Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje, peti del.

<< < (16/162) > >>

Jane:
Jaz tudi rabim ENO veliko prošnjo, sama thetkam na to temo, ampak prosim še za malo podpore. Jutri imamo v bloku en sestanek, mamo soseda, ki nam vztrajno (vsem) meče polena pod noge, uničuje našo lastnino, si polašča lastnino ki ni njegova itd.
Za podporo prosim, ker bomo ostali sosedje jutri proti njemu v manjšini, ima več kot 50% deleža, torej če on reče ne, je ne  ??? In itak je vedno ne  ::)

Hvala vsem.

Gaia:

--- Quote from: jane on July 11, 2010, 11:40:27 PM ---In itak je vedno ne  ::)

--- End quote ---

Bilo do zdaj... ;) Če boš šla s takšnim pogledom na svet na sestanek, bo spet ne. Pošiljaj tipu ljubezen in ga celega pošpricaj z brezpogojno ljubeznijo, da se bo kopal v roza barvi. Boš videla, da deluje. Jaz sem ti v podporo.

In ne pozabi - VSI SMO ENO. :D

Jane:
Joj Gaja se zavedam tega, vem tudi da že moram neke vzorce prepucat, če mi take ven sekajo pri njemu. Ampak je zanimivo, da prej me sploh ni ganil, nobena njegova neumnost mi ni prišla do živega. Ko sem rodila sina in začela opažati njegov nonšalanten odnos do njega, sem pa ratala levinja, dobesedno  :o

Gaia:

--- Quote from: jane on July 12, 2010, 09:48:27 AM ---Joj Gaja se zavedam tega, vem tudi da že moram neke vzorce prepucat, če mi take ven sekajo pri njemu. Ampak je zanimivo, da prej me sploh ni ganil, nobena njegova neumnost mi ni prišla do živega. Ko sem rodila sina in začela opažati njegov nonšalanten odnos do njega, sem pa ratala levinja, dobesedno  :o

--- End quote ---

;D

Lovely:

--- Quote from: jane on July 11, 2010, 11:40:27 PM ---Jaz tudi rabim ENO veliko prošnjo, sama thetkam na to temo, ampak prosim še za malo podpore. Jutri imamo v bloku en sestanek, mamo soseda, ki nam vztrajno (vsem) meče polena pod noge, uničuje našo lastnino, si polašča lastnino ki ni njegova itd.
Za podporo prosim, ker bomo ostali sosedje jutri proti njemu v manjšini, ima več kot 50% deleža, torej če on reče ne, je ne  ??? In itak je vedno ne  ::)

Hvala vsem.

--- End quote ---

You have my support, bejb.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version