Vrana
Čarovnija je v zraku, in kmalu se ti bo zgodilo nekaj posebnega.
Bodi pozorna na sanje in vizije, še posebej na tiste, ki so barvite in močne, ker nakazujejo prerokbo.
Pri vsaki nalogi ali v vsakem odnosu bodi jasna glede svojih želja, ker se ti bo to uresničilo.
Počasi se spreminjaš v bolj samozavestno, močno, duhovno osebo, ki bo čedalje bolj prihajala na plan, ko boš opuščala svoj stari jaz.
V naslednjih nekaj dneh boš opazila vrsto sinhronih dogodkov. Spoštuj jih in jih ne poskušaj razvozlati. [/i] (
http://eshambeila.mojforum.si/eshambeila-about26-0-asc-105.html)
Iskala sem, kje najti kaj napisanega o vranah in kaj hitro je do mene prišla zgornja razlaga

Pa da opišem mojo izkušnjo:
Včeraj ponoči sem spala z odprtim oknom in proti jutru me prebudijo vrane. Na travniku so imele celo veselico, kljub temu da je bila zame še dokaj zgodnja 5.ura. Zaradi vsega direndaja sem bila na trenutke budna, kot da bi dobila v žilo 5 doz kofeina, v drugem trenutku pa se mi je spet zdelo, da hočem spati. Res je, da sem bila malo pod stresom, ker me je dopoldne čakal izpit, ampak sem hotela z vsemi možnimi tehnikami že prej dati ta občutek iz sebe (anglečki, čakre, dihanje

). V času vranje veselice sem se zbujala in zaspala nazaj, enkrat šla na wc, drugič pit vodo... Medtem ko pa sem sanjala, pa sem zelo močno slišala to frfotanje vran - dobila sem zelo močan občutek vranjih kril - kot da mi letajo okrog glave in mi hočejo nekaj sporočit. Takoj zjutraj mi ni bilo nč jasno, toda tekom dneva dobim en preblisk (ki še ne vem ali mu naj verjamem), da so to ene ujete dušice, mogoče tudi kakšna druga "bitja", ki jih še ne poznam in hočejo ostati v mestu ter se zabavat.
(no z mojim razumom to nikakor ne gre skupaj, mogoče se tudi motim z razlago, po drugi strani se mi pa vse zdi tako zelo logično). Za konec pa še komentar k zgornji razlagi: že cel teden, od ponedeljka se mi dogajajo same velike čarovnije. Te vrane so zanimivo povezane ravno s sanjami. Dobivam vizije, zaradi katerih se morem včasih parkrat uščipnit, ali je vse to res (prav vidim, da ne morejo bit določene ideje produkt moje domišljuje ali razuma).
Z določenimi prijatelji imam zelo globoke pogovore (vse je tako odprto, pretočno), celo mami sem lahko povedala takšne informacije, za katere sem mislila, da jih še dolgo ne bo sposobna sprejeti.
Spreminjanje v samozavestno, močno, duhovno osebo, ki bo opuščala svoj stari jaz - prav ta samozavest je pri meni malo šibka - in dobivam različne spodbude, da moram stopit naprej.
Dogaja se mi ogromno sinhronih dogodkov, vse kar teče, in sploh ne smem razmišlljat, ker je vse nerazložljivo

ampak meni fascinantno.
Mislila sem, da me noben ne bo razumel, ampak določenim oseba
m (kljub ne tako poduhovljenim življenju) se zdi to prav mogoče. S tem dobivam še meni potrebno zunanjo potrditev in lahko še bolj zaupam vsemu, kar se mi dogaja.
Cel roman sem napisala

očitno je tudi ta vizija, do moram pisat povsem resnična