Author Topic: Vaja 6  (Read 9224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Vaja 6
« Reply #15 on: June 30, 2010, 06:40:02 PM »
Spet imamo fiksni križ in tako "pomembno karmično nalogo". MISLIM DA BO KAR DRŽALO
No, to sem nekje pobral, mogoče bi lahko malo manj senzacionalistično terminologijo uporabljal  ;D

Je pa povdrajena fiksna modalnost, torej samofokusiran človek, dolgoročno naravnan, s tem da  :Lu dodaja neko vihravost.
Človek, ki ga obdaja določena misterioznost (AC  :Sk) in je ta vtis potrjeval tudi s tistim, s čimer se je ukvarjal (3 planeti 9H,  :Lu vpliva na 8H). ABSOLUTNO

Zelo specifično emocionalno življenje je imel. Že sama pozicija  :Lu:dv kaže na fleksibilnost in spremenljivost, potem pa imamo T-kvadrat na eni strani z  :U ki doda še svoje začimbe k tej vihravosti, predvsem so to nenavadne poteze, hitro menjavanje razpoloženja, muhavost, konstatna želja po svobodi... ter na drugi strani  :Sa kar je vedno samorestrikcija, povezana s strahom pred prizadetostjo in občutki neverednosti. Seveda tudi velika odgovornost in skrbnost... a v končni fazi je tole nekdo, ki mu ni bilo z rožicami postlano okoli medosebnih odnosov in partnerstva. NA ZUNAJ DEFINITIVNO NI DELOVAL KOT NEKDO, KI BI IMEL TEŽAVE Z ODNOSI, O TEM SE NI GOVORILO. AMPAK TUDI OSEBNO GLEDE NA TALE T KVADRAT MISLIM DA JIH JE BILO KAR NEKAJ.

Da je podvržen intuitivnim reakcijam in podzavestnim odločitvam kaže tudi  :Ma 12H, ki je neaspektiran in tako deluje močneje in na bolj instinktivni ravni.DA

Poklicno lahko povem, da je odločno zatopal neko življenjsko filozofijo oz. versko prepričanje. Preko tega je iskal odrešitev ( :NE 9H) in hkrati občutil izpolnitev ( :J 9H).DA

To je odkrito javno razkazoval (MC  :Le), pozornost in uspeh sta mu močni gonili (močan  :Sa 10H) za kar pa se je moral boriti, a mislim da je bil pri tem v končni fazi tudi uspešen, zaradi vztrajnosti stelija v  :B. Ta je povrhu še povezan z  :J

Mislim tudi, da relativno pomembno vlogo igralo to kar drugi mislijo, da se je v ne majhni meri definiral preko tega ( :Sa 10H,  :J in  :NE  :Le:Ve 7H). TO NE VEM, VSAJ DELOVAL NI TAKO.

V končni fazi se nagibam k temu, da je nekaj pridigal/propagiral. Neko filozofijo, čeprav mi stelij v 7H govori kontra temu. JE BIL "PRIDIGAR" JA
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: July 01, 2010, 09:15:36 AM »
hm če takole preberem malo odgovore od jane bi rekla, da je bil kak verski voditelj, ali pa vsaj neki podobnega.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: July 01, 2010, 09:34:46 AM »
Jap bil ja. No bom kar povedala, kdo je, ker itak jutri odhajam na morje. Bomo potem po morju malo več analizirali.

Bil je papež Janez Pavel II.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #18 on: July 01, 2010, 09:41:30 AM »
oho, kje si pa njega našla  :o

zame je bil res eden izmed boljših ljudi, kar sem jih videla. sem bila na njegovem obisku, se je res čutila njegova toplina. škoda, ker ga ni več med nami.
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #19 on: July 01, 2010, 09:48:59 AM »
mhm... sem zadoovljen.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: July 01, 2010, 09:53:59 AM »
oho, kje si pa njega našla  :o

zame je bil res eden izmed boljših ljudi, kar sem jih videla. sem bila na njegovem obisku, se je res čutila njegova toplina. škoda, ker ga ni več med nami.

ma sem slučajno brskala in mi je bilo zanimivo ko sem njegovo karto videla, da je tudi malo razštelana tako kot vse ostale  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: July 01, 2010, 09:57:06 AM »
hihi, ja je bil res pravi človek. no odnosi... tukaj bi se dalo govort. pomoje je kar se veliko dogajalo tam za 4 vrati vatikana, poznam kar dosti spletk, ki se dogajajo za slovenskimi cerkvenimi zidovi, človeka včasih kar vrže, kaj vse počnejo in rihtajo pri njih  :o
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #22 on: July 01, 2010, 10:09:33 AM »
res zanimivo  ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #23 on: July 01, 2010, 10:37:28 PM »
res je tole poučna tematika, kakšno stvar preskočim ... upam na nadaljevanje  ang:

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: July 02, 2010, 02:03:43 PM »
no.. kdo bo dal novo karto?

Jaz sem že 2x.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: July 02, 2010, 02:35:00 PM »
jaz mam eno pripravljeno, samo mi v službi ne dela shrani.si

ti jo lakho pošljem pa jo ti pripopaš gor?
 :)
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: July 02, 2010, 02:36:47 PM »
da

hitro ker morm šibat naprej

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: July 16, 2010, 12:13:01 PM »
Jane, a maš ti mojo karto? Dej to gor, šolski primer zapletenosti, me prav zanima kaj boste porekli  ;D

sem šele zdaj to opazila  :o  :o Nimam tvoje karte, boš dala ob priliki  ;)

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #28 on: July 17, 2010, 09:57:44 PM »
hihi, ja je bil res pravi človek. no odnosi... tukaj bi se dalo govort. pomoje je kar se veliko dogajalo tam za 4 vrati vatikana, poznam kar dosti spletk, ki se dogajajo za slovenskimi cerkvenimi zidovi, človeka včasih kar vrže, kaj vse počnejo in rihtajo pri njih  :o

Ja, in prav zaradi dogajanja med 4 stenami je težko ugotovit prav dotično ime, na zunaj te osebe poznamo v drugačni luči; vsekakor pa so tole poučne vaje, berem vse, upam, da bom nekoč lahko bolj aktivna,  ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #29 on: July 28, 2010, 08:33:11 PM »
Na hitro sem preletel šesto vajo in zdi se mi kot da še niste ugotovili kdo je ta oseba. Mislim celo, da gre za nekoga, ki ni samo pridigal drugim, bržkone jih je tudi manipuliral. To je lahko idejni, verski, politični, vodja, ki mu drugi nasedejo na besede in ideologijo na koncu pa jih dobi pod svoj vpliv. Žal negativni.  Sam to ve, vendar o tem ne govori, temveč le misli.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858