Andres,
hvala za dobrodošlico, počasi spoznavam forum, pa bo še kakšen post več gor prliman počasi, imaš pa prav, nikamor se mi ne mudi iz tega foruma,ker me zadeve zanimajo ravno zato sem se tudi vključil v to, in ja hvala Saša da si mi povedala za forum, da te še javno pohvalim da si bla pridna pa mi povedala

Če bo pa vroče glede tem, bomo pa normalno skp potegnil

Ahoi! 
Da bom še jaz, tako kot ostali pozdravil vse člane tega foruma, sam sem nov kot je očitno, malo se še iščem kar se tiče foruma, da malo najdem kje je kakšna stvar. Kar se tiče tem vidim, da so zanimive, debato o takih temam sem sicer začel doma z mami, nato pa sem s pomočjo sodelavke in prijateljice prišel do tega foruma. Teme, ki so opisane se mi zdijo zanimive, po nekaj pregledanih postih vidim tudi da ste tukaj sami tapravi ljudje
Zaenkrat bi bilo to z moje strani vse
Upam da se bom na forumu našel
LP,
Sašo
Sašo.
Naj ti tudi jaz zaželim lepo dobrodošlico. Že včeraj sem videl, da si gor prišel, toda menil sem, da boš kot nekateri pred teboj, ostal z 0 posti. No, že sedaj imaš 100% oddanega kot množica drugih, kar pomeni, da se ti tudi od nas ne mudi. Da se pa našel boš, verjamem nekako tudi sam. Manjka namreč moških, saj občasno rata vroče. Kajpak ne zaradi neskladnosti. Predvsem zaradi pohote.
Tvoj portir.
Andres