Author Topic: Vaja 5  (Read 9212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Vaja 5
« on: June 25, 2010, 07:44:32 PM »
moški primerek  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Vaja 5
« Reply #1 on: June 25, 2010, 08:09:29 PM »
No ko mine moj moratorij na astrologijo ( do torka namreč nič ), se oglasim, če ne boste do takrat že pogruntali zadevo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #2 on: June 25, 2010, 08:15:04 PM »
Koch + astrodienst style pretty please...

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #3 on: June 25, 2010, 08:28:21 PM »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: June 26, 2010, 06:25:24 PM »
moj prispevek

- oseba je vase usmerjena, saj so skoraj vsi planeti na spodnji strani kroga; da je to res, potrjuje še
- 4H :So (dom, ki mora biti privlačen), tudi  :PL  (se regenerira doma),  :Me (dom je prostor komunikacije)
:Lu v 10 H nakazuje na to, da se oseba ukvarja z dejavnostjo "domačega značaja"

Tale zgoraj zapisana domačnost in mirnost pa je povsem nasprotna z  :Ma v 12H (eksplozivna oseba pod mirno zunanjostjo)- ali še živi?

Kot zanimivo: zelo malo negativnih aspektov ima tale oseba.

lp

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #5 on: June 26, 2010, 06:54:20 PM »
zanimivo, bom še počakala na kakšen komentar  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: June 26, 2010, 08:23:37 PM »
Po AC dvojček, merkur gre v tretjo hišo, kar nakazuje, da mu je v življenju pomembna komunikacija, pisanje itd. Potuje in tudi raziskuje.

Vladar druge hiše v raku in luna v ribah v deseti hiši nakazujeta neko delo pri katerem skrbi za druge, mogoče nadaljevanje tudi kakšne družinskega posla ali sodelovanje z družino, sonce v četrti hiši. Je na vplivnem položaju, vladar druge v deseti hiši.

Kiron je kotni in sili v deseto hišo, skupaj z luno mislim da je to človek ki na nek način zdravi druge, zdravnik, psihiater, zdravilec...
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #7 on: June 26, 2010, 08:55:27 PM »
Po AC dvojček, merkur gre v tretjo hišo, kar nakazuje, da mu je v življenju pomembna komunikacija, pisanje itd. Potuje in tudi raziskuje.

Vladar druge hiše v raku in luna v ribah v deseti hiši nakazujeta neko delo pri katerem skrbi za druge, mogoče nadaljevanje tudi kakšne družinskega posla ali sodelovanje z družino, sonce v četrti hiši. Je na vplivnem položaju, vladar druge v deseti hiši.

Kiron je kotni in sili v deseto hišo, skupaj z luno mislim da je to človek ki na nek način zdravi druge, zdravnik, psihiater, zdravilec...

a je že torek  ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #8 on: June 26, 2010, 09:00:32 PM »
moj prispevek

- oseba je vase usmerjena,saj so skoraj vsi planeti na spodnji strani kroga;  NA NEK NAČIN BI RES LAHKO REKLI TAKO  da je to res, potrjuje še
- 4H :So (dom, ki mora biti privlačen), tudi  :PL  (se regenerira doma),  :Me (dom je prostor komunikacije) BI SE STRINJALA S TEM, DOM MU JE OČITNO ZELO POMEMBEN ( TO JE OČITNO TUDI NAVZVEN )
-  :Lu v 10 H nakazuje na to, da se oseba ukvarja z dejavnostjo "domačega značaja" HMMM KAKŠNO DEJAVNOST BI REKLA  ::)
Tale zgoraj zapisana domačnost in mirnost pa je povsem nasprotna z  :Ma v 12H (eksplozivna oseba pod mirno zunanjostjo)- ali še živi?   JE ŽE POKOJNI
Kot zanimivo: zelo malo negativnih aspektov ima tale oseba. ZANIMIV PODATEK, SPLOH KO BOSTE UGOTOVILI ZA KOGA GRE  ;)
lp
[/color]

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: June 26, 2010, 09:02:31 PM »

a je že torek  ;D

Ne, ampak sem bila pridna in sem vse DDV-je že oddala  :D

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #10 on: June 26, 2010, 09:04:23 PM »
Po AC dvojček, merkur gre v tretjo hišo, kar nakazuje, da mu je v življenju pomembna komunikacija, pisanje itd. Potuje in tudi raziskuje. SE STRINJAM - KOMUNIKACIJA, PISANJE, POTOVANJA

Vladar druge hiše v raku in luna v ribah v deseti hiši nakazujeta neko delo pri katerem skrbi za druge DA, mogoče nadaljevanje tudi kakšne družinskega posla ali sodelovanje z družino DA, sonce v četrti hiši. Je na vplivnem položajuDA JE IMEL MOČAN VPLIV, vladar druge v deseti hiši.

Kiron je kotni in sili v deseto hišo, skupaj z luno mislim da je to človek ki na nek način zdravi druge, zdravnik, psihiater, zdravilec... NI ZDRAVILEC, ZDRAVNIK, LAHKO PA BI REKLI, DA JE NA NEK NAČIN ZDRAVIL ( SKRBEL ) ZA DRUGE

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #11 on: June 26, 2010, 09:04:53 PM »

a je že torek  ;D

Ne, ampak sem bila pridna in sem vse DDV-je že oddala  :D

good girl  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #12 on: June 26, 2010, 09:21:22 PM »

-  :Lu v 10 H nakazuje na to, da se oseba ukvarja z dejavnostjo "domačega značaja" HMMM KAKŠNO DEJAVNOST BI REKLA  ::)

mislim domačo obrt(pa ni nujno klekljanje), se mi trenutno ne sanja kaj, jaz zdravilstva ne vidim
Tale zgoraj zapisana domačnost in mirnost pa je povsem nasprotna z  :Ma v 12H (eksplozivna oseba pod mirno zunanjostjo)- ali še živi?   JE ŽE POKOJNI
:Ma v 12 H narekuje tudi nasilno smrt (ali jo je doživel?), zato sem postavila vprašanje, če še živi - je namreč moja generacija.
lp ang:

« Last Edit: June 26, 2010, 09:35:03 PM by cvetka »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #13 on: June 26, 2010, 09:36:34 PM »
še opaženo:

ali je bil zakrknjen samec:  :Sa v 7 H?  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #14 on: June 26, 2010, 11:03:18 PM »

-  :Lu v 10 H nakazuje na to, da se oseba ukvarja z dejavnostjo "domačega značaja" HMMM KAKŠNO DEJAVNOST BI REKLA  ::)

mislim domačo obrt(pa ni nujno klekljanje), se mi trenutno ne sanja kaj, jaz zdravilstva ne vidim
NE NJEGOVO DELO NI BILO DOMAČEGA ZNAČAJA V TEM SMISLU...DELAL JE ZNOTRAJ IN ZUNAJ SVOJEGA DOMA
:Ma v 12 H narekuje tudi nasilno smrt (ali jo je doživel?), zato sem postavila vprašanje, če še živi - je namreč moja generacija.JA, IZGUBIL JE ŽIVLJENJE " NASILNO " V NEKEM SMISLU
lp ang: