Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Skupinsko zdravljenje, peti del.
Lovely:
--- Quote from: jane on July 14, 2010, 07:14:21 AM ---Hehe no tole je dober nasvet tudi zame, jaz sem preveč uradna, mislim da mora bit vse po pravilih ;D
Pa ena prošnja oz nasvet še zame. Moj sin ima spet neke probleme s spanjem, se začne ponoči jokat in nič drugega ni dobro kot jaz. In potem greva seveda skupaj spat in obvezno morava spat objeta, če ne je spet jokec.
V theti sem dobila občutek, preblisk, da ga je moj oče udaril ( je tam na počitnicah), zdaj pa ne vem, lahko da so to pač moji spomini, ker je to delal z mano, lahko pa da je tudi res, ponavadi me občutek ne vara, ne :-\
Lahko nekdo še malo pobrska, kaj je vzrok temu jokcu. Če so res moji starši, kako naj sploh postopam naprej, kaj ukinem obiske??? Sploh ne vem... ??? :(
--- End quote ---
Jaz čutim samo ta njegov občutek, da te ful ful pogreša in rabi, bom probala pol še malo pobrskat k bom imela bolj mir.
ribica:
Jaz pa imam probleme na desni strani: noga večkrat mravljinčasta, medenica boleča, v roki nimam moči, ključnica me večkrat boli. Kaj svetujete?
Jane:
Uf Lovely veš da ravno v trenutku ko berem tale tvoj post je po vrabčka iz prejšnje teme, ki mi ji prišel bivakirat na okno prišla njegova mamica. Mi je čivkal na okno in sva se malo pogovorila, da ne najde mame, sem mu obljubila da pride in je res prišla in je šel srečen z njo domov.
Lovely:
--- Quote from: jane on July 14, 2010, 10:28:51 AM ---Uf Lovely veš da ravno v trenutku ko berem tale tvoj post je po vrabčka iz prejšnje teme, ki mi ji prišel bivakirat na okno prišla njegova mamica. Mi je čivkal na okno in sva se malo pogovorila, da ne najde mame, sem mu obljubila da pride in je res prišla in je šel srečen z njo domov.
--- End quote ---
Hm. Pogreša te Tajko. A je v vrtcu? A ti ful delaš?
Jaz sem pa temo falila, sem v prejšnjo napisala situacijo z Inyo pinjo.
Jane:
Ne pri naših je čez dan, drugače pa ja delam, mam kar nekaj dela, ampak očitno bom morala to delat zvečer in prej pridet ponj.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version