Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
Maja:
Taja, hvala za odgovor. Mami se je sanjalo o gamsu in mladičkih. In to že večkrat. Pa baje so bili vsi bele barve ... ???
Gaia:
--- Quote from: taja6 on July 18, 2010, 01:58:59 PM ---KRAVE pa nisem našla, kaj mi sporoča ::)
--- End quote ---
Taja, zal bo treba pocakat, da se vrnem domov. ::)
:-* Gaja
taja6:
--- Quote from: Gaja on July 19, 2010, 05:38:56 AM ---
--- Quote from: taja6 on July 18, 2010, 01:58:59 PM ---KRAVE pa nisem našla, kaj mi sporoča ::)
--- End quote ---
Taja, zal bo treba pocakat, da se vrnem domov. ::)
:-* Gaja
--- End quote ---
ni panike, ti kar uživaj maksimalno ;) :-*
sonce:
--- Quote from: Neska on July 18, 2010, 07:45:17 AM ---Sem jo jaz poiskala ;)
Vešča sporoča:
Kmalu boš prejela pismo, email ali paket, s pomembnimi novicami.
Zaupaj svojemu občutku za voh in se izogibaj stvari, ki ti 'smrdijo'.
Karkoli je bilo do zdaj skrito za tančico, se bo kmalu razkrilo.
Če si samska, osredotoči svojo namero na privlačenje romantičnega partnerja. Ko se to uresniči, zaupaj svojim občutkom, ki ti govorijo, če je pravi zate ali ne.
Če si v romantičnem ali intimnem razmerju, izboljšajta privlačnost med vama z uporabo eteričnih olj oz. z aromaterapijo namesto, da uporabljata parfume ali kolonjsko. ang:
Vir: http://www.eshambeila.mojforum.si/
--- End quote ---
HVALA! :-* ang:
Tea:
--- Quote from: Tea on June 14, 2010, 08:01:16 AM ---METULJ
Čudovito, Tea. Metulj napoveduje transformacijo. Poleg tega ti prinaša še naslednja sporočila:
Razvedri se in ne jemlji vsega tako resno.
Pripravi se na veliko spremembo, zaradi katere iz tvojega življenja odhajajo stare navade, način razmišljanja ali način življenja in v tvoje življenje vstopa vse novo.
Čas je, da narediš spremembe, o katerih si razmišljala.
Navkljub izzivom, ki se bodo pojavili na tvoji poti, vedi, da bo tudi to minilo in uspešno boš prestala ta prehod.
Izražaj svoj lastni jaz s tem, da se začneš oblačiti v bolj barvasta oblačila.
--- End quote ---
Kaj pa mrtev metulj ? :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version