Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
sonce:
Štiri pikapolonice (ena se je celo zaletela vame) ;D in ena vešča v dnevni sobi. Zanimiva družba za tako pozno uro :D :D
--- Quote from: Gaja on October 22, 2009, 11:37:46 PM ---Drago Sonce,
Pikapolonice ti prinašajo naslednja sporočila:
Če pikapolonica pristane na tebi, si nekaj zaželi in želja se ti bo uresničila.
Vsak dan si organiziraj čas tako, da boš v tišini in na samem molila ali meditirala.
Nekaj, kar si mislila, da je že izgubljeno se bo vrnilo nazaj v tvoje življenje.
Devica Marija je s teboj in te vodi ter podpira, ne glede na tvojo versko pripadnost.
Zaščitena in zavarovana si pred vznemirjenji, morečimi mislimi ter zoprnim obnašanjem drugih ljudi.
:-* Gaja
--- End quote ---
...veščo še iščem :)
Neska:
Sem jo jaz poiskala ;)
Vešča sporoča:
Kmalu boš prejela pismo, email ali paket, s pomembnimi novicami.
Zaupaj svojemu občutku za voh in se izogibaj stvari, ki ti 'smrdijo'.
Karkoli je bilo do zdaj skrito za tančico, se bo kmalu razkrilo.
Če si samska, osredotoči svojo namero na privlačenje romantičnega partnerja. Ko se to uresniči, zaupaj svojim občutkom, ki ti govorijo, če je pravi zate ali ne.
Če si v romantičnem ali intimnem razmerju, izboljšajta privlačnost med vama z uporabo eteričnih olj oz. z aromaterapijo namesto, da uporabljata parfume ali kolonjsko. ang:
Vir: http://www.eshambeila.mojforum.si/
Maja:
Kaj pa sporoča gams?
taja6:
--- Quote from: ženska on July 18, 2010, 10:48:12 AM ---Kaj pa sporoča gams?
--- End quote ---
vir: http://www.eshambeila.mojforum.si/eshambeila-about26-0-asc-45.html
zate Neska :-*
Ne, o gamsu še nisem pisala, zato ti prilagam razlago:
Bodi zelo premišljena glede svojih odnosov, prednost daj svojim čutom in intuiciji pred razionalnim in logičnim razmišljanjem.
Prenehaj butati z glavo v zid, da bi se povezala z nekom, ki ti ni dosegljiv.
Zaprosi za podporo, ki jo potrebuješ, ne glede na strah, da te bodo ranili.
Premikaj se naprej korak po korak do cilja, ki si si ga zastavila, z zaupanjem, da boš sposobna preplezati vse prepreke, in z vedenjem, da boš vedno pristala na svojih nogah, če ti bo spodrsnilo.
Ključnega pomena je, da preživljaš čas na prostem in se zliješ z naravo.
Tvoj libido je trenutno zelo močan, zato mu dovoli, da se izrazi na različne ustvarjalne in neškodljive načine.
-------------------------------------------------------------------------
jaz sem imela bližnje srečanje s konjem, kravo in muho ;)
Videnje konja pomeni naslednje:
Kmalu boš pričela nepričakovano dogodivščino, na začetku katere, se boš morala urno premikati.
Čas je, da se osvobodiš tistih fizičnih in čustvenih vidikov, ki omejujejo tvoje življenje.
Potrebovala boš zadnje rezerve vztrajnosti in moči, da boš premagala to prepreko.
Veliko močnejša si, kot si misliš.
Ta situacija od tebe zahteva močno, bojevniško energijo, ki je uravnovešena z občutljivostjo, potrpežljivostjo in sočutjem.
Trenutno je pomembno, da timsko delaš s svojo družino, prijatelji in družbo, v kateri živiš.
A si sploh kaj spala, glede na to, kdaj si napisala svoje vprašanje? Predala ti bom interpretacijo sporočila muhe.
Nekdo ali nekaj v tvojem okolju te tako vznemirja, da se to ves čas suče po tvojih mislih in ti ne pusti spati.
Bodi pozorna na ljudi, ki ti gredo na živce, ker so ti pomembno ogledalo o tem, kako sama vidiš sebe.
Nekateri ljudje širijo neresnične govorice o tebi.
Izogibaj se stresu na delovnem mestu in ne dovoli drugim, da te delajo nervozno.
Če si obkrožena z več muhami, to napoveduje manjše prepire v družinskem krogu.
taja6:
KRAVE pa nisem našla, kaj mi sporoča ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version