Author Topic: Pozdrav, Spletni simbol-drugi del  (Read 184370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Pozdrav, Spletni simbol-drugi del
« Reply #165 on: November 13, 2012, 11:53:32 AM »
Je ta forum na splošno bolj mrtev al ne?

Odvisno. Ja in ne.
Marsikatere stvari so res izumrle, ja. Saj vsaka modna muha kmalu umre.
Ko pri narodu več ne "pali", ko vidijo, da jim ne pomaga ... Kar nekaj tem je šlo najprej povsem na vrh, nato pa v pozabo. Saj je prav tako. Da se odstrani tisto, kar ne deluje ...

Žal je poniknilo tudi precej zanimivih članov. Nekatere res pogrešam.  :(

Lepo te pozdravljam na forumu. Upam, da ostaneš vsaj nekaj časa

Pssssst, moških tu zelo primanjkuje.

9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: November 13, 2012, 12:32:45 PM »
Če bo kaj zanimivega vsekakor ostanem, no pa če boste prijazni haha....

Prvi vtis je vsekakor dober, ta je navadno tudi najpomembnejši.....

In so tukaj kaki "čarovniki", mediji, kaj podobnega? Mene par stvari zanima ...
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #167 on: November 13, 2012, 12:46:11 PM »
Če bo kaj zanimivega vsekakor ostanem, no pa če boste prijazni haha....

Prvi vtis je vsekakor dober, ta je navadno tudi najpomembnejši.....

In so tukaj kaki "čarovniki", mediji, kaj podobnega? Mene par stvari zanima ...

Pozdravljen kontejner :)
Čarovnikov je tukaj kar nekaj ;) pa tudi mediji so tukaj...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #168 on: November 13, 2012, 01:03:06 PM »
No to bi jaz potreboval..., v življenju sem večkrat zabredel v res totalno idiotske stvari..., potem sem precej bral in bral..., morda bi na tak način našel ozadje, kaj me občasno potegne v "pizdarijo" in to kljub dejstvu, da nisem več najstnik....ampak nekaj čez 30....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: November 13, 2012, 04:00:45 PM »
Prej sem malo pregledoval forum..., načeloma je zastavljen pregledno, ja tukaj pa seveda nastopi beseda "vendar"....., s spletnimi forumi se ukvarjam cca. 14 let in bom podal svoje mnenje. Bral sem temo v kateri administrator navaja statistične podatke o obisku in podobnim. Tema nima odgovora več kot leto dni, zato me je sistem opozoril, da naj odprem novo temo. Kot vsak lastnik spletnega foruma, si tudi zadevni želi obiska in velikega števila prispevkov. Forum je glede na kapaciteto preveč podrobno razdeljen. S tem se ustvarja "mrtve rokave" in to je eden izmed razlogov, da je veliko "muh enodnevnic". Za tako razvejano strukturo je potrebno imeti nekaj tisoč aktivnih članov, drugače ispade vse skupaj "mrtvo". Torej, predlagam da se zmanjša število različnih skupin na največ 5. Seveda to ne pomeni, da se izpusti katerakoli smer, tema, dejavnost, samo združi naj se jih. To je dobro predvsem zato ker neka oseba recimo išče točno določeno zadevo, ko jo najde....vidi še temo, ki je ni iskala jo pa pritegne in jo prebere.....in krog se zavrti. To kar sem napisal so samo moje ugotovitve tekom let, kar pa ne pomeni, da grajam karkoli, samo preprosto mnenje.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #170 on: November 14, 2012, 04:06:40 AM »
Kontejner. Hvala za opozorilo, toda pri nas forum po večini oblikujejo uporbniki. Kadar se zdi primerno, se za to odpre tudi novo kategorijo.   Obenem je res, da je že bilo tako, da je bila po podobnih kategorijah želja, potem pa nič ni bilo od tega in notri pišejo čisto drugi ljudje, kot so to sprva želeli.

Navajaš o temah, ki naj  bi imele nekaj tisoč aktivnih članov.  Vprašam le, kateri slovenski forum jih ima pri populaciji 2 M?
Toda podrobnosti morajo biti pri teh temah dobro razdeljene, saj če bi dve stvari pomešali skupaj, nebi bilo potem toliko učinka.  Zaradi iskanja se osebno poslužujem iskalnika, ki še ni zatajil, torej vedno najdem tisto kar želim.  Res, da včasih tudi v drugi kategoriji kot sem prvotno mislil, da je postavljeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: November 14, 2012, 08:36:25 AM »
BMW forum, med.over.net, pred leti mobisux......

Sem spremljal nek večji forum, imel je enako razvejano strukturo, no po letu dni so se člani "zbirali" samo na enem delu, tam so se pojavile teme, ki bi načeloma sodile v druge naslove. Uporabniki so se zbirali tam samo zato ker je bila frekvenca velika. Recimo neka tema, ki je imela velik obisk, ni pa recimo spadala v ustrezen del je bila potem premaknjena v "ustrezen" del. No rezultat je bil ta, da so premaknjene teme vedno zamrle....kljub temu, da so na prvotnem mestu dosegale veliko obiskanost in komentiranost. Tukaj je sama podoba foruma primerna oz. prijetna na oko vendar preobiširna in človek se lahko "izgubi". Poudarek je po mojem mnenju potrebno dati na neke splošne teme iz aktualnega življenja, to je recimo nek center, iz tega ven pa se potem gradi naprej. Sicer je logika preprosta, če nekdo prebira forum, malo verjetno je da bo pogledal vse različne opcije in tako izpusti nekaj kar ga zanima in bi posledično podal odgovor in aktivno sodeloval. Če bi bilo vse bolj strnjeno, se tej opciji lahko ogne.
Druga rešitev je morda ta, da se recimo odpre dodatno temo kjer so navedene vse spremembe tem v drugih temah in tako se dobi nek pregled na enem mestu.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: November 14, 2012, 02:57:23 PM »
Pravzaprav si jaz niti ne želim imeti ne vem koliko članov. Tam na FB ali kje drugje je množica, pa nič osebnega.
Naš forum  ima prav zaradi neke vrste prijateljskih vezi med člani, namreč skoraj vsi se osebno poznamo in se družimo tudi drugače, dovolj prednosti pred drugimi. Forum temelji na pomoči drug drugemu na tak ali drugačen način in združuje ljudi, ki nas odlikujejo malček drugačna zanimanja oz. poklici od običajnih.
Zato teme tudi niso tako ažurne, ali pa se nekatere pojavljajo ob danih priložnostih in naših življenjskih preobrazbah.

Tako da mislim, da smo čist OK - predvsem pa pride do izraza naša individualnost, kreativnost, ki je združena v višji namen.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #173 on: November 14, 2012, 03:21:35 PM »
Dober pogled, mi je všeč tukaj.... :)

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #174 on: November 14, 2012, 05:31:47 PM »
No to bi jaz potreboval..., v življenju sem večkrat zabredel v res totalno idiotske stvari..., potem sem precej bral in bral..., morda bi na tak način našel ozadje, kaj me občasno potegne v "pizdarijo" in to kljub dejstvu, da nisem več najstnik....ampak nekaj čez 30....

Potegne te zato, ker je celoten svet zasnovan samo na tak način, da nas raznorazne zadeve obrdžijo v matrici in nam kradejo moč. Za moje pojme je potrebno k vsaki stvari pristopiti kritično in jo oceniti, ne pa se zaleteti v njo takoj. Vzemi tisto, kar ti ustreza, kar ti pa ne, pa daj proč.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #175 on: November 14, 2012, 05:36:02 PM »
Saj to kar si napisala je meni vse poznano, problem je dani trenutek...., ta zajebani dani trenutek, ko je nekaj močnejše...in evo, incident na vidiku haha

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #176 on: November 14, 2012, 05:39:14 PM »
Saj to kar si napisala je meni vse poznano, problem je dani trenutek...., ta zajebani dani trenutek, ko je nekaj močnejše...in evo, incident na vidiku haha

Zakaj zajebani trenutek? Vse se zgodi z razlogom. Lej, če te potegne nekam, naj te, važno je, da se iz tega izkoplješ. Vsakemu lahko "spodleti",
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #177 on: November 14, 2012, 05:46:26 PM »
Jah, meni je neko obdobje stalno spodletavalo, da bi lahko rekel, da sem kar letel...haha

Mah, včasih se izkoplješ na lahek način, drugič ne moreš več sanirati škode, sploh kadar prizadaneš ljudi....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #178 on: November 14, 2012, 05:53:05 PM »
Jah, meni je neko obdobje stalno spodletavalo, da bi lahko rekel, da sem kar letel...haha

Mah, včasih se izkoplješ na lahek način, drugič ne moreš več sanirati škode, sploh kadar prizadaneš ljudi....

Lej, kolikor je težko gledati, kako nekega človeka prizadaneš, je potrebno imeti v glavi, da je on sam odgovoren za to, kako bo reagiral na ene stvari. Pa da smo si na jasnem, jaz sem prva v vrtsi, ki se sekira in žrtvuje za druge ljudi, ampak je treba se naučit bit močen. Drugače ne gre. Lahko mu stojiš ob strani, mu pomagaš, vendar pa ne smeš it čez sebe in početi nekaj, da ne prizadaneš druge osebe, pri tem pa zanemariti svoje potrebe. Sami sebi moramo biti na prvem mestu.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #179 on: November 14, 2012, 06:01:40 PM »
Pri meni je drugače, tekom let sem probal veliko..., to o čemer drugi berejo sem šel jaz probat.., očitno jim nisem verjel, tak način življenja ne prinese samo medu, saj veš, če vtikaš nos v čebelnjak...ne dobiš samo medu....lahko se zgodi, da ga sploh ne dobiš. Največji problem vidim v tem, ker s takimi dejanji ne škoduješ samo sebi, temveč tudi ljudem, ki te imajo radi. Večino zadev lahko skirješ, vseh žal ne....in takrat je hudo. Sedaj, no že nekaj časa nazaj, sem se odločil, da stopim na novo pot, ki bo "normalna".

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...