O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE

<< < (68/73) > >>

Maja:
Jaz bi tudi prosila eno. Za mojo dilemo...

Tea:

--- Quote from: Nena on March 19, 2011, 10:04:05 PM ---
--- Quote from: Tea on March 14, 2011, 03:28:31 PM ---
--- Quote from: Nena on March 14, 2011, 03:22:10 PM ---
--- Quote from: Tea on March 14, 2011, 03:16:40 PM ---
--- Quote from: Nena on March 14, 2011, 01:30:29 PM ---Jaz grem pa v petek na eno potovanje. Lahko Tea dobim kak namig, prooosim :-*

--- End quote ---

Imaš

Saturn v 2 hiši v Biku

Saturn so na nek način ovire glede denarja /bik in 2 hiša/, varnosti in stabilnosti. Zdaj, glede na to, da vem, da si najraje na zemlji /saturn in bik/ je to najbrž tudi to, če letiš z letalom.

Sicer pa pazi na denarnico, denar in dokumente.  Bodi praktična in preglej možnost, da bi bili stroški manjši, če se da in bodi potrpežljiva.

Zdaj tako malo vmes, ravno v petek gre Merkur tudi v svojo senco pred retrogradnostjo ............kakšen zastoj s temle Saturnom bo čisto mogoč.

Najbolje je ozavestit Saturnov princip: počasi se daleč pride in vmesno čakanje in zastoj izkoristit za meditiranje ali učenje.

Pa lepo pot

--- End quote ---

Ni sicer najbolj obetavno, ampak vseeno hvaaala. Po programu je čakanje vmes kratko, ampak, če se bo kaj zaštrikalo bom pač meditirala :) Hvalaaaa Tea :-*

--- End quote ---

;D Itak

pa poročaj potem .......  :D

--- End quote ---

Ojla...pot je bila mirna in po planu, še več...na vsako lokacijo smo prišli 10 pred napovedanim :) So far, so good ;D :) Lep sončen pozdravček v SLO :-* :-*

--- End quote ---

To je pa super Nena

Naj se kar tako lepo tudi nadaljuje

Tea:

--- Quote from: sandry_ca on March 20, 2011, 09:37:49 AM ---Tea še jaz bi prosila  ;)..Hvala :-* ang:

--- End quote ---

Treba je iti v akcijo ......... stvari, o katerih si mislila bodo prišle v tvoje življenje z tvojim aktivnim delovanjem.  :D

Tea:

--- Quote from: Maja on March 21, 2011, 07:52:58 AM ---Jaz bi tudi prosila eno. Za mojo dilemo...

--- End quote ---

Za tvojo dilemo se predpisuje recept:
- bodi realistična
- poskribi za svojo varnost
- dobro premisli
- ni treba hiteti
- dovolj si zrela in modra, da boš vedela, kdaj je pravi čas

Tea:

--- Quote from: Luna on March 20, 2011, 07:33:36 PM ---Jaz bi tudi prosim eno :-*

--- End quote ---

Luna za Luno ti svetuje, da je čas, da neguješ svoja čustva, se jim prepustiš in ubogaš svojo intuicijo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version