Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje, peti del.

<< < (17/162) > >>

Tejka:
Če bo kdo pri volji bi prosila naj prečekira še pljuča mojega Samota. Kot dojenček je imel bronhitis, že vsaj 5 let je bil mir, zadnje čase pa spet ponoči kašlja, piska in duši ga. Sklepam, da to nanj prenaša eden od naju (njegov ati ima astmo), bi pa rada tole enkrat za vselej zaključila brez šopanja z zdravili. Lahko da sem jaz, pa še vem ne, je pa res, da ima moj že od rojstva neka prepričanja, da bo Samo itak imel astmo, ker mu je podoben... Ker njegovega dovoljenja za kopanje po prepričanjih nimam (in ga glede na izkušnje nebi niti spraševala, ker imam že brez dodatnih špikanj dovolj težav s samozavestjo) me zanima tudi kako naj v prihodnje zaščitim Sama pred tem prenosom?

sasa:

--- Quote from: Tejka on July 12, 2010, 01:09:00 PM ---Če bo kdo pri volji bi prosila naj prečekira še pljuča mojega Samota. Kot dojenček je imel bronhitis, že vsaj 5 let je bil mir, zadnje čase pa spet ponoči kašlja, piska in duši ga. Sklepam, da to nanj prenaša eden od naju (njegov ati ima astmo), bi pa rada tole enkrat za vselej zaključila brez šopanja z zdravili. Lahko da sem jaz, pa še vem ne, je pa res, da ima moj že od rojstva neka prepričanja, da bo Samo itak imel astmo, ker mu je podoben... Ker njegovega dovoljenja za kopanje po prepričanjih nimam (in ga glede na izkušnje nebi niti spraševala, ker imam že brez dodatnih špikanj dovolj težav s samozavestjo) me zanima tudi kako naj v prihodnje zaščitim Sama pred tem prenosom?

--- End quote ---

tejka, sicer sem resda še čisto frišna, ampak sem rekla, ok je izziv. tako ali drugače se je treba naučiti.  :)

pri branju tvojega sama sem konstanstno dobivala informacije gelde občutkov strahov in utesnjenosti. kot da bi ga dušilo. pretestiraj te občutke. zanimivo mi pa je, da sem videla, da mu pljuča kar žarijo, znotraj njih pa sem opazila temne madežke, kot da bi se premikal kak črviček.

več ti pa ne znam povedati, sem na šihtu in moram pazit, da mi kdo ne uleti not.

vse dobro
 :-*

Mitra:

--- Quote from: Tejka on July 12, 2010, 01:09:00 PM ---Če bo kdo pri volji bi prosila naj prečekira še pljuča mojega Samota. Kot dojenček je imel bronhitis, že vsaj 5 let je bil mir, zadnje čase pa spet ponoči kašlja, piska in duši ga. Sklepam, da to nanj prenaša eden od naju (njegov ati ima astmo), bi pa rada tole enkrat za vselej zaključila brez šopanja z zdravili. Lahko da sem jaz, pa še vem ne, je pa res, da ima moj že od rojstva neka prepričanja, da bo Samo itak imel astmo, ker mu je podoben... Ker njegovega dovoljenja za kopanje po prepričanjih nimam (in ga glede na izkušnje nebi niti spraševala, ker imam že brez dodatnih špikanj dovolj težav s samozavestjo) me zanima tudi kako naj v prihodnje zaščitim Sama pred tem prenosom?

--- End quote ---
Zakaj preprosto sebi ne odpustiš?
Vse breme da je astma prepusti Stvarniku.
Nikogaršnja krivda ni, je popoven otrok, takega sprejmi.....

Vzorci se bodo sami pokzali, spucaj jih.
Tudi če ima astmo pra pra ded in vsi rodovi naprej, tvoj Samo tega ne potrebuje.

Jaz bi rekla, da delaj na sebi.
Kj je prvo ki te mori, ko pomisliš na astmo? Delaj v tej smeri.

Vendar to je seveda moje mnenje.

Gaia:
Tejka, to, kar ti je napisala Mitra je res. Glede na to, da ti verjameš, da lahko Samo dobi astmo, ker to govori tvoj mož, jo lahko tudi zmanifestiraš pri njemu. Očitno je pa tudi Samo dovzeten za takšna prepričanja.

Mislim, da smo ti dali dovolj dela za naslednjih nekaj dni.

:-* Gaja

Jane:
No evo sestanek je šel mimo, me je vmes tako glava začela bolet in se je šele zdaj malo nehalo. Čemu bi bil to lahko vzrok? Sem bila pa tako zaposlena s špricanjem in pošiljanjem ljubezni temu tipu, da sem pozabila v to vključit še ostale  ::) Zgodilo se je namreč to, da sva bila midva na isti valovni, mi je že odstopil del garaže, pa piknik sva načrtovala, ostali so se pa na koncu zdrli na njega in spet nismo izglasovali tistega za kar je bil sestanek prvotno sklican.  ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version