Author Topic: Skupinsko zdravljenje, peti del.  (Read 224356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Skupinsko zdravljenje, peti del.
« Reply #555 on: November 15, 2010, 05:55:10 AM »
Saša malo pozno sem videla, ti pošljem sedaj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #556 on: November 15, 2010, 09:00:19 AM »
Tejka prosi da danes med 10 in 11 dopoldne pošljete malo suporta njenemu bratu, ki bo imel operacijo kolena.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #557 on: November 15, 2010, 10:20:53 AM »
Jane, sem sedajle komaj videla za Tejko oz njenega brata. Sem poslala podporo, toda vmes sem čutila nekaj čudnega, kot nekakšen zaplet pri operaciji ali kaj podobnega. Ne znam niti opisati. Sem pa dala ukaz, da se vse razplete v najvišje in najboljše dobro Tejkinega brata.

Drugače pa stara mama je (baje) boljše, hoditi ne more, lahko pa govori. Sedaj so rekli, da je verjetno strdek prišel v možgane in ji povzročil kap. Sem govorila z njenim višjim jazom, zdravljenje zavrača, boji pa se oditi. Se intenzivno pogovarjam z njo, da je varno oditi, mami pa je tudi ji včeraj odnesla ametist.

Hvala vsem za podporo

:-*
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #558 on: November 15, 2010, 02:20:12 PM »
Hvala vsem, ki ste priskočili na pomoč. Žal sem za operacijo zvedela v zadnjem trenutku... Sporočim, ko bom kaj zvedela.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #559 on: November 15, 2010, 02:52:47 PM »
Jane, sem sedajle komaj videla za Tejko oz njenega brata. Sem poslala podporo, toda vmes sem čutila nekaj čudnega, kot nekakšen zaplet pri operaciji ali kaj podobnega. Ne znam niti opisati. Sem pa dala ukaz, da se vse razplete v najvišje in najboljše dobro Tejkinega brata.

Drugače pa stara mama je (baje) boljše, hoditi ne more, lahko pa govori. Sedaj so rekli, da je verjetno strdek prišel v možgane in ji povzročil kap. Sem govorila z njenim višjim jazom, zdravljenje zavrača, boji pa se oditi. Se intenzivno pogovarjam z njo, da je varno oditi, mami pa je tudi ji včeraj odnesla ametist.

Hvala vsem za podporo

Saša

Nedolgo nazaj sva imela z Ljubotom podoben primer z njegovim očetom. Možganska kap, koma in zdravniki so rekli, da ni šans, da preživi.
14 dni mi je njegov višji jaz govoril da odklanja zdravljenje. Pošiljala pa sva intenzivno ljubezen. Po 14 dneh smo s privolenjem višjega jaza začeli zdravit. In danes človek hodi in normalno funkcionira. To je zdaj že skoraj 2 leti od tega.

Če je po možganski kapi ostala - potem je bila njena odločitev ostati. Zakaj bi morala zdaj oditi. Dobila sem tako asociacijo ....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #560 on: November 15, 2010, 02:53:31 PM »
Pošiljam ljubezen in pobož...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #561 on: November 15, 2010, 07:17:00 PM »

Hvala vsem za podporo

Saša

Nedolgo nazaj sva imela z Ljubotom podoben primer z njegovim očetom. Možganska kap, koma in zdravniki so rekli, da ni šans, da preživi.
14 dni mi je njegov višji jaz govoril da odklanja zdravljenje. Pošiljala pa sva intenzivno ljubezen. Po 14 dneh smo s privolenjem višjega jaza začeli zdravit. In danes človek hodi in normalno funkcionira. To je zdaj že skoraj 2 leti od tega.

Če je po možganski kapi ostala - potem je bila njena odločitev ostati. Zakaj bi morala zdaj oditi. Dobila sem tako asociacijo ....

Vsekakor ji bom še vedno pošiljala brezpogojno ljubezen in jo bom absolutno zdravila, če mi bo višji jaz to dovolil. Trenutno dobivam samo informacijo, da jo je strah oditi. Vsekakor bi rajši videla, da bi ostala, samo bom delovala po njenih željah. Nihče ne izgubi rad svojega bližnjega, moja mami je tako ali tako na koncu z živci, popolnoma jo skrbi, jo sicer pomirjam, samo kaj več od tega ne morem.
Vem pa, da če se stara mama ne bo zmogla več sama postaviti na noge, potem bo absolutno rajši odšla, ker je to vedno govorila.
9ZK 674

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #562 on: November 16, 2010, 07:22:58 AM »
Tako me boli vrat. Včeraj me je začel na levi strani, danes pa še na desni - torej cel vrat pa skoraj do lopatic. Komaj se premikam. Kaj naj bi to pomenilo?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #563 on: November 16, 2010, 12:32:28 PM »
Jaz čutim, da gre za pomanjkanje podpore. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #564 on: November 16, 2010, 12:38:19 PM »
V kakšnem smislu pa? Ali kako se naj drugače izrazim?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #565 on: November 16, 2010, 12:40:35 PM »

Manjka ti podpora od družine, predvsem od moža. Včasih imaš občutek, da si za vse sama.
www.theta.si
DZK 519

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #566 on: November 16, 2010, 12:51:25 PM »

Manjka ti podpora od družine, predvsem od moža. Včasih imaš občutek, da si za vse sama.
Ta občutek sem že večkrat imela, pa me ni tako bolela. Podpora....mislim, da jo imam. Hja ali pa tudi ne, ker je še sam bolj zmeden kot jaz.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #567 on: November 16, 2010, 12:57:44 PM »
 :D
www.theta.si
DZK 519

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #568 on: November 16, 2010, 04:49:36 PM »
Imam stalne, hude migrenske glavobole. Že dolga leta, natančneje od 18. leta starosti.
Bi lahko dobila kakšen odgovor, kje je razlog in kako si lahko najbolje pomagam?
Sama sem s theto neuspešna.
Hvala za pomoč!

p.s. baje imam v astro karti zapis dedne bolezni. Ja, to sem najbrž res podedovala... ampak bi želela pogledat globlje.
Hvala!

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #569 on: November 17, 2010, 07:16:04 AM »
Imam stalne, hude migrenske glavobole. Že dolga leta, natančneje od 18. leta starosti.
Bi lahko dobila kakšen odgovor, kje je razlog in kako si lahko najbolje pomagam?
Sama sem s theto neuspešna.
Hvala za pomoč!

p.s. baje imam v astro karti zapis dedne bolezni. Ja, to sem najbrž res podedovala... ampak bi želela pogledat globlje.
Hvala!

Poskusi s prepričanji glede nadziranja lastnih čustev, soočanja z življenjem ...
9ZK 656