Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA  (Read 115919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA
« Reply #30 on: April 02, 2011, 08:48:01 AM »
Po tej logiki, ki si jo zapisala tudi moja Luna - zadnji aspekt Saturn, naslednji Mars in tudi ta dva sta v moji karti najpomembnejša /Saturn tradicionalni vladar karte/

Sploh pa mi pri tem ni nekaj jasno. Kirona Imširagič ne priznava - Urana, Neptuna in Plutona pa npr.

Ali so potem razlage po tradicionalni astrologiji ali po moderni. Če ne smo spet pri hruškah in jaboljkih iz katerih nekateri hočejo narediti mešanico.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: April 02, 2011, 08:49:34 AM »
Itak sej je prepleteno  ;) Tudi jaz tako razmišljam kot ti, čeprav mi potem moj učitelj vse črta  :D Mu kravžlam živce do amena  ;D

Po karmični astrologiji naj bi seperativni aspekti predstavljali prejšnja življnja 1 stopinja eno življnje, aplikativni so pa v tem življenju. Torej ja glede na to da je to egzakten aspekt pri meni, je to očitno res najpomembnejša naloga.
Ampak če pogledaš 9 hišo je uranska, torej se moram sedaj naučiti princip  :vo  :U, ker bom to živela v prihodnjem življenju  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: April 02, 2011, 08:54:58 AM »
Po tej logiki, ki si jo zapisala tudi moja Luna - zadnji aspekt Saturn, naslednji Mars in tudi ta dva sta v moji karti najpomembnejša /Saturn tradicionalni vladar karte/

Sploh pa mi pri tem ni nekaj jasno. Kirona Imširagič ne priznava - Urana, Neptuna in Plutona pa npr.

Ali so potem razlage po tradicionalni astrologiji ali po moderni. Če ne smo spet pri hruškah in jaboljkih iz katerih nekateri hočejo narediti mešanico.

Jaz jo razlagam po moderni ne morem prešaltati na tisto mišljenje kiron pa ni pomemben. Za Išmiragiča sam  :PL tudi ni kaj dosti pomemben vključi ga v razlagao sicer če je to planet zraven lune kje, drugače pa ne. Jaz osebno dajem velik poudarek nanj, skoraj bolj kot na saturna.

Tvoja karta mi nekaj nagaja tukaj jo ne morem odpreti bom potem doma pogledala ( mam službeno soboto ), pa ti napišem na tvojem primeru. Samo kot se spomnim je tvoja luna poleg kirona, ki bi bil zadnji aspekt? Pa sama veš da recimo je zelo pomemben, ampak Ok če gledava tradicionalno in vzameva saturna, ti dela opozicijo na marsa, v tem življenju pa je mars prva konjunkcija. Torej ti še vedno živiš ta princip saturna, lekcija ni šla dobro skozi. ( Itak ne , če pomisliš kakšno štalo ti dela), ampak saj pravim za kaj več bom potem ko res pogledam vse aspekte.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #33 on: April 02, 2011, 04:56:57 PM »
Karmična je kar nekaj... pa kdo je preveril da te trditve držijo?

Kaj bom zdaj, ko mi nekdo reče, da sem imel tolko in tolkio življenj do zdaj in da imam težave s tem in tem, ker sem pred 418 leti naredo to in to.

Saj lahko govoriš kar hočeš.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: April 02, 2011, 08:14:52 PM »

Kaj bom zdaj, ko mi nekdo reče, da sem imel tolko in tolkio življenj do zdaj in da imam težave s tem in tem, ker sem pred 418 leti naredo to in to.

bojan, zakaj pa kar nekaj. Vsak najde v nekem načinu oz. določeni vrsti astrologije pot zase. Predvsem razumeti sebe. Če si je Jane, s polno 12 izbrala pač karmično astrologijo, potem zanjo najbrž ni tako neumno.

Sama pa vem, da jo bom tukaj malo izzivala, tako se bova obe še kaj naučili. Ona, ker se bo morala potrudit argumentirat meni stvar, jaz pa ... kaj pa veš, mogoče mi pa pove kaj takega, kar še ne vem.

Kar se pa tiče karme, pa o njej tudi psihološki astrologi govorimo, samo s svojim jezikom.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: April 02, 2011, 08:17:20 PM »

Jaz jo razlagam po moderni ne morem prešaltati na tisto mišljenje kiron pa ni pomemben. Za Išmiragiča sam  :PL tudi ni kaj dosti pomemben vključi ga v razlagao sicer če je to planet zraven lune kje, drugače pa ne. Jaz osebno dajem velik poudarek nanj, skoraj bolj kot na saturna.

Tvoja karta mi nekaj nagaja tukaj jo ne morem odpreti bom potem doma pogledala ( mam službeno soboto ), pa ti napišem na tvojem primeru. Samo kot se spomnim je tvoja luna poleg kirona, ki bi bil zadnji aspekt? Pa sama veš da recimo je zelo pomemben, ampak Ok če gledava tradicionalno in vzameva saturna, ti dela opozicijo na marsa, v tem življenju pa je mars prva konjunkcija. Torej ti še vedno živiš ta princip saturna, lekcija ni šla dobro skozi. ( Itak ne , če pomisliš kakšno štalo ti dela), ampak saj pravim za kaj več bom potem ko res pogledam vse aspekte.

Itak da lekcija ni šla skozi, sicer ne bi imela opozicije  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: April 02, 2011, 08:33:01 PM »

Hja sej eno leto nazaj tud v tranzite nisi verjel, tako da te bom spet vprašala čez eno leto  ;D Itak pa ne moreš kar nekaj govorit, sam veš da to ne gre, če se v zadevo poglobiš itak vidiš da se vse prepleta, da čas dejansko ne obstaja, torej ko razlagaš karmo razlagaš tudi kaj se dogaja tukaj in zdaj.

Zakaj karmična ja jaz jo pač moram razumeti dokler ne bom, ne bom mirno živela, ko pa naredim licenco še za regresoterapevta bom pa iz prve roke lahko trdutve preverjala  ;)

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: April 03, 2011, 10:22:42 AM »
bojan, zakaj pa kar nekaj. Vsak najde v nekem načinu oz. določeni vrsti astrologije pot zase. Predvsem razumeti sebe. Če si je Jane, s polno 12 izbrala pač karmično astrologijo, potem zanjo najbrž ni tako neumno.
Ker trditve niso preverljive. Ker lahko vsakdo skupsfantazira kar želi.
V končni fazi je tudi to lahko koristno za posameznika, mi pa gre v nos, da se jemljejo te trditve kot dano dejstvo.

Saj niti moderna astrologija ni ravno do potankosti preverjenena. Pa je bilo na miljone kart narejenih in to od deset tisočih astrologov. Poleg tega, se dajo vse te trditve preverit, ker pač vemo kaj se nam je dogajalo v tem življenju.
Pa kljub temu, še nismo na povsem trdnih in zanesljivih nogah.

Karmična pa je bistveno, bistveno manj raziskana, poleg tega pa se še ne da preveriti. 

Če se kdo s tem ubadati, pa mene osebno ne boli, sem povedal le svoje mnenje o zadevi.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: April 03, 2011, 01:32:36 PM »
Ker trditve niso preverljive. Ker lahko vsakdo skupsfantazira kar želi.
V končni fazi je tudi to lahko koristno za posameznika, mi pa gre v nos, da se jemljejo te trditve kot dano dejstvo.

Saj niti moderna astrologija ni ravno do potankosti preverjenena. Pa je bilo na miljone kart narejenih in to od deset tisočih astrologov. Poleg tega, se dajo vse te trditve preverit, ker pač vemo kaj se nam je dogajalo v tem življenju.
Pa kljub temu, še nismo na povsem trdnih in zanesljivih nogah.

Karmična pa je bistveno, bistveno manj raziskana, poleg tega pa se še ne da preveriti. 

Če se kdo s tem ubadati, pa mene osebno ne boli, sem povedal le svoje mnenje o zadevi.

Me veseli, da je forum demokratičen in da vsak lahko izrazi svoje mnenje.   ;D  Sicer pa kaj pa je dandnes sploh preverljivo?  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #39 on: April 03, 2011, 01:59:44 PM »
Po mojem tale karmična čisto drži. Sicer se vanjo ne poglabljam, mi je pa zanimiva ;).
Torej se ti Jane kar javim kot testni subjekt, čeprav smo nekaj malega o tej temi v moji karti že povedali na tečaju ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: April 03, 2011, 03:32:42 PM »
Hihi je zanimiva tale moja dvanajsta, ko nekdo drug piše o karmični astrologijo, gre tema mimo, čim začnem jaz, je pa itak čudno  :D :D :D

Te nič ne kregam Bojan, sem vesela vsakega mnenja, ker s tem pomagate tudi meni, da bom boljši astrolog.

Tejka, seveda te vzamem za testni subjekt, vem da si firbec  ;) ;D

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #41 on: April 03, 2011, 03:38:40 PM »
Vedno in totalno hihihi ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #42 on: April 03, 2011, 05:35:41 PM »
A se lahko še jaz javim za testiranje?  :)
Me prav firbec matra, kje sem ga najbolj srala v prejšnjem življenju... in če se ujema z mojimi lastnimi odgovori na ta vprašanja.  ::)
« Last Edit: April 03, 2011, 05:37:36 PM by Pika »

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: April 03, 2011, 05:52:46 PM »
 Sicer pa kaj pa je dandnes sploh preverljivo?  ;)
Pa ne misliš reči, da je enako preverljivo zdajšnje in "prejšnja " življenja?

OK, nema veze  :-X

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: April 03, 2011, 06:47:18 PM »
 Sicer pa kaj pa je dandnes sploh preverljivo?  ;)
Pa ne misliš reči, da je enako preverljivo zdajšnje in "prejšnja " življenja?

OK, nema veze  :-X

Ma, ne .... ne lepi si ust, prosim. Tvoji prispevki so neprecenljivi, Bojan. Tako kot od vsakega tukaj pri nas.  :D

Mene res prav veseli, da nismo k ovce, no.

No, ja. Jaz sem se šla že davno tega regresijo. Naprimer, pred resnejšim študijem astrologije. Potem se mi je v astro karti, kar nekaj stvari poklopilo. Ko sem začela s theto, so se koščki dopolnjevali. Če ti odkrito povem, prav briga me, če je to preverljivo ali ne. Sama čutim, da tako nekako je bilo in da sem si s tem obudila neke vrste praspomin, če lahko temu tako rečem.
Kakorkoli že, te reči so mi pomagale sestaviti samo sebe in mi še pomagajo. To je pa preverljivo.  :D

Te pa po eni strani čisto razumem.
Iz zdajšnjega vidika me niti pod razno več ne zanima, kaj naj bi bilo, pa četudi v nekaterih prejšnjih življenjih. Še za to zgodovino mi je le v redkih trenutkih mar. Iz tega vidika, se pa s teboj popolnoma strinjam.
www.Astro-Star.net