O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE

<< < (23/73) > >>

Tejka:
Šolo itak... Samo katero ( :NE tema pri meni...) ;D

taja6:
Tea, hvala za lepe želje  :-*

Jane:

--- Quote from: Tejka on November 25, 2010, 08:14:46 AM ---Šolo itak... Samo katero ( :NE tema pri meni...) ;D

--- End quote ---

Pa dej no a te moram z lopato po glavi, veterinarsko katero neki pismo  ;D

Fresita:

--- Quote from: Tea on November 24, 2010, 02:47:41 PM ---
--- Quote from: Fresita on November 24, 2010, 09:38:11 AM ---Jaz bi pa prosila za sporočilo glede službe. :-*

--- End quote ---

Pluton v Dvojčkih v 7 hiši

Spusti potrebo po svojem nadzoru in se prepusti dogodkom. Vzemi informacije samo kot mnenja drugih, postavi se v vlogo jaz imam prav, ti imaš prav in harmoniziraj stvari. Obsedenost s stvarmi, ki se ti dogajajo peljejo v rušitev, če pa boš diplomatska in sodelujoča z energijami, imaš uspeh zagotovljen.

--- End quote ---

Hvala Tea :-* (samo jaz pa res skušam vedno vse dogodke pod kontrolo imeti :-\ me kdaj to planiranje že ob živce spravlja ;D)

pikica53:

--- Quote from: Tea on November 25, 2010, 07:21:28 AM ---
--- Quote from: pikica53 on November 24, 2010, 06:58:54 PM --- Prosim Tea še jaz, za jutri.....moje novo solarno leto  ;D se je začelo in karmična karta mi sporoča...... ???, hvala v naprej

--- End quote ---

sonce v Ovnu v 4 hiši

Uresničile se bodo tiste tvoje skrite želje in potrebe, v katere si do sedaj že vlagala veliko energije. Prideš domov in tam se počutiš popolnoma varna, srečna in zadovoljna..... Človek bi rekel pomirjena z vsem, pa vendarle ustvarjalna in polna energije. Super

--- End quote ---

Najlepša hvala Tea  :-*, res je super !
Jap, zelo rada sem doma  :D in natanko tako se doma tudi počutim  ;D. Samo še kaj ustvarjalnega  ::) najdem in sem zmagala...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version