Author Topic: Skupinsko zdravljenje, peti del.  (Read 224430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anarion

• Novinec
  • *
  • Where To Start In This Beautiful World?
Re: Skupinsko zdravljenje, peti del.
« Reply #780 on: January 25, 2011, 05:51:54 PM »
Tudi jaz sem bil malce pozen  ;)
Pa vseeno, paket poslan.  ;D
Theta praktik

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #781 on: January 25, 2011, 06:43:02 PM »
Zahvaljujem se vsem za poslano ljubezen moji mami. Malce je še slabotna, pa bo kmalu bolje.

Tukaj zraven sem pa dobila še en preblisk.
Goga, kaj moraš pa ti potegniti iz vsega tega?
Najprej oče, sedaj mati... (meni je prišlo, kot da moraš biti močna in pokončno iti skozi te preizkušnje, kaj je v ozadju še, se ti bo pa pokazalo tebi sami)

Mitra, lekcije se nahajajo povsod, to drži kot pribito. Delam, kar je v mojih močeh za mamo in očeta, vendar ne grem preko svojih zmožnosti. Zavedam se, da so človeška telesa minljiva in dejstvo je, da se telesi staršev starata. Zdaj ju itak videvam bistveno bolj pogosto kot zadnjih dvajset let, torej je vsaka stvar za nekaj dobra. Hvala ti za tole sporočilo. :D 

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #782 on: January 27, 2011, 11:02:23 AM »
Kaj pa stoji zadaj v primeru tur-ov oz. kožnih abscesov?  ::)

Offline Nelis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #783 on: February 02, 2011, 10:19:44 AM »
Ojla. Obračam se na vas s prošnjo, da pomagate moji prijateljici. Ima dva otroka, najmlajši ima angino, starejša pa gripo sama pa je nekaj tednov noseča in mora strogo ležati.Ali bi lahko njej poslali brezpogojno ljubezen, da bo vse v redu, saj jo je zelo strah.In če bi lahko, lepo prosim, kdo opravil zdravljenje za njena otroka, sama še ne znam najbolje.Bom pa poslala brezpogojno ljubezen za vse.
Hvala.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #784 on: February 03, 2011, 09:24:37 AM »
Ojla. Obračam se na vas s prošnjo, da pomagate moji prijateljici. Ima dva otroka, najmlajši ima angino, starejša pa gripo sama pa je nekaj tednov noseča in mora strogo ležati.Ali bi lahko njej poslali brezpogojno ljubezen, da bo vse v redu, saj jo je zelo strah.In če bi lahko, lepo prosim, kdo opravil zdravljenje za njena otroka, sama še ne znam najbolje.Bom pa poslala brezpogojno ljubezen za vse.
Hvala.

Nelis...poslan paket brezpogojne ljubezni  ang: ang: ang:

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #785 on: February 03, 2011, 09:26:41 AM »
Že dolgo časa me ni bilo na forumu  :-\ tukaj pa bi rada sporočila, da so bila pretekla skupinska zdravljenja zame zelo uspešna  :) Težave s kožo se se razrešile, ker so ''po naključju'' ugotovili vzrok težav... Kar se mi zdi najbolj zanimivo je, da so se težave s kožo ponavljale kot bi mi hotele sporočiti, da naj že ugotovim kaj je v resnici narobe ;D šlo je za neko neravnovesje v želodcu in tralala ne znam vseh teh zdravstvenih izrazov  ;D ki bi mi v primeru nezdravljenja zakuhalo mnogo večje težave kot samo težave s kožo  ;D Case closed, problem solved  ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #786 on: February 03, 2011, 10:17:43 AM »
Že dolgo časa me ni bilo na forumu  :-\ tukaj pa bi rada sporočila, da so bila pretekla skupinska zdravljenja zame zelo uspešna  :) Težave s kožo se se razrešile, ker so ''po naključju'' ugotovili vzrok težav... Kar se mi zdi najbolj zanimivo je, da so se težave s kožo ponavljale kot bi mi hotele sporočiti, da naj že ugotovim kaj je v resnici narobe ;D šlo je za neko neravnovesje v želodcu in tralala ne znam vseh teh zdravstvenih izrazov  ;D ki bi mi v primeru nezdravljenja zakuhalo mnogo večje težave kot samo težave s kožo  ;D Case closed, problem solved  ;D

Patient survived  :D :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #787 on: February 03, 2011, 12:40:26 PM »
Spet jaz in moji zobje
 ;D
Jutri popoldne (po 15h) imam zobozdravnika: dva zobka delata probleme, sumimo granuloma, pri enem jutri puljelje živčkov ven.
prooooosim podporo, ker me je grozn strah bolečine in nadaljnih komplikacij. Hvala! 
 :-* ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #788 on: February 03, 2011, 02:26:58 PM »
Spet jaz in moji zobje
 ;D
Jutri popoldne (po 15h) imam zobozdravnika: dva zobka delata probleme, sumimo granuloma, pri enem jutri puljelje živčkov ven.
prooooosim podporo, ker me je grozn strah bolečine in nadaljnih komplikacij. Hvala! 
 :-* ang:

Itak boš dobila injekcijo, tako da med posegom ne bo bolečin. Pa misliš, daje res potrebno dati živčke ven? Jih ne bi rajši s theto pozdravila? Jaz ti sicer z veseljem pošljem podporo, vendar bi na tvojem mestu rajši naredila preventivo. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #789 on: February 03, 2011, 03:29:23 PM »
ne vem, nekaj bo treba narediti. zadnje zdravilo v zobu ni pomagalo nič, včeraj je pa začelo iz zoba ven tečt. Nagravžno. Bljah. Nikoli v življenju še nisem mela tega.
ma, inekcija, to itak, brez tega tudi se sploh na stol ne usedem.  :o :D

Offline Nelis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #790 on: February 03, 2011, 04:50:09 PM »
Prosim pomagajte!!!!!Zraven mene leži 14 mesečen sin na infuziji, slabo odziven, bogi zelo.Probala sem s theto, pa se sploh ne morem zbrati.Bruha mi že od ponoči v sebi ne zadrži nič.Prosim, prosim pomagajte!!!!

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #791 on: February 03, 2011, 05:41:55 PM »
Nelis,

paket ljubezni poslan. Jaz imam občutek, da se nečemu upira, da zato bruha. ČE boš ti zganjala paniko, bo pri njem še slabše, ostani mirna.

Škorpijonka, jst mam tut jutr zobarja. A bova istočasno na stolu  ;D
9ZK 674

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
« Reply #792 on: February 03, 2011, 05:54:31 PM »
Ljubezen poslana Tebi Nelis in malemu bolniku.

Dragi Škorpijonka in Saša, kaj je zdaj s temi zobki, tudi jaz grem. se bomo skupaj smejale, Tea pa nam bo mogoče sporočila  ;D kaj je v zraku, da so zobki aktualni za več nas, retro  :Sa:te je po moje premalo  ;D ;D ;D

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #793 on: February 03, 2011, 08:42:10 PM »
Nelis, bom poslala podporo.
Lahko pa ti naredim tudi zdravljenje, če želiš, ko bom delala atiju za hrbet, ker ga je včeraj tako usekalo, da je komaj pokonci. Praznujemo pa v soboto mamcinga abrahama in je res smola, da se je tako zgodilo..
In vas tudi prosim za podporo, kdor lahko pošlje.

Hvala  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #794 on: February 03, 2011, 08:54:01 PM »
Daia* in Nelis, pošiljam :-*