O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE
Tejka:
--- Quote from: Tea on August 19, 2010, 08:44:33 AM ---
--- Quote from: Tejka on August 18, 2010, 04:30:51 PM ---
--- Quote from: luana on August 18, 2010, 04:27:48 PM ---Če smo bi še jaz pristavila svoj pisker
Tea če lahko, kaj pravijo za mene a preživim do konca tega življenja :D
Hvala in
by :-*
--- End quote ---
:D
Tudi jaz bi en pokuk, ko bo čas ;) :-*
--- End quote ---
Poskrbeti boš morala za svojo zaposlitev oz. delo, ki bo vključevalo tudi tvoje ideale.
--- End quote ---
Mhm, res je ;) :-*
Tea:
--- Quote from: Gaja on August 19, 2010, 08:57:50 AM ---Tea, bi še jaz prosila za eno karto. ;D
--- End quote ---
Zdaj je čas, ko se preverja tvoja družbena vloga in status. Obveznosti bo več. Nedotakljivi ideali lahko padejo, če nimajo neke realistične osnove.
Več si lahko prebereš o Saturnu v Ribah v 10 hiši
Tea:
--- Quote from: Daia* on August 19, 2010, 09:05:13 AM ---Tea, še jaz prosim za karto ang:
--- End quote ---
Priporoča se odkriti drugačen pogled na tisto, kar naj bi bila tvoja vsakodnevna vsakdanjost in življenje. Torej življenjski smisel, ki bo zasnovan na neki drugi osnovi, ki bo manj obremenjen z principi in ki kljub vsemu prinaša neko drugačno, vendar pa uspešno pozicijo v družbi.
Tea:
--- Quote from: ženska on August 19, 2010, 10:12:25 AM ---Jaz sem jih tudi že prebrala, takoj, ko so bili objavljeni ...
Da se malo pohvalim ... Glede na to, kar piše, grem po pravi poti. 8)
--- End quote ---
Čestitke :D
Tea:
--- Quote from: Nena on August 19, 2010, 12:04:56 PM ---
--- Quote from: Tea on August 19, 2010, 08:41:09 AM ---
--- Quote from: Nena on August 18, 2010, 02:04:37 PM ---Jaz bi tudi eno sporočilce Tea :-*
--- End quote ---
Omejena si glede nekih stvari, nekoga ali svoje lastne neodločnosti. Poskrbi že za svoje sanje in zamisli, poišči prave povezave in jih začni uresničevati.
Vsekakor te okolje in ljudje v katerem si in s katerimi si prej omejujejo, kot ti prinašajo rešitve.
--- End quote ---
Super Nena, ker se mi nekako zdi, da sem že zelo podobna sporočila že dobivala pri cigankah in angelskih kartah.
Vso srečo :D
O, hvala Tea. :-* :-* Delam ravno sedaj na tej temi.
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version