Author Topic: Angelske karte VII del  (Read 63955 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Angelske karte VII del
« Reply #30 on: July 14, 2010, 02:56:39 PM »
Gaja..ja tam sem dala angelsko sporočilo dneva, tukaj pa karto dneva iz drugega kompleta  :D

Tam lahko vlečeš karte iz različnih kompletov, tudi iz tega, ki ga imaš. ;)

Bi pa prosila za eno karto. :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #31 on: July 14, 2010, 08:44:36 PM »
Gaja..nekak sem delala tak kot na tvoji strani, kjer je angelska misel in angelska karta dneva  ;)

Karta zate je karta št. 17, ki sporoča:

Vzemi si malo odmora
Pravi, da ego nikoli ni zadovoljen in da vedno hoče več. Zate je v tem trenutku pomembno, da stopiš kak korak nazaj in zadihaš. Četudi mogoče misliš, da se bo svet nehal vrteti, temu ni tako. Sprosti se, da boš še bolje slišala svoje notranje vodstvo, saj vse poteka po božanskem načrtu, tudi če si vzameš odmor. Kreator je na dolžnosti, zato tebi ni treba delati nadur  ;)

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #32 on: July 14, 2010, 10:00:21 PM »
Zate Tejka pa karta 27..

PREPUSTI SE TOKU
Tvoj ego se upira nekaterim vidikom tvojega življenja, poskuša ustaviti, upočasniti ali kontrolirati te mogočne sile. To je podobno kot ustaviti ocean. Ne moreš uspeti. Na nasprotni strani pa tvoja duša objema življenje skozi vzpone in padce, plimo in oseko in spremembam v zivljenju z odločenostjo in pogumom. Vprašaj se, česa se skušaš izogniti? Kaj hočem kontrolirati? S čim se prestrašeno ubadam, namesto, da bi se odprla in šla s tokom? Ko veš, čemu se ego upira, prosi vodstvo za pomoč in zajahaj valove. Vdihni in se potopi.. Ego lahko, da bo prestrašen in bo poskušal ustaviti spremembe, vendar vedi, da si pripravljena in sposobna elegantno opraviti z vsem, kar ti pride naproti.

:)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #33 on: July 14, 2010, 11:10:52 PM »
Zate Tejka pa karta 27..

PREPUSTI SE TOKU
Tvoj ego se upira nekaterim vidikom tvojega življenja, poskuša ustaviti, upočasniti ali kontrolirati te mogočne sile. To je podobno kot ustaviti ocean. Ne moreš uspeti. Na nasprotni strani pa tvoja duša objema življenje skozi vzpone in padce, plimo in oseko in spremembam v zivljenju z odločenostjo in pogumom. Vprašaj se, česa se skušaš izogniti? Kaj hočem kontrolirati? S čim se prestrašeno ubadam, namesto, da bi se odprla in šla s tokom? Ko veš, čemu se ego upira, prosi vodstvo za pomoč in zajahaj valove. Vdihni in se potopi.. Ego lahko, da bo prestrašen in bo poskušal ustaviti spremembe, vendar vedi, da si pripravljena in sposobna elegantno opraviti z vsem, kar ti pride naproti.

:)

Uf madoniš kako drži :o Hvala :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #34 on: July 14, 2010, 11:11:21 PM »
Gaja..nekak sem delala tak kot na tvoji strani, kjer je angelska misel in angelska karta dneva  ;)

Karta zate je karta št. 17, ki sporoča:

Vzemi si malo odmora
Pravi, da ego nikoli ni zadovoljen in da vedno hoče več. Zate je v tem trenutku pomembno, da stopiš kak korak nazaj in zadihaš. Četudi mogoče misliš, da se bo svet nehal vrteti, temu ni tako. Sprosti se, da boš še bolje slišala svoje notranje vodstvo, saj vse poteka po božanskem načrtu, tudi če si vzameš odmor. Kreator je na dolžnosti, zato tebi ni treba delati nadur  ;)

He, he.  ;D Ja, zadnje dneve imam kar norišnico.
Hvala ti.
 :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #35 on: July 14, 2010, 11:15:22 PM »
Z veseljem punci  :-* :-* :-*

Sem ugotovila, da so te karte ful cute, vendar je pri njih ful povdarek na egu..kak nam ga lomi  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #36 on: July 15, 2010, 07:18:45 AM »
Daia, bi se tudi jaz priporočala za sporočilo   ;)

hvala lepa  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: July 15, 2010, 08:23:38 AM »
Živjo,  ang:,
a lahko še jaz prosim za eno karto, kje ga biksa moj ego?
Hvala!  :-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #38 on: July 15, 2010, 08:27:35 AM »
Bom čez kakšno urco do dve spet vlekla karte za vas  ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: July 15, 2010, 08:58:04 AM »
daia, ko boš, se tudi jaz postavim v vrsto lepo prosim  :-*
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #40 on: July 15, 2010, 09:51:50 AM »
Daia, bi se tudi jaz priporočala za sporočilo   ;)

hvala lepa  :-*

Taja6, zate je padla karta VLAGAJ V SVOJ DUŠNI RAZVOJ
Ego ti vzema pogum in energijo, da ne bi razvijala duha in ti skuša dopovedati, da je to izguba časa in ni praktično. Tvoja duša na drugi strani ve, da vsakič, ko vložiš v njen razvoj, se ti bo povrnilo tisočkrat in še večkrat s srečo, mirom v sebi in obiljem v zunanjem svetu. Ne odlašaj s tistim, kar čutiš, da je za nego tvoje duše trenutno najpomembnejše. Lahko je samo preprosta molitev, meditacija ali knjige, seminar ali delavnice. Za karkoli se boš odločila vidi pravo vrednost tega vira in v skladu z božjim zakonom, boš dobila, kar boš oddajala. Oskrbi svojo dušo s časom, energijo in podporo, ki jo potrebuje, da bi bolj izžarevala skozi tebe. Trenutno ni nič pomembnejše zate.

ang:

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #41 on: July 15, 2010, 11:03:51 AM »

Pika zate pa karta VARNA SI!
Ego te muči s strahovi o nevarnosti in ti osredotoča pozornost na meje svojega zivljenja, v pricakovanju zasede vsak trenutek. To je stresno in zastrasujoce in ne dopusta počitka. Duša na drugi strani pa te obdaja z mogočnim in varnim ščitom svetlobe in te opozarja pred nevarnostjo dosti preden se pojavi in ti pomaga, da se nevarnosti tudi izogneš. V tem primeru imaš priložnost za počitek in spustiš strahove ven iz sebe. Globoko zadihaj in se zamisli, koliko strahov nosiš v sebi. Izdihni strahove in vdihni varno, ljubečo božansko svetlobo. Varna si. Nevarnosti so šle mimo tebe. Najpomembnejše pa je, da te naj ne bo strah prevzeti kontrole nad svojim življenjem. Varnost, ki jo iščeš je točno in nikjer drugje kot znotraj tebe. Ne pusti egu, da ti ukrade še kakšen trenutek miru.

ang:

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #42 on: July 15, 2010, 11:26:41 AM »
kako lepo, hvala najlepša Daia  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: July 15, 2010, 11:48:20 AM »

Pika zate pa karta VARNA SI!
Ego te muči s strahovi o nevarnosti in ti osredotoča pozornost na meje svojega zivljenja, v pricakovanju zasede vsak trenutek. To je stresno in zastrasujoce in ne dopusta počitka. Duša na drugi strani pa te obdaja z mogočnim in varnim ščitom svetlobe in te opozarja pred nevarnostjo dosti preden se pojavi in ti pomaga, da se nevarnosti tudi izogneš. V tem primeru imaš priložnost za počitek in spustiš strahove ven iz sebe. Globoko zadihaj in se zamisli, koliko strahov nosiš v sebi. Izdihni strahove in vdihni varno, ljubečo božansko svetlobo. Varna si. Nevarnosti so šle mimo tebe. Najpomembnejše pa je, da te naj ne bo strah prevzeti kontrole nad svojim življenjem. Varnost, ki jo iščeš je točno in nikjer drugje kot znotraj tebe. Ne pusti egu, da ti ukrade še kakšen trenutek miru.

ang:

Najlepša hvala!  :-* :-* :-*
Osvežujoče sončen dan želim!  :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #44 on: July 15, 2010, 12:08:50 PM »
Jaz bi tudi prosila eno, Daia :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"