IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pišuka, možu še kar priteka. Sej ga bo zasulo! Gaja, carica si!
Madoniš, upam, da priteka še komu in da nismo vsega mi pobrali!
Quote from: Pika on November 25, 2010, 12:20:25 PMMadoniš, upam, da priteka še komu in da nismo vsega mi pobrali! uhhh zdaj vem, zakaj meni nič ne priteka hihihi
Quote from: Fresita on November 25, 2010, 06:32:33 PMQuote from: Pika on November 25, 2010, 12:20:25 PMMadoniš, upam, da priteka še komu in da nismo vsega mi pobrali! uhhh zdaj vem, zakaj meni nič ne priteka hihihi ajoj, sej veste da je vsega za vse dost....obilje prihaja v takšni in drugačni obliki, včasih je že sreča obilje
Quote from: Zarja on November 25, 2010, 10:00:55 PMQuote from: Fresita on November 25, 2010, 06:32:33 PMQuote from: Pika on November 25, 2010, 12:20:25 PMMadoniš, upam, da priteka še komu in da nismo vsega mi pobrali! uhhh zdaj vem, zakaj meni nič ne priteka hihihi ajoj, sej veste da je vsega za vse dost....obilje prihaja v takšni in drugačni obliki, včasih je že sreča obilje Ja, imaš prav Zarja...saj vsega ostalega imam v izobilju, se tega zavedam in sem za to globoko hvaležna, samo finance mi pa trenutno malo škripajo
Še kar priteka. Možu sicer, ampak nastavljam klobuk.
Tale tvoj mož izgleda kot bi bil sam theta praktik. Ker menim, da ni tako, mu je ta pritok brez dvoma pomagal. Sam opažam pritok do mene, ki ni neposredno povezan s financami, vendar v dobrinah. Andres
Quote from: Andres on December 01, 2010, 11:47:12 PMTale tvoj mož izgleda kot bi bil sam theta praktik. Ker menim, da ni tako, mu je ta pritok brez dvoma pomagal. Sam opažam pritok do mene, ki ni neposredno povezan s financami, vendar v dobrinah. AndresMoj mož ima neke "čudne" sposobnosti. Mislim, da je kar malo čarovnika. Je zelo dober manifestator. Zadnjič ob tisti uri, ko je Gaja thetala, sem mu rekla, naj se zraven priklopi.Bom mu drugič naročila, naj ne misli samo nase.