Eccola, pa je za nami. Imam še par sporočilc, in sicer:
Gaja, reci tvojemu možu, naj ne prevzema nase toliko bremen. Jaz sem imela občutek, kot da se je njegova rama mal sesula zaradi vseh obremenitev. Drugače je bila pa že skorajda čisto zdrava, samo še malo sem jo nafilala z ljubeznijo, s tvojim očetom pa bo vse v najlepšem redu.
Zarja: pri tvojem nečaku sem čutila ogromno trmo. Malo poglej v tej smeri, kaj se dogaja.
Jane, pri tvojem sinčku je strah bil odpravljen, samo ga še ti neguj z ljubeznijo, ker jo sedajle močno potrebuje.
Daia, pri tvoji kolegici sem čutila, da je bila to njena izbira za to življenje ta bolezen. Kreator je rekel, da ji lahko sicer zelo olajšamo življenje tukaj, vendar je to njena karma.
Fresita, tvojo kožo je Kreator pozdravil, ti pa sporoča, da delaj predvsem na sprejemanju same sebe.
Luka in pa Rok - tu je prisoten bil predvsem moški ego, oziroma bolje rečeno sprejemanje moškosti.
Muca Mojca - tu pa mislim, da se njen čas počasi izteka, ker sama muca ni imela volje, zato pa se ji pojavljajo ti simptomi. Sem jo res ogromno zalila z brezpogojno ljubeznijo, toda mislim, da se je že odločila. Žal...
Ribica, Kreator ti sporoča, da se znebi strahov, ki te omejujejo in utesnjujejo, potem bodo tudi težave zginile.
Vsi ostali pa ste seveda dobili ogromen pobož, sem dodala tudi še Neško, Bikca, Teo ter Andresa. Mal ljubezni nikomur ne škodi

Hvala vsem za podporo