lazar  :D

sonce:
Jaz sem pa pred dnevi bila priča čudnemu dvoboju...a je že kdo videl dvoboj med veščo in čebelo? Sredi belega dneva?!
Vešča je bila tista sivo-črna z velikimi kolobarčki okoli oči, tako da je njen obraz hudo spominjal na človeškega. Nekaj časa sta se bodli, nato pa je čebela odletela v eno smer, vešča pa se je odplazila po travi v drugo smer.

Sinoči pa sem šla na sprehod v temi in so od vsepovsod lezli tisti grdi črni hrošči (govnači?).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version