Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
Jane:
--- Quote from: Tea on July 19, 2010, 10:46:14 AM ---
--- Quote from: Tea on June 14, 2010, 08:01:16 AM ---METULJ
Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:
Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.
--- End quote ---
Kaj pa mrtev metulj ? :(
--- End quote ---
Po moje isto, še bolj potencirano, naredi konec starim stvarem, prihajajo nove ;)
taja6:
kdor išče, ta najde ;D
KRAVA
To je zate zelo hranilno obdobje, zato bodi pripravljena sodelovati pri vsem, kar ti je ponujeno.
Ne delaj si skrbi, kajti dobro si preskrbljena, navkljub kakšnimkoli strahovom ali dvomom.
To je čas za izboljšanje in zdravljenje odnosa z materjo, ne glede na to ali je še živa ali je med preminulimi.
Morda bi bilo modro delati s Hindujsko boginjo Lakšmi, boginjo bogastva, kot pripomoček za zagotavljanje lastnega obilja.
Imej svoj prav, in enkrat, ko se odločiš, ne dovoli drugim, da ti zamajejo tla pod nogami.
Morda boš poklicana, da se na nek način žrtvuješ, kar bo v korist za višje dobro.
...hranilno obdobje, v sosednji rubriki pa debata o hujšanju s spomočjo astrologije hehe ;D
vir:http://www.mychi.si/forum/topic,90.315/?lang=si
Tea:
--- Quote from: jane on July 19, 2010, 10:57:05 AM ---
--- Quote from: Tea on July 19, 2010, 10:46:14 AM ---
--- Quote from: Tea on June 14, 2010, 08:01:16 AM ---METULJ
Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:
Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.
--- End quote ---
Kaj pa mrtev metulj ? :(
--- End quote ---
Po moje isto, še bolj potencirano, naredi konec starim stvarem, prihajajo nove ;)
--- End quote ---
Tudi jaz sem pomislila na to, da je nekako zdaj konec oz. da so spremembmbe nekako izvedene.
Hvala Jane :-*
Tea:
Kaj pa komarji ...........kar naprej jih videvam ;D ;D ;D ;D ;D
Jane:
--- Quote from: Tea on July 20, 2010, 06:56:56 AM ---Kaj pa komarji ...........kar naprej jih videvam ;D ;D ;D ;D ;D
--- End quote ---
;D ;D To pa ne vem, pri meni jih ni nič :o :o Še na morju so bili VSI opikani, jaz nič. Pa sploh nisem tetkala tega :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version