Ojla, jaz sem si že izmislila in prosim za pomoč! Snezka že ve, zakaj gre, zdaj pa resno! Namreč, prodaja poslovne zgradbe, za katero se potegujemo, se približuje. Istočasno se bomo potegovali tudi za subvencije, vendar se je zapletlo. Za zgradbo bo objavljen razpis, izklicna cena bo, venda bo potrebno podati našo ponudbo, pa seveda ne bi radi ponudili premalo ali pa preplačali. Jaz sem že malček "obiskala Kreatorja" za cifro, pa mi vse sorte ven skače! Vmes pa skačejo tudi drugi kupci, ki jih sicer ni veliko, ampak mi ne bi, da nam kdorkoli v zelje skače, ker stavbo res potrebujemo, ker je idealna ne samo zaradi razporeditve temveč tudi zaradi bližine te, kjer smo sedaj. Ne, ne bomo se selili, pač pa širimo dejavnost in od tega je tudi odvisno vse nadaljne, saj kupujemo tudi novo opremo, stroje ipd.
Uf, sem natvezila, upam, da ste ugotovili, kaj bi rada! Stavbo, seveda, pa če komu kapne, koliko denarčka ponuditi da jo zagotovo dobimo! Prosila bi tudi, če katera prevzame tole manifestacijo, bom seveda v podporo! Proooosimmmm, pa še Gaja, sprejčka, sprejčka...
Hvala vam iz srca.
R.