Author Topic: Tarot III. del  (Read 61409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot III. del
« Reply #15 on: September 01, 2007, 12:13:05 PM »

[/quote]

Zdravo in hvala!

Ne kaže se ti sprememb, celo tako ostane kot je. Vendar ne sekiraj se včasih po nepotrebnem čeprav te "zna" ta oseba prizadeti, mogoče zamo radi materialnega (denarja ali česa podobnega so nesoglasja kot pri vseh.
 Rajši si zapoj tisto "Kekčevo"

Prijeten dan in prijetne dneve naprej

Tar_Mar
[/quote]

Hello;
verjtno se tole zgoraj napisano nanaša na mojo prejšnjo vezo, sva pač ostala v prijateljskem razmerju.
Sicer pa gre mislim nekako takole do refrena; dobra volja je najbolja.....itd.... ter na koncu, kar mi je najbolj všeč, v eni roki nosim sonce v drugi roki zlati smeh  :) :D :)

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: September 01, 2007, 12:51:16 PM »

Zdravo in hvala!

Ne kaže se ti sprememb, celo tako ostane kot je. Vendar ne sekiraj se včasih po nepotrebnem čeprav te "zna" ta oseba prizadeti, mogoče zamo radi materialnega (denarja ali česa podobnega so nesoglasja kot pri vseh.
 Rajši si zapoj tisto "Kekčevo"

Prijeten dan in prijetne dneve naprej

Tar_Mar
[/quote]

Ja to si dala skoz vendar bo še kaj da bo tudi med prijatelji sekirancija.

Malo počakaj na kaj novega. (Prvega pa ja ne boš omrežila ki pride)

Se ti zadeve z ljubeznijo uredijo in pričnejo spomladi.

Tar_Mar

[/quote]
Aha torej nekaj zaradi česar se bodo obremenjevali tudi moji prijatlji v navezavi z mojim bivšim. Uh ok... glede na to, kar je že vse bilo, mislim, da se je vse kar lepo uredilo, čeprav bi bil on še z mano.Pa vendar bilo je preveč vsega, da bi imela še kdaj pogum nazaj v to vezo... :-\ :'
Puščam času čas  :), da zapiha nov veter...he he, ne mečem jst mrež ponavadi, razen, če me res kaj izrazito ne pretrese  :D
Hvala za spomladanske prognoze  ;)  :), upam, da čimlepše.
Lep 1. septembrski sončen dan še naprej  :)(

Isabell

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #17 on: September 05, 2007, 05:40:23 PM »
Jst bi imela še eno vprašanje :). Sem čisto pod totalnim pritiskom Pa še tale Saturn je šel v devico, kjer je moja luna, pol pa še teli mrki za zravn  :o. Uhhhh...
V našo firmo je prišla ženska oseba, ki je sedaj naša nadrejena in imam totalne težave z njeno avtoriteto, čeprav se na srečo vidimo le na vsake dva tedna, nas pa ves čas spremlja in nam "dirigira" tako ali drugače. Zanima me ali naj se umirim in ohladim in počakam, se bo uredilo? Al nej rajši začnem iskat drugo delo?
se že vnaprej zahvaljujem Tar_ Mar  ;)

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #18 on: September 06, 2007, 09:47:55 AM »
martin zdravo,evo po dolgem casu se tudi jaz olasam kako si?
vedno nedosegljiv ali pa se najina ritma ne ujameta...

nebom sprasevala kako mi kaze,ker mislim da ne morem biti v vecjem dreku kot sem.

lep se imej
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #19 on: September 06, 2007, 08:51:25 PM »
Takole punca

Sedaj si res malo na psu in po nepotrebnem se sekiraš. Mogoče si rpeveč zeneš k srcu ta novi delovni tratman. Vedi da tvojo "šefico" ta tratman še bolj vbija in ne bo zdražala tega maratona, ki si ga je zatavila.
To si pridna marljiva delavka. Čez čas ti celo prifitiraš in pridobiš "pod tem režimom".
Tako da ni vzroka za preplah. Nasmejana znaš biti, dobro jutro zanš tudi reči, vdako delo bom naredila "z veseljem" itd.
Vs ese ti izteče dobro.
Potrpeti bo pa vseeno potrebno "teh maratonskih 42 km"

Imej se lepo

Tar_Mar

:) Ooo hvala za tole pozitivno napoved  ::).
Zdej sem postala malo boljše volje, ker sem bila res že čisto out od vsega... In na splošno nimam veselja do kakšnih "avtoritet"  :D, navideznih al nenavideznih.
No ok bom malo potrpela, se bom držala nazaj in se sploh z ničemer obremenjevala  8).
Hvala za prijazne nasvete :)

Lep večer še naprej

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #20 on: September 07, 2007, 07:25:35 PM »
No da se še jaz malce oglasim ;)
Moj dečko po dolgem času z veseljem hodi v šolo. Zelo hitro si je našel prijatelja, naloge delava z veliko manj mojega "teženja" (pravzaprav mu rečem samo enkrat :o), imajo moškega učitelja nad katerim je navdušen,... Res je bila prava smer, upam, da bo šlo tako naprej. Delam tudi na prijateljskem odnosu. Sem zadovoljna upam, da tudi on.
Mali maci sta zrasli (enemu žal ni uspelo :(), čas bi bil za nov dom. Vsi kontakti do zdaj so mi že vzeli pogum in počasi premišljujem, da bi ju kar zadržala. Vidiš kje kakšnega dobrega posvojitelja za Frkljo in/ali Bajska? Take posvojitelje, ki se bodo režali pogojev in jima nudili veliiiiko ljubezni?
Moje finance so še vedno porazne, sklepam da bodo take tudi ostale.
Kako pa kaj kaže božičku (tista tretja želja), pride kaj kmalu ;)?
Moj drugi rok... Prav si imel. Prijavila sem se, imela namen iti, pa mi ni uspelo. No ja... Kaj pa moja zaposlitev, v kateri smeri naj iščem, da mi bo uspelo dobit nekaj kar mi bo vsaj malo v veselje ;)?
Hvala ti že vnaprej za odgovore.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: September 07, 2007, 08:15:02 PM »

Zdravo!
 Pred pol leta sem te spraševala za dva fanta, katerega se naj držim in katerega ne....za enega si rekel, da je zgolj avantura in res je bla, zdaj pa vsake toliko pokliče in se dela "resnega" in da se bova videla kao konec meseca,ker on me baje ful pogreša, ampak nekak mi je "muten". Bi me on rad samo *******, saj veš, kaj mislim ::) ::)??? En drug pa bi se samo med vikendi z mano dobival, se bo  sploh kdaj skuliral, z mano vred??
No, danes sem fraj, pa mi malo to roji po glavi, jutri pa spet veselo na delo, v knjige bulit.....Uživaj, lp

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: September 10, 2007, 12:19:06 PM »
Tar_mar, pozdravljen.
Tokrat tudi sama potrebujem tvoje smernice. Gre za to, da letos še nisem bila na dopustu, pa me zanima, kako bo s tem - kdaj, predvsem pa v kakšni smeri naj se odvija, da bi se uspešno revitalizirala. :) Še moji načrti- želela sem konec septembra vzeti kak teden, v decembru pa porabiti glavnino dopusta. Tokrat bi te tudi prosila, če ti obrneš karte zame.
Lep dan.

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #23 on: September 18, 2007, 09:15:39 PM »
Tar_Mar, prav polepšal si mi te turobne jesenske post mrkovske dni. TNX.  :-*

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #24 on: September 20, 2007, 09:50:26 AM »
hahaha.....ce bi bilo res vse le v moji glavi....

ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #25 on: September 21, 2007, 08:55:07 PM »
Oj, tar_mar

Saj po moje pisem prepozno, ker bi rabila info do jutri. Morda pa bos le potrdil nase obcutke.

Dajemo v najem stanovanje, pa sta se izoblikovali dve skupini (vecina zensk=sami moski). Sedaj pa se ne moremo odločiti, katero izbrati. Vsi kadidati obeh skupin so ok, oz. pri eni skupini, samo enega ne poznamo, pri drugi pa dveh.

Tole je grozno izbirati!

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: September 21, 2007, 09:17:36 PM »
Lep pozdrav :)

Tudi jaz se po dolgem času spet javljam, najprej da se pohvalim kako sem dobila sedaj tudi uradno redno zaposlitev v uradništvu ;) s skrajšanim pripravništvom in sem max zadovoljna, max delam in uživam v tem delu, mislim pa da so vsaj zaenkrat z mano zadovoljni tudi moji nadrejeni in moji novi sodnici ::) uglavnem srečna ;D

Zdaj bi me zanimalo, kako mi bo šel študij to leto? Nekam sem se vpisala, kako in zakaj ne bom nič razlagala.

Zelo pa pogrešam tudi ljubezen in čustva v svojem življenju, Tar_Mar ali bi mi lahko prosim malo nasplošno vrgel karte kako bo s tem v prihodnje? Ali se mi vsaj obeta kakšna zveza, kako novo in obetavno poznanstvo, karkoli? Želja je, ni pa priložnosti.
V splošnem horoskopu mi nekaj mesecev napovedujejo tudi, da se mi vrnila neka oseba iz preteklosti - ali to drži in če drži, ali bom imela morda ponovno opraviti kaj z bivšim fantom?

Vnaprej lepa hvala za odgovor :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #27 on: September 23, 2007, 11:51:31 AM »
Hvala, Tar_mar!!

Smo se odlocili, upam, da nam ne bo zal.

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #28 on: September 25, 2007, 07:32:56 AM »
Pozdravljen!

Danes te prosim, da mi malo pokukaš v karte...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: September 25, 2007, 11:38:51 AM »
Živjo Tar_Mar,

tudi jaz imam eno vprašanje po dolgem času. Naše podjetje je dobilo novega lastnika, trenutno smo vsi poklapani,ker ne vemo kaj naj pričakujemo. V službi imamo res lepe odnose z "vodstvom". Bo novi lastnik vodstvo obdržal, zamenjal? Kaj nas čaka?

Hvala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/