Author Topic: Domače živali  (Read 2249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Domače živali
« on: June 15, 2010, 10:36:01 PM »
v 6 hiši lahko vidimo in  opišemo naše domače živali, ne? Torej kaj lahko iz natalne karte povemo o naših živalih?

Meni se začne v :Sk lahko bi rekli, da je to pes temne barve, magnetična žival, ki jo takoj vsi opazijo. Pluton v peti, obožuje družbo, ne zna biti sam. Pluton v  :tr z venero, je ljubeča žival navezana na svojega gospodarja, joka če nas ni. Pluton  :quin luna pa tudi pove, no vsaj meni ker ga bolje poznam da je bil na začetku ljubosumen na dojenčka, mogoče bi pa ta aspekt lahko pomenil tudi požrešnost do amena  ;D
V šesti hiši je še strelec....na začetku totalen potepuh, smo se zelo namatrali, da smo ga naučili kako hoditi poleg in ne zbežati  ::)

Kaj pa vaše živali?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Domače živali
« Reply #1 on: June 16, 2010, 08:59:55 AM »
6. v :ko , :Sa v 2. v  :de :op :Ve, :tr :ki

Hmmm tradicionalna žival moja pesa ravno ni, pa tudi ravno veliko dela nimam z njo. Jo pa ljubkovalno kličem tudi koza ;D, kadar ima svoje "momente" Tudi pri mačkovju nekako povezave ne najdem, razen te, da gre vladar v :de, ki jim vlada in v 2. hišo, bi komot zaradi nijh (če me ne bi :Sa nazaj držal) zaradi njih bankrotirala ;D
Tudi za :op z :Ve pojma nimam, :tr s :ki mi je pa jasen. Nekako se zdravim z njimi in tudi jaz njih.
Glede na to, da po vseh začasnikih sploh ne vem več katero žvalo štet za svojo v karti in pod katero hišo bi katerega dala pa je itak jasno ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: June 16, 2010, 09:01:46 AM »
ja sej a se pri živalih šteje isto kot pri partnerjih al kako. Prva žival 6-ta hiša, druga osma itd?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #3 on: June 16, 2010, 09:06:39 AM »
Ja samo za božjo voljo ne vem pod katero paše moja pesjanka, ker če grem štet vse hrčke in mačke in kar sem domov navlekla (pred njo) se kratko in malo izgubim ;D :D ::). Bohnedaj, da bi šla iskat potencialno naslednjo žival, ma zmeša se mi. Sploh ne vem kdaj štet žival kot svojo in kdaj ne. Začasniki ja ali ne? Je tu merilo da sem jih uradno posvojila ali je merilo samo koliko časa so pri meni viseli? Na nek način so vsi moji, po drugi strani pa ne. Torej zmeda cela ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: June 16, 2010, 09:09:26 AM »
Pojma nimam, bo mogoče Tea več vedla.  ;D To je čist preveč živali zame  ;D

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #5 on: June 16, 2010, 09:13:29 AM »
Upam ja. Pa tudi tega ne vem ali štejejo tudi domače živali, ki smo jih imeli v mojem otroštvu ali ne ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: June 16, 2010, 12:45:35 PM »
Torej,

moja hiša se začne v  :B in tudi moj maček je taka žival, trmasta, stabilna, enostavno nepremagljiva. enkrat je celo še veverico domov prinesel  :o prilagajanj nikakor ne mara, mora biti po njegovo in pika! da se je navadil na psa je zeloo trajalo, pa še sedaj. če mu kaj ni všeč, jih ubogi psiček dobi po glavi, da se umiri. bo trajalo kar nekaj časa, da ga boš sprovociral, ampak ko ga boš, samo bejž stran  :D
vladar 5 hiše je v  :te v 10 hiši, hkrati pa je v  :tr z  :J, kar pomeni, da bi vedno rad skakal okoli. pomoje ni drevesa ali kotička, da ne bi naš maček tja zašel. Lahko si pa tudi upam trditi, da je res opazen in izjemno lep maček, če laično na hitro rečem, je verjetno to zato, ker  :B vlada planet lepote, preljuba  :Ve, pa še vladar te hiše je v istem znamenju, tako da ga res vsi občudujejo, ko ga vidijo.

uau, moja prva interpretacija, ki sem jo popolnoma sama sestavila  :D no sej verjetno je bl tko na hit pa mal zmešana, ampak upam, da sem vsaj na pravi poti  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: June 16, 2010, 01:50:39 PM »
Bravo Sasa fajn ti gre  ;)

Moja astro karta