Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje, peti del.

<< < (21/162) > >>

Daia*:
Danes bom poslala okoli 50 prošenj za delo..bom nathetkala, da dobim dobro službo z dobro plačo, da se razumem s sodelavci in uživam v službi, da je to služba, ki je v moje najvišje in najboljše dobro na moji poti in za mojo družino, da si zaslužim dobro službo...prosila bi pa še za malo podpore, ker škodit ne more  ;)
Da bodo energije še ojačane..hvala vam  :-*

Gaia:

--- Quote from: jane on July 14, 2010, 07:14:21 AM ---Hehe no tole je dober nasvet tudi zame, jaz sem preveč uradna, mislim da mora bit vse po pravilih  ;D

Pa ena prošnja oz nasvet še zame. Moj sin ima spet neke probleme s spanjem, se začne ponoči jokat in nič drugega ni dobro kot jaz. In potem greva seveda skupaj spat in obvezno morava spat objeta, če ne je spet jokec.
V theti sem dobila občutek, preblisk, da ga je moj oče udaril ( je tam na počitnicah), zdaj pa ne vem, lahko da so to pač moji spomini, ker je to delal z mano, lahko pa da je tudi res, ponavadi me občutek ne vara, ne  :-\

Lahko nekdo še malo pobrska, kaj je vzrok temu jokcu. Če so res moji starši, kako naj sploh postopam naprej, kaj ukinem obiske??? Sploh ne vem... ??? :(

--- End quote ---

Moje osebno mnenje je, da te sin čustveno izsiljuje in ve, na katero tipko pritisnit. Ti imaš občutke krivde, da preveč delaš in preživiš premalo časa z njim on pa to s pridom izkorišča in te želi imeti ponoči zase. Če hočeš obema dobro, bo treba temu narediti konec. Če pa ga že rabiš potolažit, ko se zbudi, pa bodi ob njemu pri postelji. Sicer eni otroci rabijo več crkljanja kot drugi, ampak naj je to potem družinska izkušnja, tako da je še mož v to vpleten, ker bo drugače prevelik razkorak med vami.

Midva z možem sva sinu vedno, kadar naju je potreboval dovolila, da pride k nama v posteljo (kadar je bil bolan ali kakorkoli drugače vznemirjen). To se mi zdi, da družino še bolj poveže.

Poleg tega se je Taj z nekim razlogom utelesil v vašo družino. Tvoji starši z njim zagotovo ne ravnajo kot so s tabo, ker pri starih starših ni potreben faktor vzgajanja, to delajo starši. Itak si ti od svojih staršev dobila določene vzorce, ki jih prenašaš na sina, torej ne bo dobil nič novega.

Upam, da sem ti povedal kaj uporabnega.

:-* Gaja

Gaia:

--- Quote from: ribica on July 14, 2010, 10:27:38 AM ---Jaz pa imam probleme na desni strani: noga večkrat mravljinčasta, medenica boleča, v roki nimam moči, ključnica me večkrat boli. Kaj svetujete?

--- End quote ---

Ribica, najprej je pomembno, če si theta praktik ali ne.

Gaia:

--- Quote from: Daia* on July 14, 2010, 12:03:32 PM ---Danes bom poslala okoli 50 prošenj za delo..bom nathetkala, da dobim dobro službo z dobro plačo, da se razumem s sodelavci in uživam v službi, da je to služba, ki je v moje najvišje in najboljše dobro na moji poti in za mojo družino, da si zaslužim dobro službo...prosila bi pa še za malo podpore, ker škodit ne more  ;)
Da bodo energije še ojačane..hvala vam  :-*

--- End quote ---

Imaš vso mojo podporo. :-* :-* :-*

ribica:

--- Quote from: Gaja on July 14, 2010, 12:06:50 PM ---
--- Quote from: ribica on July 14, 2010, 10:27:38 AM ---Jaz pa imam probleme na desni strani: noga večkrat mravljinčasta, medenica boleča, v roki nimam moči, ključnica me večkrat boli. Kaj svetujete?

--- End quote ---

Ribica, najprej je pomembno, če si theta praktik ali ne.

--- End quote ---
ne, nisem

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version