O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE

<< < (9/73) > >>

Daia*:

--- Quote from: Tea on August 23, 2010, 07:31:34 AM ---
--- Quote from: Daia* on August 19, 2010, 09:05:13 AM ---Tea, še jaz prosim za karto  ang:

--- End quote ---

Priporoča se odkriti drugačen pogled na tisto, kar naj bi bila tvoja vsakodnevna vsakdanjost in življenje. Torej življenjski smisel, ki bo zasnovan na neki drugi osnovi, ki bo manj obremenjen z principi in ki kljub vsemu prinaša neko drugačno, vendar pa uspešno pozicijo v družbi.

--- End quote ---

Hvala Tea  :-* ..super sporocilo, samo se moram se poglobiti vanj in ugotoviti kaj to je..

taja6:
Tea, lahko še zame eno karto, prosim  :-*

Gaia:

--- Quote from: Tea on August 23, 2010, 07:29:02 AM ---
--- Quote from: Gaja on August 19, 2010, 08:57:50 AM ---Tea, bi še jaz prosila za eno karto. ;D

--- End quote ---

Zdaj je čas, ko se preverja tvoja družbena vloga in status. Obveznosti bo več. Nedotakljivi ideali lahko padejo, če nimajo neke realistične osnove.

Več si lahko prebereš o Saturnu v Ribah v 10 hiši

--- End quote ---

O, hvala ti draga. Upam, da sta uživala na morju. Jaz sem bila pa v bližini NG čez vikend. ;)
Grem brat naprej. :-* :-* :-*

Tea:

--- Quote from: Gaja on August 23, 2010, 01:07:58 PM ---
--- Quote from: Tea on August 23, 2010, 07:29:02 AM ---
--- Quote from: Gaja on August 19, 2010, 08:57:50 AM ---Tea, bi še jaz prosila za eno karto. ;D

--- End quote ---

Zdaj je čas, ko se preverja tvoja družbena vloga in status. Obveznosti bo več. Nedotakljivi ideali lahko padejo, če nimajo neke realistične osnove.

Več si lahko prebereš o Saturnu v Ribah v 10 hiši

--- End quote ---

O, hvala ti draga. Upam, da sta uživala na morju. Jaz sem bila pa v bližini NG čez vikend. ;)
Grem brat naprej. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Prosim  :D
A potepala si se  ;D ;D ;D pridna  ..........

Tea:

--- Quote from: Daia* on August 23, 2010, 08:25:11 AM ---
--- Quote from: Tea on August 23, 2010, 07:31:34 AM ---
--- Quote from: Daia* on August 19, 2010, 09:05:13 AM ---Tea, še jaz prosim za karto  ang:

--- End quote ---

Priporoča se odkriti drugačen pogled na tisto, kar naj bi bila tvoja vsakodnevna vsakdanjost in življenje. Torej življenjski smisel, ki bo zasnovan na neki drugi osnovi, ki bo manj obremenjen z principi in ki kljub vsemu prinaša neko drugačno, vendar pa uspešno pozicijo v družbi.

--- End quote ---

Hvala Tea  :-* ..super sporocilo, samo se moram se poglobiti vanj in ugotoviti kaj to je..

--- End quote ---

Nemig: v astro literaturi si lahko prebereš kaj pomeni sonce konjunkcija Uran v 10 hiši  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version