Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Skupinsko zdravljenje, peti del.
Daia*:
Jst bi pa prosila, ce bo kdo imel cas, ce mi lahko mal maternico in jajcnike pregleda..hvala iz srca :-*
nensi:
--- Quote from: Daia* on July 08, 2010, 09:52:06 AM ---Jst bi pa prosila, ce bo kdo imel cas, ce mi lahko mal maternico in jajcnike pregleda..hvala iz srca :-*
--- End quote ---
meni se pokaže kombinacija srca in prsi na čustveno psihičnem nivoju, nek nemir povezan z razmišljanjem o družini in materinstvu, rahla tesnoba v prsih, maternica pa zaradi vsega opisanega energijsko "podhranjena" in rahlo nepretočna, kot bi bila energijsko stisnjena
sprosti se, če se lahko, ozavesti kaj te teži in poskušaj normalizirati pretoke energije pa bodo težave minile
če pa rabiš kaj več mi pa na privat napiši
lepo se imej in veliko se smej :D 8)
Zarja:
--- Quote from: Neska on July 06, 2010, 05:44:46 PM ---
--- Quote from: Zarja on July 06, 2010, 10:39:08 AM ---Evo, sicer se bolj malokrat oglasim, a vseeno pridno thetkam. Med drugim sem manifestirala eno službo. No in sedaj je en super razpis zuni, pa bi mal pomoči prosila, še eno priporočilo pa bom mela vse papirje za prijavo. Danes oddajam pa prosim za malo pomoči :)
--- End quote ---
Pomoč "naštelana" na tisti čas, ko jo potrebuješ ;) :-*
--- End quote ---
hvala, sem v čakanju, ampak mirna :)
Daia*:
--- Quote from: nensi on July 09, 2010, 12:08:21 PM ---
--- Quote from: Daia* on July 08, 2010, 09:52:06 AM ---Jst bi pa prosila, ce bo kdo imel cas, ce mi lahko mal maternico in jajcnike pregleda..hvala iz srca :-*
--- End quote ---
meni se pokaže kombinacija srca in prsi na čustveno psihičnem nivoju, nek nemir povezan z razmišljanjem o družini in materinstvu, rahla tesnoba v prsih, maternica pa zaradi vsega opisanega energijsko "podhranjena" in rahlo nepretočna, kot bi bila energijsko stisnjena
sprosti se, če se lahko, ozavesti kaj te teži in poskušaj normalizirati pretoke energije pa bodo težave minile
--- End quote ---
nensi..zlata si :-* :-* :-*
Ja, bo treba predihat in se sprostit..gremo zdej na planino do nedelje in bo kot naročeno za sproščanje :)
nensi:
--- Quote from: Daia* on July 09, 2010, 01:55:31 PM ---
--- Quote from: nensi on July 09, 2010, 12:08:21 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
nensi..zlata si :-* :-* :-*
Ja, bo treba predihat in se sprostit..gremo zdej na planino do nedelje in bo kot naročeno za sproščanje :)
--- End quote ---
sproščaj se in dihaj, ampak predvsem spusti stvari, saj sama veš katere, znaš pa tudi, kakšno varovalko izklopi, pa bo uspelo, čas je pa itak relativna kategorija 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version