Author Topic: LUNINI VOZLI  (Read 107556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: LUNINI VOZLI
« Reply #15 on: August 19, 2010, 01:14:05 PM »

A mi kdo prosim pove, kje se nahajajo moji lunini vozli? Glede na letnico rojstva sem ugotovila, da imam severni lunin vozel v Ovnu, to je pa tudi vse. :D

v 5. hiši v  :ov.
V tem življenju se moraš naučiti postaviti se zase, biti odločna, kreativna, se opreti nase in ustvarjati sama.
Južni vozel imaš v 11. hiši v  :te - tvoja "past" v tem življenju bi bila, da bi se preveč umikala v skupine, da bi svojo moč iskala v skupinah, najti pa jo moraš v sebi.Naredila bi tudi vse za dobre in harmonične odnose v skupinah, moraš pa se naučiti odločno postaviti se zase in biti malo egoistična :)

Tako na hitro ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #16 on: August 19, 2010, 11:46:45 PM »
Hvala, Sanjalka. To precej drži.  :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: April 10, 2014, 09:23:18 AM »
No upam, da mi je uspelo odkleniti tole temo in se sedaj lahko pogovarjamo o Luninih vozlih, ko je ravno nova knjiga aktualna  :)

Maja je napisala v eni temi:

Zahodna astrologija uči, da Severni vozel (Rahu) daje, Južni (Ketu) jemlje. Naj bi se pomikali v smeri Rahuja.

Vzhodna astrologija pa stvari razlaga drugače. Ne gre za dobro in slabo, bolj za uravnovešanje, kot sem do zdaj uspela preučit zadevo.

Tukaj je napisano, da je Ketu najmočnejši v  :Sk . To pozicijo imam jaz ...
Moram še ugotovit, kaj to pomeni. Mogoče kdo ve kaj o tem?

Po karmični astrologiji je južni vozel namreč tisti, kjer smo obstali v svojih vzorcih, kjer ždimo že par življenj, kjer je naša cona komforta ali točka navezanosti. Tukaj ne bomo napredovali ampak bomo ponavljali stare vzorce. Severni vozel je tisti, k čemur bi morali težiti in kar bi morali razvijati.

Torej recimo če pogledaš moje 2-8 hišo. Razvijati služenje denarja in ne zapadati v kredite ( 8 hiša), živeti od tujega denarja itd. Vendar zdaj kako to dvoje uravnovestiti kot zahteva vzhodna astrologija....najdeš si recimo službo, kjer drugim pomagaš izplavati iz kreditov
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: April 10, 2014, 09:27:17 AM »
No upam, da mi je uspelo odkleniti tole temo in se sedaj lahko pogovarjamo o Luninih vozlih, ko je ravno nova knjiga aktualna  :)

Maja je napisala v eni temi:

Zahodna astrologija uči, da Severni vozel (Rahu) daje, Južni (Ketu) jemlje. Naj bi se pomikali v smeri Rahuja.

Vzhodna astrologija pa stvari razlaga drugače. Ne gre za dobro in slabo, bolj za uravnovešanje, kot sem do zdaj uspela preučit zadevo.

Tukaj je napisano, da je Ketu najmočnejši v  :Sk . To pozicijo imam jaz ...
Moram še ugotovit, kaj to pomeni. Mogoče kdo ve kaj o tem?

Po karmični astrologiji je južni vozel namreč tisti, kjer smo obstali v svojih vzorcih, kjer ždimo že par življenj, kjer je naša cona komforta ali točka navezanosti. Tukaj ne bomo napredovali ampak bomo ponavljali stare vzorce. Severni vozel je tisti, k čemur bi morali težiti in kar bi morali razvijati.

Torej recimo če pogledaš moje 2-8 hišo. Razvijati služenje denarja in ne zapadati v kredite ( 8 hiša), živeti od tujega denarja itd. Vendar zdaj kako to dvoje uravnovestiti kot zahteva vzhodna astrologija....najdeš si recimo službo, kjer drugim pomagaš izplavati iz kreditov

Ja  :)

Moj severni v 7 hiši - 3 možje  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #19 on: April 10, 2014, 09:30:59 AM »
Jane, bom na tvojem primeru, kako gledati, preučila svojega.

Tea, trije možje???
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #20 on: April 10, 2014, 09:31:56 AM »
Sanjalka je prispevala tale zapis pri tranzitu, pa lepo paše semle:

S. vozel naj bi nas povedel naprej, se pravi se tam kjer je s. vozel učimo nekaj novega, nekaj kar nam je tuje in nam je v tej smeri tudi težko potovati, kot bi plavali proti toku. Kot učenje neke čisto nove snovi, ki je ne obvladamo, ki nam je popolnoma tuja.
Energije j. vozla so nam poznane, so nekaj kar obvladamo in obstati v teh energijah bi pomenilo NE napredovati v življenju, se ne razvijati..
Seveda pa je potrebno oboje usklajevati, se pravi uskladiti znanje j. vozla in ga koristiti pri učenju s. vozla. Uporabiti znanje j. vozla za učenje s. vozla, eno brez drugega ne gre.
Če imaš osebne planete na j. vozlu pomeni, da se morajo ti planeti še naučiti nekaj iz energij j.vozla in šele potem greš lahko naprej proti s. vozlu. Je pa to težja pozicija, saj te lahko stalno vleče nazaj, se pravi v j. vozel. Lažje je, če imaš s. vozel povezan z osebnimi planeti, saj te potem tudi osebni planeti silijo k učenju s. vozla.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: April 10, 2014, 09:33:39 AM »
Jane, bom na tvojem primeru, kako gledati, preučila svojega.

Tea, trije možje???

jap, prvič ločena /Uran/, drugič vdova /pluton/, zdaj srečno poročena tretjič  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #22 on: April 10, 2014, 09:37:34 AM »
Oops, nisem vedela ...  :embarrassed:

V tretje gre rado.  ;)
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #23 on: April 10, 2014, 09:43:53 AM »
Tea, sem pa nekje brala, da če je v sedmi hiši vrinjeno znamenje, da gre sigurno za več (vsaj dva) zakona, ali bi iz svojega znanja to potrdila?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: April 10, 2014, 09:46:12 AM »
Tea, sem pa nekje brala, da če je v sedmi hiši vrinjeno znamenje, da gre sigurno za več (vsaj dva) zakona, ali bi iz svojega znanja to potrdila?

Ja, res je. Vrinjeno znamenje to skoraj zagotovo potrjuje. Kot tudi dvojna znamenja in tudi pri spremenljivih znamenjih je tako. Seveda je odvisno od vladarjev in še vsega drugega. Načeloma pa DA
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: April 10, 2014, 09:48:56 AM »
Drugače pa se možnost več zakonov gleda tudi po položaju Sonca
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: April 10, 2014, 09:52:00 AM »
Tea, kako je to povezano s Soncem? Več zakonov?
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: April 10, 2014, 09:52:57 AM »
Aja, drugače pa imam knjigo Lunini vozli, če kdo želi, lahko napišem, kaj velja za posamezno znamenje. Kolikor sem jaz gledala, kar drži zapisano, vendar je potrebno gledati in aspekte in hiše in znamenja.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #28 on: April 10, 2014, 09:54:39 AM »
Tea, kako je to povezano s Soncem? Več zakonov?

S soncem in aspekti - tako na brzino, tvoj ima 2 obljubljena
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: April 10, 2014, 09:55:41 AM »
Ja, sem že pred nekaj leti živela z enim fantom, sicer nisva bila poročena. Predivdevam, da se tudi izvenzakonska skupnost šteje?
9ZK 674