Prej sem malo pregledoval forum..., načeloma je zastavljen pregledno, ja tukaj pa seveda nastopi beseda "vendar"....., s spletnimi forumi se ukvarjam cca. 14 let in bom podal svoje mnenje. Bral sem temo v kateri administrator navaja statistične podatke o obisku in podobnim. Tema nima odgovora več kot leto dni, zato me je sistem opozoril, da naj odprem novo temo. Kot vsak lastnik spletnega foruma, si tudi zadevni želi obiska in velikega števila prispevkov. Forum je glede na kapaciteto preveč podrobno razdeljen. S tem se ustvarja "mrtve rokave" in to je eden izmed razlogov, da je veliko "muh enodnevnic". Za tako razvejano strukturo je potrebno imeti nekaj tisoč aktivnih članov, drugače ispade vse skupaj "mrtvo". Torej, predlagam da se zmanjša število različnih skupin na največ 5. Seveda to ne pomeni, da se izpusti katerakoli smer, tema, dejavnost, samo združi naj se jih. To je dobro predvsem zato ker neka oseba recimo išče točno določeno zadevo, ko jo najde....vidi še temo, ki je ni iskala jo pa pritegne in jo prebere.....in krog se zavrti. To kar sem napisal so samo moje ugotovitve tekom let, kar pa ne pomeni, da grajam karkoli, samo preprosto mnenje.