Author Topic: Vaja 2  (Read 6805 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Vaja 2
« on: June 20, 2010, 02:36:39 PM »
moški spol

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Vaja 2
« Reply #1 on: June 20, 2010, 02:52:45 PM »
Lahko še daš astrodienst style in koch sistem zame?

ang:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: June 20, 2010, 02:57:33 PM »
Naj ti bo no  :P

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #3 on: June 20, 2010, 03:23:10 PM »
človek, ki je veliko svoje energije dajal svojemu delu, lahko deloholik glede na to, da ima v 6. hiši Mars

polna 10 hiša, tudi Sonce v njej daje sumiti, da se je potrjeval preko kariere

kulminanten planet - merkur ( intelektualec, raziskovalec  ::) )
vrh druge hiše v devici, pa še v njej je retro Saturn - pomankanje oz. večen strah pred pomanjkanjem

Kiron na ASC običajno govori o človeku, ki je lahko velik učitelj oz. zdravitelj - pomagajo drugim, da sebi pomagajo.

« Last Edit: June 20, 2010, 03:27:09 PM by taja6 »

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: June 20, 2010, 03:52:14 PM »
jane, malo počakaj s feedbackom, da še drugi kaj napišejo.
Da ne bo sugestije...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: June 20, 2010, 04:07:54 PM »
Bom ja.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #6 on: June 20, 2010, 04:36:43 PM »
Kiron v Levu lahko kaže na to, da če oseba ne uspe doseči uspeha, sreče in/ali nekih kreativnih dosežkov, lahko postopoma postane vedno bolj zagrenjena in prične uničevati, razvrednostiti vse, kar je dosegla. Kot, da se nahaja v nekakšnem prikritem stanju ranjenosti in duši svoje kreativne poitenciale in/ali se dela, da mu to ni pomembno. Posledica - zmedenost, depresija. Oseba se v trenutkih, ko bi se morala dokazati, raje umakne, saj ne želi biti prizadeta, ponižana, čeprav navzven deluje s prezirom, nezainteresiranostjo.Lahko pa je oseba ranjena preko otrok. Lahko, da ih ne more imeti ali pa so otroci na nek način hendikepirani, bolni ali paosebo prizadanejo s svojim nespoštovanjem, drugačnim načinom življenja...

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: June 20, 2010, 06:55:51 PM »
Oseba rojena konec 19. stoletja.

Za fiksni križ pravijo, da je to oseba, ki ima jasen življenjski cilj oz. "karmično nalogo". Glede na to, da je znana oseba, je to v tem primeru uspelo  ;D

Zemeljsko-zračna oseba, z močno povdarjeno fiksno modaliteto. Nekdo, ki trdno stoji na tleh, je odločen, vztrajno dela na svojem cilju.
T-kvadrat  :Ve :Ma :U mi pove, da je radikalen mislec, govornik, nekdo, ki je velikokrat zadel ob družbene norme in zapovedi, a mu ni bilo kaj prida mar za njih.
Zelo fokusiran na svoj cilj.

Vsekakor tudi zelo prezentna osebnost, nekdo ki polarizira ( :Le AC), nekdo ki je vodil ljudi ( :So  :NE :PL pred oz. v 11. hiši).

Močan in uspešen je bil v tem kar je počel, zelo odločen (vpliven  :Ma v 6. hiši).

Prepričan v svoj prav oz. življenjsko filozofijo, ki jo tudi odločno zagovarja/propagira  :J :ov 9H. Zaradi  :kv :Ve je to vrednota zanj, za katero pa je moral delat, bolj kot če bi bil  :tr, zato je toliko bolj zasidrana, kakor tudi zaradi tega, ker je  :J osamelec.
 :Ve v 11H pa kaže na to, da so ga skupine ljudi gledale kot pridobitev za njih, kot nekoga, ki veliko doprinese.

Aspekt naravnega vodje je zame tudi  :Ma :tr :NE v navezi z  :PL in  :So.

Nagibam se k temu, da je pisatelj, ali pa kak "alternativni vodja", ki je pisal tudi knjige.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: June 20, 2010, 07:59:18 PM »
Pridni  ;D Počakam še koga pol vam pa dam kak feedback.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: June 21, 2010, 10:23:13 AM »
človek, ki je veliko svoje energije dajal svojemu delu, lahko deloholik glede na to, da ima v 6. hiši Mars

ja, je bil zelo predan svojemu delu.

kulminanten planet - merkur ( intelektualec, raziskovalec  ::) )
vrh druge hiše v devici, pa še v njej je retro Saturn - pomankanje oz. večen strah pred pomanjkanjem

na nek način je bil intelektualec, ampak to ni bistveno. Mogoče je imel strah pred pomanjkanjem, ampak ga ni izražal, vsaj ne da bi vedela.

polna 10 hiša, tudi Sonce v njej daje sumiti, da se je potrjeval preko kariere

Zelo verjetno ja.

Kiron na ASC običajno govori o človeku, ki je lahko velik učitelj oz. zdravitelj - pomagajo drugim, da sebi pomagajo.

Mogoče so nekateri no večina njih res mislila, da jim bo "pomagal"

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: June 21, 2010, 10:25:04 AM »
Kiron v Levu lahko kaže na to, da če oseba ne uspe doseči uspeha, sreče in/ali nekih kreativnih dosežkov, lahko postopoma postane vedno bolj zagrenjena in prične uničevati, razvrednostiti vse, kar je dosegla. Kot, da se nahaja v nekakšnem prikritem stanju ranjenosti in duši svoje kreativne poitenciale in/ali se dela, da mu to ni pomembno. Posledica - zmedenost, depresija. Oseba se v trenutkih, ko bi se morala dokazati, raje umakne, saj ne želi biti prizadeta, ponižana, čeprav navzven deluje s prezirom, nezainteresiranostjo.Lahko pa je oseba ranjena preko otrok. Lahko, da ih ne more imeti ali pa so otroci na nek način hendikepirani, bolni ali paosebo prizadanejo s svojim nespoštovanjem, drugačnim načinom življenja...

Proti koncu je bil res že malo zagrenjen, glede otrok pa ne vem, se ni toliko govorilo o njegovem družinskem življenju.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: June 21, 2010, 10:33:51 AM »
Oseba rojena konec 19. stoletja.

DA

Za fiksni križ pravijo, da je to oseba, ki ima jasen življenjski cilj oz. "karmično nalogo". Glede na to, da je znana oseba, je to v tem primeru uspelo  ;D

Ja jasen življenski cilj je definitivno imel.

Zemeljsko-zračna oseba, z močno povdarjeno fiksno modaliteto. Nekdo, ki trdno stoji na tleh, je odločen, vztrajno dela na svojem cilju.
T-kvadrat  :Ve :Ma :U mi pove, da je radikalen mislec, govornik, nekdo, ki je velikokrat zadel ob družbene norme in zapovedi, a mu ni bilo kaj prida mar za njih.
Zelo fokusiran na svoj cilj.

Podčrtano je zelo pomembno in bistveno.

Vsekakor tudi zelo prezentna osebnost, nekdo ki polarizira ( :Le AC), nekdo ki je vodil ljudi ( :So  :NE :PL pred oz. v 11. hiši).
ja vsekakor,  je vodil ljudi

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: June 21, 2010, 10:36:16 AM »
Močan in uspešen je bil v tem kar je počel, zelo odločen (vpliven  :Ma v 6. hiši).

Prepričan v svoj prav oz. življenjsko filozofijo, ki jo tudi odločno zagovarja/propagira  :J :ov 9H. Zaradi  :kv :Ve je to vrednota zanj, za katero pa je moral delat, bolj kot če bi bil  :tr, zato je toliko bolj zasidrana, kakor tudi zaradi tega, ker je  :J osamelec.
 :Ve v 11H pa kaže na to, da so ga skupine ljudi gledale kot pridobitev za njih, kot nekoga, ki veliko doprinese.
Aspekt naravnega vodje je zame tudi  :Ma :tr :NE v navezi z  :PL in  :So.

Nagibam se k temu, da je pisatelj, ali pa kak "alternativni vodja", ki je pisal tudi knjige.

Vse podčrtano je zelo pomembno. da bi pisal knjige, to pa res ne vem, mogoče za hobi.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: June 21, 2010, 11:00:45 AM »
Mogoče so nekateri no večina njih res mislila, da jim bo [bgcolor=#FFFF11]"pomagal"[/bgcolor]

Iz tega potem sklepam, da je to bil nek vodja, ki v svetovno zgodovino ni zapisan z ravno rožnatimi črkami.
Praviš pa, da ni pisal... sem zaradi  :J 9H in močnega  :Me mislil, da se je tako izražal/propagiral.

Skoraj neaspektirani  :Sa v 2H, to je pokazatelj, da so bile težave s samozavestjo, seveda pa to lahko hkrati pomeni, da je te težave sčasoma premagal in postal zelo močan.
Ne vidim nekih aspektov mistika/guruja in mi ne gre čisto skup to vodenje ljudi, nekonformnost in "negativni vodja".

Ampak njegova odrasla leta so bila čas velikih političnih in kulturnih premikov... tak, da bi lahko tudi bil kak politični vodja. Mogoče revolucionar. Nekdo, ki je želel drug politični sistem ali družbeni red. Veliko uransko vodnarske energije kaže na to, na nekega anarhista... Mislim pa, da ni zavajal ljudi, ampak trdno verjel v to o čemer je govoril.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #14 on: June 21, 2010, 11:05:16 AM »
Mogoče so nekateri no večina njih res mislila, da jim bo [bgcolor=#FFFF11]"pomagal"[/bgcolor]

Iz tega potem sklepam, da je to bil nek vodja, ki v svetovno zgodovino ni zapisan z ravno rožnatimi črkami.
Praviš pa, da ni pisal... sem zaradi  :J 9H in močnega  :Me mislil, da se je tako izražal/propagiral.

Skoraj neaspektirani  :Sa v 2H, to je pokazatelj, da so bile težave s samozavestjo, seveda pa to lahko hkrati pomeni, da je te težave sčasoma premagal in postal zelo močan.
Ne vidim nekih aspektov mistika/guruja in mi ne gre čisto skup to vodenje ljudi, nekonformnost in "negativni vodja".

Ampak njegova odrasla leta so bila čas velikih političnih in kulturnih premikov... tak, da bi lahko tudi bil kak politični vodja. Mogoče revolucionar. Nekdo, ki je želel drug politični sistem ali družbeni red. Veliko uransko vodnarske energije kaže na to, na nekega anarhista... Mislim pa, da ni zavajal ljudi, ampak trdno verjel v to o čemer je govoril.

O pisateljstvu res ne vem, čisto miožno da je kaj pisal za dušo ampak to ni toliko znano.
V tistih časih definitivno ni bil negativni vodja, je bil zelo cenjen. Negativni nekako dobija oznako zdaj po tolikih letih, ko prihajajo na dan skrivnosti.
Želel si je ja drug politični red in sistem.

Moja astro karta